Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ablasının bitanesi olumunekankayizsmile güle güle kullan
senelerdir aynı maskarayı kullandıgın için merak ettim dogrusu ...harbiden maskara o kadar başarılı mı :hulya:

Liviiiiimmmmmmm hihoyyyt
Ablaların en güceli en pamuğu gelmişşş opuyorumnanaktan
Oy ben onu yirim...olumunekankayizsmile

Kankam, bu rimel hayatımın rimeli bebeğim asla değiştiremiyorum. Arada başka aldığım da oldu ama hemen buna dönüyorum. Çok dolgun ve uzun yapıyor üstelik yapıştırmıyor. Ayrıca da kurumuyor hiç, çok ilginç. 4-5 aydan fazla gidiyor bana.:lepi:
Ama günlük kullanım içina aslında daha sakin kirpikler yapan bir mascara daha düşünebilirim bir ara...
CADIARZU

Kuşum teşekkür ederim bitanem, valla iyi dilekleriniz yine işime yaradı,hihoyyyt güzel geçti sınavım balım, hepinize çok çok teşekkür ediyorum canlarım benim...opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Umarım eşinin sınavı da iyi geçmiştir kuzum...
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

nisanımın sınavı umarım güzel geçmiştir :Saruboceq:

Aşkommm fena değildi kuzum bence iyidi, bakalım kaç alacağım... :1ninca: olumunekankayizsmile

Selaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
analar gününüz kutlu olsun melekler

her kadın bir melektir

cennet ve cinnet anaların ayakları altındadır.

ana gibi yar olmaz.
ağlarsa anam ağlar gerisi fasafiso.

kim ağlarsa ağlasın insanın anası ağlamasın (çok kötü oluyor)

üşüdüm üstümü örtesen anne..

Anaam anam garip anam sen yoksun yanımda kime dert yanam.

Daha dün annemizin kollarında yaşardık..

güzeller güzeli hatunlar cümlenizin anneler günü kutlu olsun canlarım opuyorumnanaktan

Arzum, biricik denyolindam benim...sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Anneler gününüz kutlu olsun canlarım
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

deli ya bu kız mıncıklayasım geliyor :roflol:
uyyy versinler seni bbana yeter artık:jeyyar:

ben geldim canoşlar yine duramadım 2 parca bişey aldım
vicdan azabım gecsin eklicem :roflol:

tsk ederm tatlısım opuyorumnanaktan
evdeyim pzar günü sen napıcaksın zemuszemus
Akitim görmedim kuzucum yazdığınıbilmiyorumkismile
Bugün tüm gün anacığımlaydım çarşı pazar yaptık baya yorulmuşum yaaakannehir

Aa livom tam bana göreymiş o zaman gerçi pudra fond.falan kullanmıyorum ama cildim yağlı olduğundan yazın pudra lazım oluyor. Sivilce yapar diye korkuyorum kullanmaya bu marka iyidir heraldebilmiyorumkismile
Nikonum ben çocukları çok severim ama karşıdansempatiksalakcinni hiç sıcak bakmıyorum erkenden çocuk sahibi olma olayına:umursamaz: Evlendikten 5 yıl sonra falan düşünürüm diyorum aney çok kızıyor:mymeka: Çocuksuz olurmuymuş diye ben hiç istemiyorum demiyorumki ama yaş sınıra dayanmadan yapmam. Büyük konuşmuyorum tabi Allah bilir hayırlısı inşallah ama çookk büyük sorumluluk isteyen bir olay güzelliklerinin yanında...
Kızlar anneler gününüz kutlu olsun,tüm annelerin we anne adaylarının..
ben anneme tek taş aldım inan çok mutlu oldu annem we dolayısıyla ben de
opuyorumnanaktan
Ayy nası sevinmiştir yavrum çok ii düşünmüşsün ben de çalışınca alırım inşallah anacığıma:ecrin_bebek:
Tospiiiiiiiik hihoyyyt

Nerelerdesin kuzucum özledim seni
opuyorumnanaktan

Ayy bu ara devamsızlık yapanlar çoğaldı hakket nerde bu tospikbilmiyorumkismile

deli ya bu kız mıncıklayasım geliyor :roflol:
uyyy versinler seni bbana yeter artık:jeyyar:

Ne aldın gene kız
Valla benim başımda zebellat gibi anam vardı bi yere baktırmadı yettin gari diyerekdelikafadulden
Son bi rimel kaparım umuduyla çıkmıştım:sinifsinif:

Zorlamışlar bu sefer geçen sınava göre diye duydum arkadaşlardanbilmiyorumkismile
İnşallah beklediğinden de iyi gelir Aprılım:Saruboceq:

İlarzudan inciler:roflol:
Günün manaa ve önemini nası da belirtmiş şekerparemkaydirigubbakcemile5
Allahım kimseyi anasından ayırmasın:Saruboceq:

Tanrıçam nirdesin kız kayınannengil sıkındı mı bitter parfümünükaydirigubbakcemile3

Zorlamışlar bu sefer geçen sınava göre diye duydum arkadaşlardanbilmiyorumkismile
İnşallah beklediğinden de iyi gelir Aprılım:Saruboceq:

Bitanem opuyorumnanaktan
Kasımda girdiğimde azcık çalışmıştım, 79 aldıydım. aslında yeter bana bu puan da ama bahar döneminde bana uygun yüksek lisans programı açılmadı hiç. :gitme: bu sefer hiç çalışmadım. :mymeka:
Sanki bu daha iyi geçti gibime geldi ama bilincim tam yerinde değil şuandasempatiksalakcinni, bişeyler söylemek için erken sanırım...Geçende Sözelden 8 yanlış yapmıştım yuh dedim. Umarım bu sefer yapmamışımdır.:Saruboceq:
Sayısal zaten asla ve asla yetişmiyor...25-30 tane ancak işaretledim, sayamadım bile...
mafoldumben

miribalar
herkeş aldıklarını güle güle kullansın ..
ben rejimimi bozmadım indirimelr bile caydıramadı beni
nikonum,gacim,burcum anneler gününüz kutlu olsun ..
evlatlarınızla güzel bi ömür yaşayın ..
bizede nasip etsin yaradan ..
özlediniz mi bakem beni
öptüm hepinizi

melekommmmmmm güzelim benimmm demek o kadar güzel bir rimel haribiden çok merak ettim testerini bir deniyeyim aslında benim maskaradan çok memnunum ama 2. bir maskara istiyorum

aşkısı umarım istedigin puanı alırsın bu sene sorular gecen senelere gore daha zormuş benim arkadaşlar yetistirememişler :1shok:

ekle ekle melegim bende anneannemden cıktıgım gibi solugu çarsıda aldım :sm_cool: elbise gloss fln aldım akşama ekleyecegim

çok özledik tatlım benim ...sakın bir yerlere kaybolmaolumunekankayizsmile
duramadım yine cıkmısken bikaç parca aldım eyvahedigeldismile

oyyyyy güzelim neler neler almışsın keşke kapagını açıp öyle koysaymıssın renklerini çok merak ettim :lepi:

nisanım sen o flormar tekli farları nereden almıştın bizim burada flormarlarda %20 indirim vardı =((((((((((((((((

Son düzenleme:
livitom tsk ederm tatlısım sen iste hemen acayım kapagını :icecream:

eprılım sınavın iyi gelir insllh bebeim zemuszemus

Yavyummm.opuyorumnanaktan..Özledik tabii... Şeniz

duramadım yine cıkmısken bikaç parca aldım eyvahedigeldismile

Güle güle kullan bitanem, ama hep kullanılan şeyler almışsın ki zaten sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

Dene bak aşkom beğeneceksin..olumunekankayizsmile.Keşke indirim bitmeden alsaydın kankacım...
Aşkom ales zaten yetişemeyen bir sınav, öyle bişi mümkün değil yani...akannehir
Yapmamız gereken şey sadece hızlı hızlı doğruluğundan emin olduğmuz soruları yapmak...
:1ninca:

Bebeğim, bizime evin burda bi kozmetikçi var Cosmo World diye,
oradan aldım tüm makyajlar %50 indirimliydi. :lepi: Terracotalarda aklım kaldı...ama tuttum kendimi.
eyvahedigeldismile

Giren herkes öyle diyor canım aslında basit mantık soruları ama süre çok kısıtlı.
Bir de 80 tane türkçe paragraf sorularından sonra pert oluyor insankafamçokkarıştı
İnşallh daha da iyi gelecek sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…