- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.121
ablasının bitanesi olumunekankayizsmile güle güle kullan
senelerdir aynı maskarayı kullandıgın için merak ettim dogrusu ...harbiden maskara o kadar başarılı mı :hulya:
başarılar dilerim vanilyalı ballı sütüm Şeniz
sınava girmeden tanrıçamdan okunmuş pirinç kalem neyin almayı unutma
benim eşim de giriyorboshayallersmile ona da başarılar dilerim en kalplisinden
April:hooray:
Barbi:hooray:
Tatlı gacı
mini
ve tanrıçam:hooray:
nisanımın sınavı umarım güzel geçmiştir :Saruboceq:
güzeller güzeli hatunlar cümlenizin anneler günü kutlu olsun canlarım opuyorumnanaktan
Arzum, biricik denyolindam benim...sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım opuyorumnanaktan
Selaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
analar gününüz kutlu olsun melekler
her kadın bir melektir
cennet ve cinnet anaların ayakları altındadır.
ana gibi yar olmaz.
ağlarsa anam ağlar gerisi fasafiso.
kim ağlarsa ağlasın insanın anası ağlamasın (çok kötü oluyor)
üşüdüm üstümü örtesen anne..
Anaam anam garip anam sen yoksun yanımda kime dert yanam.
Daha dün annemizin kollarında yaşardık..
Akitim görmedim kuzucum yazdığınıbilmiyorumkismiletsk ederm tatlısım opuyorumnanaktan
evdeyim pzar günü sen napıcaksın zemuszemus
Aa livom tam bana göreymiş o zaman gerçi pudra fond.falan kullanmıyorum ama cildim yağlı olduğundan yazın pudra lazım oluyor. Sivilce yapar diye korkuyorum kullanmaya bu marka iyidir heraldebilmiyorumkismilesagol kuzucumbayanssulusmile daha iyileri senin olsun inş
sagol gacım benim anneler günün kutlu olsun olumunekankayizsmile
minigim olumunekankayizsmile bende rujlara bayıldım hemde fiyatları 2.45 mıydi neydi hemen begendiklerimi kaptım delikafadulden tatlışkom kremleri 2 al 1 ode kampanyasından almıştım ikisi yaklasık 35 civarına gelmişti
hoşbulduk hemşom benimmmm opuyorumnanaktan vallaha shiseido pudradası oil-free oldugu için aldım ...cildi yağlandırmıyor mat bir gorüntü oluşturuyor
tesekkür ederim ablacım :kedi: annişkom iyi vallaha birazdan onun yanına gidecegim
Nikonum ben çocukları çok severim ama karşıdansempatiksalakcinni hiç sıcak bakmıyorum erkenden çocuk sahibi olma olayına:umursamaz: Evlendikten 5 yıl sonra falan düşünürüm diyorum aney çok kızıyor:mymeka: Çocuksuz olurmuymuş diye ben hiç istemiyorum demiyorumki ama yaş sınıra dayanmadan yapmam. Büyük konuşmuyorum tabi Allah bilir hayırlısı inşallah ama çookk büyük sorumluluk isteyen bir olay güzelliklerinin yanında...anneler günü carrefour gazisi geldi:hooray:
oyy bu ne güzel bir dilekolumunekankayizsmile amin güzelima.s.
aman acele edim deme daha çok yol var önünde
sağol balımm iyi ki varsınopuyorumnanaktan
liv sana da teşekkür ederim pamuğuma.s.
Ayy nası sevinmiştir yavrum çok ii düşünmüşsün ben de çalışınca alırım inşallah anacığıma:ecrin_bebek:Kızlar anneler gününüz kutlu olsun,tüm annelerin we anne adaylarının..
ben anneme tek taş aldım inan çok mutlu oldu annem we dolayısıyla ben deopuyorumnanaktan
Tospiiiiiiiik hihoyyyt
Nerelerdesin kuzucum özledim seni opuyorumnanaktan
deli ya bu kız mıncıklayasım geliyor :roflol:
uyyy versinler seni bbana yeter artık:jeyyar:
ben geldim canoşlar yine duramadım 2 parca bişey aldım
vicdan azabım gecsin eklicem :roflol:
Zorlamışlar bu sefer geçen sınava göre diye duydum arkadaşlardanbilmiyorumkismileLiviiiiimmmmmmm hihoyyyt
Ablaların en güceli en pamuğu gelmişşş opuyorumnanaktan
Oy ben onu yirim...olumunekankayizsmile
Kankam, bu rimel hayatımın rimeli bebeğim asla değiştiremiyorum. Arada başka aldığım da oldu ama hemen buna dönüyorum. Çok dolgun ve uzun yapıyor üstelik yapıştırmıyor. Ayrıca da kurumuyor hiç, çok ilginç. 4-5 aydan fazla gidiyor bana.:lepi:
Ama günlük kullanım içina aslında daha sakin kirpikler yapan bir mascara daha düşünebilirim bir ara...CADIARZU
Kuşum teşekkür ederim bitanem, valla iyi dilekleriniz yine işime yaradı,hihoyyyt güzel geçti sınavım balım, hepinize çok çok teşekkür ediyorum canlarım benim...opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Umarım eşinin sınavı da iyi geçmiştir kuzum... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Aşkommm fena değildi kuzum bence iyidi, bakalım kaç alacağım... :1ninca: olumunekankayizsmile
Selaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
analar gününüz kutlu olsun melekler
her kadın bir melektir
cennet ve cinnet anaların ayakları altındadır.
