Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldim
b,r iki bişe aldım eklicem şimdi
derslerimde bitti artık finaller başlıycak çok gerginim alsanaalsanasmile
tanrıçama allırklarını yollamaya gideceğim bir buçukta opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Minişim...Finalleri de güzelce atlatacaksın tatlım stres olma kuşum opuyorumnanaktan

livcim güle güle kullan cicilerini canım benimm hepsi birbirinden güzel :1hug:
tesekkur ederim tatlışkom

sagol cnm Şeniz

demek halimeylen laf atmışlardı böylesi erkeklerin kafalarını kırmak lazım :mymeka:

tuticim çok üzüldüm cnm basın sagolsun =((((

Hoşgeldin Minişim...Finalleri de güzelce atlatacaksın tatlım stres olma kuşum opuyorumnanaktan

bebeğim benim inşallah , biran önce bitsede kurtulsam 3 olucam delikafadulden
batikten tuniğimi ve merserizemi aldım ikiside 45tl
kolyemi de gölekerile takmak için aldım 20tl
akkabım steve madden 50 tl :1shok: indirimden :1shok: 50 tlye ayakkabı alabildim :1shok:

şimdi adana belediyesine şikayet e-postası yazıcam,bütün caddelere park etmeyi saatlik 2 tl ve her saat başı 1 tl yapmışlar adamı sömürmeyi nasıl iyi biliolar alsanaalsanasmile

livim çok güzeller güzel günlerde giy sürün ,elbiseleri çok beğendim opuyorumnanaktan

Minom, aman yarebbi bayıldım yeni cicilerine...:asigim:

Ayakkabıyı ne kadar uyguna almışsın balım, hem de Steve Madden...akannehir
Güle güle kullan hepsini kuşummm opuyorumnanaktan
O park ücreti İstanbulda 5 TL kuzum, bazı yerlerde 7.5. ve tüm caddeler İspark diye bir şirkete ait, bazı ara sokaklar bile...

saol aprilimmm opuyorumnanaktan sezonda 200 den aşa ayakkabı yok indirimde 50 tl ..şuna bak alsanaalsanasmile
bu adana belediyesi kadar düzenbaz bir belediye olamaz , insanı sömür sömür sömürüolar, okadar paraya ne bir hizmet ne bir temizlik ne bir düzen... bundan sonra bende özel otoparka koyucam madem veriorz bissürü para onlar kazansın belediye ye yediremem alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Memleketimden sonra hiç alışamadım buraya 3 yıldır hala yabancı gibiyim kafamçokkarıştı

livim teşekkür ederim,seninkilerde çok güzel,ben pek renkli kıyafetlerde kendimi bulamıyorumsempatiksalakcinni

Mini güle güle iyi günlerde kullan sende aldıklarını canım ..
livcim elbiseler nerden bitanem :kedi:

akitram(sen bu tonlarda arıyordun ) ve kızlar bu ürün % 50 indirimde iken bir bakın derim ,birbirine yakın çok fazla renk seçeneği var ,ışıltılı severler için müthiş tek kat ile sürülmüş hali bendeki no su 407 .. 29 tl idi ben aldığımda,şimdi 15 tl civarıdır... loreal glam shine glossbayanssulusmileumarım fikir olur olumunekankayizsmile

aprilim ankaralıyım ben 7 göbekten oranın düzeninden intizamından böle tuhaf bi şehre geldim,valla melih gökçeği arar oldum sempatiksalakcinni

PAndoşum çok yakışmış tatlım sana...boshayallersmile
Ben de severim Lorealin Glosslarını.
opuyorumnanaktan

aprilim ankaralıyım ben 7 göbekten oranın düzeninden intizamından böle tuhaf bi şehre geldim,valla melih gökçeği arar oldum sempatiksalakcinni

Oyy anladım birtanem...hihihi kaydirigubbakcemile3

mucuuk aprilimopuyorumnanaktan
lorealin en güzel ürünü bence bu glamshine glosları,bende 2 rengi var,üretimden kaldırılmadıkça ömrümün sonuna kadar alıcam aynı renkleri bayanssulusmile

Erzu balım nasılsın yavruşum?hihoyyyt

cano iyiyim napiim akşamki yarışmaya fotolarımı ayarlıyordum şeker torbam

pandora nick yazmadınız dimi reçelim yaa kurallara yazmayın demedik de yazan var mıdır acaba yaa tanrıça da yok sorardık

Ayy kızlar şunlara bittim ben ya istiyorum...:umursamaz:
Victroria's Secret
:asigim:

(En soldaki)

woooowww en altta soldaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…