Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tutişim başın sağolsun (arkadaşın için ) kayıp manita bulundu mu kızeyvahedigeldismile

teşekkür ederim cnm..kayıp manita bulundu cezasını çekiyor...

teşekkür ederim cnm saolasın...aldım cnm dediğim gibi cezalı şuan...

saol tatlım ...sevgilimden haber aldım cnm saolasın..

günaydın tatlıslar opuyorumnanaktan
nisanım bende derslerini seviyorum siyasalın ama sınavlarını sevmiyorum
cok zor olıuyor eyvahedigeldismile

tuti basınız saolsun sözün bittiği yer..

teşekkür ederim cnm doğru diosun sözün bittiği yer...

tesekkur ederim tatlışkom

sagol cnm Şeniz

demek halimeylen laf atmışlardı böylesi erkeklerin kafalarını kırmak lazım :mymeka:

tuticim çok üzüldüm cnm basın sagolsun =((((

çok saol cnm teşekkür ederim...

cevap veremediğim başka arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar uykusuzum kendimde değilim hepinizden allah razı olsun...dostlar saolsun...
:gitme:

minim güle güle kullan ciğerim

pandoram rucun ço yakışmış çiçeğim çok güzel duruyor bu tonlar açık tende yaa

Kolay gelsin balım...opuyorumnanaktan
Bizim eve de temizlik lazım yaa off
:1ninca:

sagol tatlim, bir baslayinca gerisis geliyor, bir bitsin, insallah keyif kahvelerimi arka arkaya icecegim kaydirigubbakcemile3 simdilik dinlenmeden devam ediyoruz bakalim. aslinda kira evine de bu kadar ozen icimi acitiyor ama, neyse, Allah tez zamanda kendimize ait saglikla huzurla oturabilecegimiz bir ev versin insallah :Saruboceq: soyle anadolu yakasindan gonlumden gecen gibi insallah. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey ve tum isteyenlere insallah.. :Saruboceq:

günaydın canlar

sagol cnm Şeniz
demek halimeylen laf atmışlardı böylesi erkeklerin kafalarını kırmak lazım :mymeka:

yaaa klava: klava:

canim, bluzune bayildim, hangi marka acep? istanbulda var mi o magazadan acaba? :uhm:

İnşallah hayatım hepimizin ev hayali gerçek olsun inşallah... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Hoşgeldin minikom...Şeniz

Arzum nedir seni böylesine helecanlandıran ?boshayallersmile

Kızlar site çok yavaş bende ya...
kafamçokkarıştı

canim, bluzune bayildim, hangi marka acep? istanbulda var mi o magazadan acaba? :uhm:
canımın içi batik diye bi mağza var ya ordan aldım,koton gibi falan,vardır muhakkakopuyorumnanaktan

arzuşablam saolasın,neden heycanlısın,düğün telaşı tabi opuyorumnanaktan
minikim oşgelmişseeennn sempatiksalakcinni

kızlar bu akşam yarışma başlıyor unuttunuz mu yaaa

saat 8 ide onuline olun bizi onurlandırın anacım:)))

fotomu gönderdim çok henecan bastı:)) Ali geliyom dese bu kadar heyecanlanır mıydım acep:))))))))))

şiiii sölemeyin hee duymasın

evet site yavaş

batik, peki fiyati neydi canim? cok sordum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…