ana gibi yar olmaz.
ağlarsa anam ağlar gerisi fasafiso.
kim ağlarsa ağlasın insanın anası ağlamasın (çok kötü oluyor)
üşüdüm üstümü örtesen anne..
Anaam anam garip anam sen yoksun yanımda kime dert yanam.
Daha dün annemizin kollarında yaşardık..
Zorlamışlar bu sefer geçen sınava göre diye duydum arkadaşlardanbilmiyorumkismile
İnşallah beklediğinden de iyi gelir Aprılım:Saruboceq:
melekommmmmmm güzelim benimmm demek o kadar güzel bir rimel haribiden çok merak ettim testerini bir deniyeyim aslında benim maskaradan çok memnunum ama 2. bir maskara istiyorumLiviiiiimmmmmmm hihoyyyt
Ablaların en güceli en pamuğu gelmişşş opuyorumnanaktan
Oy ben onu yirim...olumunekankayizsmile
Kankam, bu rimel hayatımın rimeli bebeğim asla değiştiremiyorum. Arada başka aldığım da oldu ama hemen buna dönüyorum. Çok dolgun ve uzun yapıyor üstelik yapıştırmıyor. Ayrıca da kurumuyor hiç, çok ilginç. 4-5 aydan fazla gidiyor bana.:lepi:
Ama günlük kullanım içina aslında daha sakin kirpikler yapan bir mascara daha düşünebilirim bir ara...CADIARZU
Aşkommm fena değildi kuzum bence iyidi, bakalım kaç alacağım... :1ninca: olumunekankayizsmile
ben geldim canoşlar yine duramadım 2 parca bişey aldım
vicdan azabım gecsin eklicem :roflol:
çok özledik tatlım benim ...sakın bir yerlere kaybolmaolumunekankayizsmilemiribalar
herkeş aldıklarını güle güle kullansın ..
ben rejimimi bozmadım indirimelr bile caydıramadı beni
nikonum,gacim,burcum anneler gününüz kutlu olsun ..
evlatlarınızla güzel bi ömür yaşayın ..
bizede nasip etsin yaradan ..
özlediniz mi bakem beni
öptüm hepinizi
duramadım yine cıkmısken bikaç parca aldım eyvahedigeldismile
miribalar
herkeş aldıklarını güle güle kullansın ..
ben rejimimi bozmadım indirimelr bile caydıramadı beni
nikonum,gacim,burcum anneler gününüz kutlu olsun ..
evlatlarınızla güzel bi ömür yaşayın ..
bizede nasip etsin yaradan ..
özlediniz mi bakem beni
öptüm hepinizi
duramadım yine cıkmısken bikaç parca aldım eyvahedigeldismile
melekommmmmmm güzelim benimmm demek o kadar güzel bir rimel haribiden çok merak ettim testerini bir deniyeyim aslında benim maskaradan çok memnunum ama 2. bir maskara istiyorum
aşkısı umarım istedigin puanı alırsın bu sene sorular gecen senelere gore daha zormuş benim arkadaşlar yetistirememişler :1shok:
Bitanem opuyorumnanaktan
Kasımda girdiğimde azcık çalışmıştım, 79 aldıydım. aslında yeter bana bu puan da ama bahar döneminde bana uygun yüksek lisans programı açılmadı hiç. :gitme: bu sefer hiç çalışmadım. :mymeka:
Sanki bu daha iyi geçti gibime geldi ama bilincim tam yerinde değil şuandasempatiksalakcinni, bişeyler söylemek için erken sanırım...Geçende Sözelden 8 yanlış yapmıştım yuh dedim. Umarım bu sefer yapmamışımdır.:Saruboceq:
Sayısal zaten asla ve asla yetişmiyor...25-30 tane ancak işaretledim, sayamadım bile...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?