- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.061
kız akılda kalır mı?oraya gidince aklı hafsalı daalıyo insanın..liste yap..gacılmaz:ferhundelik mi yapıyon bakimkötükedihüso
biliyon değil mi misafirim var gidemem gitsem de alamam:umursamaz:
ama benden kaçmaz:jeyyar:
sabah danrıçamdan aldım watsons tüyosunusüprizzzzz dooğru cümbür cemaat capitole
çok akıllı gelinim çokaklinialirimsmile kociğe dedim capitole mi gidiyozdelikafadulden dedi bilmem oraya mı gitsekfisfisfis
ben watsonsa tüydüm ama elemanlar bir ağız tadıyla incelettirmedileralsanaalsanasmile
alıcaklarım da aklımdan gittisempatiksalakcinni golden rose dolgunlaştırıcı da yoktuboshayallersmile canım sıkıldı hiç birşey almadan çıktımgamyoncuiremsu
yarın carfura gitme planları yapıyorum dabi galırssa
indirimdeydi ben gördüm elledim inceledim:hooray: fırçası kıvrımlıydı değil miCADIARZU
14doksandı fiyatı, sanırım onun yarısıfisfisfis
hoşbulduk minigim anneannemdeydim tatlım mrlm biraz bozuktu ama şimdi daha iyiceyim :lepi:
watsonda bu rimel indirimdemiydi hatun kişiler bilen, duyan, gören oldu mu?
gacılmaz:ferhundelik mi yapıyon bakimkötükedihüso
biliyon değil mi misafirim var gidemem gitsem de alamam:umursamaz:
ama benden kaçmaz:jeyyar:
sabah danrıçamdan aldım watsons tüyosunusüprizzzzz dooğru cümbür cemaat capitole
çok akıllı gelinim çokaklinialirimsmile kociğe dedim capitole mi gidiyozdelikafadulden dedi bilmem oraya mı gitsekfisfisfis
ben watsonsa tüydüm ama elemanlar bir ağız tadıyla incelettirmedileralsanaalsanasmile
alıcaklarım da aklımdan gittisempatiksalakcinni golden rose dolgunlaştırıcı da yoktuboshayallersmile canım sıkıldı hiç birşey almadan çıktımgamyoncuiremsu
yarın carfura gitme planları yapıyorum dabi galırssa
:kedi:nikonum onca kadın vıcırtısından sonra kalıcagını sanmıyorum ama git bi kolaçan et
kuzum buarada avonları sana cekeyim istersen begenirsen yollarım a.s a.s
bence eşin bu işe çok sevinecek:lepi: benzinden kar edecekgamyoncuiremsukız akılda kalır mı?oraya gidince aklı hafsalı daalıyo insanın..liste yap..
üff..yarında zor giderim oraya..:1closedeyes:
aman olsun 14,99 a alırım onuda soonaalkisalkisalkis,Kociş te bundan zarar ediversin dee mi?kaydirigubbakcemile3
nikon sana gurban olsun ne var gurur duyduğum, ülkemin okuyan kızınikoooooooo
sositosositoferhundelik haa koptumm ay tutmayın beniiisositosositosırnaşık şey:roflol:
:kedi:yapma yaniko bağa kupa virmemişsin emme tikkatli bakarsan yazılarımın yanısına kaymelerinide yazdıydım
ya bnmkilere bakmadın ya da bilemiom yane :umursamaz:
:kedi:
akitoşş
kendin yersin salkımı ele verirsin talkımı(bu sefer uydu sanırımfisfisfis):roflol::roflol:
öğrencinin harçlıklarıyla aldıklarını ben nasıl içime sinip de alıp kullanayımboshayallersmile
öğrenci bir arkadaşa devrediyom hakkımı
zaten fazla makyaj yapan biri değilim öyle tay tay yapıyorum iştegamyoncuiremsu
bence eşin bu işe çok sevinecek:lepi: benzinden kar edecekgamyoncuiremsu
nikon sana gurban olsun ne var gurur duyduğum, ülkemin okuyan kızı
sositososito
sana daha önce yazmıştım bilmem gördün mü
ben selülit yağını 17tl iken otuz küsura alacaksın sandımohaoldumsmile
meğer mavala kirpik bakım ürünüymüşboshayallersmile
capitolde mavala satan bir yer gözüme çarpmıştıguclubacismile
sordum kirpik bakım şeysi yoktu bir fiyat sorcaktımCADIARZU
:kedi:yapma ya
halbuki 19tl olan mühendis parçanı da çok beğenmiştim fiyatını da beğenmiştim nasıl unuttum ya:tomato:
tanrıçamı çok iyi anlıyorum ben de beyin şerbetlemesi geçirdim zaarkafamçokkarıştı
tamam gel öpim Şeniz hemen gidip düzelteyimsüprizzzzz üstüne bir de burda kupa vereyimvereliniortak
taşankür ederim barbi:hooray:
benimde son bir ay içinde aldıklarım :kedi:
sizden özendim bugun golden rose dipliner aldım ama hiç begenmedim en yakın zamanda gidip degiştirecegim :umursamaz:
rujlar golden rose (rujlardan begendiginiz olursa renklerini soylerim canlar) 3 nü bugun aldım digerlerini önceden almıştım ama tanrıçam görmemişti
shiseido pudram nivea deo body shop göz kremlerim
Hoşbuldumm bebeemmopuyorumnanaktanisoo hgdinnn:1hug:
benimde son bir ay içinde aldıklarım :kedi:
sizden özendim bugun golden rose dipliner aldım ama hiç begenmedim en yakın zamanda gidip degiştirecegim :umursamaz:
rujlar golden rose (rujlardan begendiginiz olursa renklerini soylerim canlar) 3 nü bugun aldım digerlerini önceden almıştım ama tanrıçam görmemişti
:kedi:
akitoşş
kendin yersin salkımı ele verirsin talkımı(bu sefer uydu sanırımfisfisfis):roflol::roflol:
öğrencinin harçlıklarıyla aldıklarını ben nasıl içime sinip de alıp kullanayımboshayallersmile
öğrenci bir arkadaşa devrediyom hakkımı
zaten fazla makyaj yapan biri değilim öyle tay tay yapıyorum iştegamyoncuiremsu
bence eşin bu işe çok sevinecek:lepi: benzinden kar edecekgamyoncuiremsu
nikon sana gurban olsun ne var gurur duyduğum, ülkemin okuyan kızı
sositososito
sana daha önce yazmıştım bilmem gördün mü
ben selülit yağını 17tl iken otuz küsura alacaksın sandımohaoldumsmile
meğer mavala kirpik bakım ürünüymüşboshayallersmile
capitolde mavala satan bir yer gözüme çarpmıştıguclubacismile
sordum kirpik bakım şeysi yoktu bir fiyat sorcaktımCADIARZU
:kedi:yapma ya
halbuki 19tl olan mühendis parçanı da çok beğenmiştim fiyatını da beğenmiştim nasıl unuttum ya:tomato:
tanrıçamı çok iyi anlıyorum ben de beyin şerbetlemesi geçirdim zaarkafamçokkarıştı
tamam gel öpim Şeniz hemen gidip düzelteyimsüprizzzzz üstüne bir de burda kupa vereyimvereliniortak
taşankür ederim barbi:hooray:
Allam taktir ettim diyo yaasempatiksalakcinni valla yaradı da nası tatlı bi renk oldu yüzüm zemuszemusislo annene aldığın hediyeyi güle güle kullan canımgamyoncuiremsu
yüzüne sürdüğün havus suyunu çok takdir ettim
nikooo alllah seni :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?