- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.301
canimmm, cok sukur, evi adam etmeye calisiyorz karı koca kaydirigubbakcemile5 oglanda bir yandan dagitiyorkaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim tatlışkomlivcim güle güle kullan cicilerini canım benimm hepsi birbirinden güzel :1hug:
canim gule gule kullan epsini, iyi gunelrde insallah.. :1hug:
ya o degilde ben 8-9 aylık hamileyken karnim burnumdayken laf atmislardi banaklava: :mymeka: klava: nasıl midem bulanmisti anlatamam.. yalnizdim, bir sey olur diye hizli adimlarla kactim ordan.. sinirler, nefret ediyorum o tip insanlardan klava: klava:
Hoşgeldin Minişim...Finalleri de güzelce atlatacaksın tatlım stres olma kuşum opuyorumnanaktan
akitram(sen bu tonlarda arıyordun ) ve kızlar bu ürün % 50 indirimde iken bir bakın derim ,birbirine yakın çok fazla renk seçeneği var ,ışıltılı severler için müthiş tek kat ile sürülmüş hali bendeki no su 407 .. 29 tl idi ben aldığımda,şimdi 15 tl civarıdır... loreal glam shine glossbayanssulusmileumarım fikir olur olumunekankayizsmile
aprilim ankaralıyım ben 7 göbekten oranın düzeninden intizamından böle tuhaf bi şehre geldim,valla melih gökçeği arar oldum sempatiksalakcinni
Erzu balım nasılsın yavruşum?hihoyyyt
Ayy kızlar şunlara bittim ben ya istiyorum...:umursamaz:
Victroria's Secret :asigim:
(En soldaki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?