- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.321
tutişim başın sağolsun (arkadaşın için ) kayıp manita bulundu mu kızeyvahedigeldismile
cok sagol tospikim benimmmmm.. Şeniz
canim gule gule kullan epsini, iyi gunelrde insallah.. :1hug:
sagol minikimmmmm Şeniz
ya o degilde ben 8-9 aylık hamileyken karnim burnumdayken laf atmislardi banaklava: :mymeka: klava: nasıl midem bulanmisti anlatamam.. yalnizdim, bir sey olur diye hizli adimlarla kactim ordan.. sinirler, nefret ediyorum o tip insanlardan klava: klava:
tuticim arkadasin icin basin sagolsun canim, erkek arkadasindan haber alabildin mi? :uhm:
Ayy kuzum benim ya kıyamam sana...Şeniz
O ikisi çok karışır be yavrum...:gitme:
Aristoteles le Anaksimandros çok karışır bi de:1no2:...Çok severim Siyasal Düşünceler Tarihini... boshayallersmile
Tuticim çok üzüldüm tatlım başın sağolsun...:teselli:
Umarım sevgilinden de haber almışsındır canım... :Saruboceq:
Burcummm sen nasılsın kuzummm opuyorumnanaktan
günaydın tatlıslar opuyorumnanaktan
nisanım bende derslerini seviyorum siyasalın ama sınavlarını sevmiyorum
cok zor olıuyor eyvahedigeldismile
tuti basınız saolsun sözün bittiği yer..
tesekkur ederim tatlışkom
sagol cnm Şeniz
demek halimeylen laf atmışlardı böylesi erkeklerin kafalarını kırmak lazım :mymeka:
tuticim çok üzüldüm cnm basın sagolsun =((((
tutim başın sağolsun bidenem
Kolay gelsin balım...opuyorumnanaktan
Bizim eve de temizlik lazım yaa off :1ninca:
günaydın canlar
sagol cnm Şeniz
demek halimeylen laf atmışlardı böylesi erkeklerin kafalarını kırmak lazım :mymeka:
bebeğim benim inşallah , biran önce bitsede kurtulsam 3 olucam delikafadulden
batikten tuniğimi ve merserizemi aldım ikiside 45tl
kolyemi de gölekerile takmak için aldım 20tl
akkabım steve madden 50 tl :1shok: indirimden :1shok: 50 tlye ayakkabı alabildim :1shok:
şimdi adana belediyesine şikayet e-postası yazıcam,bütün caddelere park etmeyi saatlik 2 tl ve her saat başı 1 tl yapmışlar adamı sömürmeyi nasıl iyi biliolar alsanaalsanasmile
livim çok güzeller güzel günlerde giy sürün ,elbiseleri çok beğendim opuyorumnanaktan
sagol tatlim, bir baslayinca gerisis geliyor, bir bitsin, insallah keyif kahvelerimi arka arkaya icecegim kaydirigubbakcemile3 simdilik dinlenmeden devam ediyoruz bakalim. aslinda kira evine de bu kadar ozen icimi acitiyor ama, neyse, Allah tez zamanda kendimize ait saglikla huzurla oturabilecegimiz bir ev versin insallah :Saruboceq: soyle anadolu yakasindan gonlumden gecen gibi insallah. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey ve tum isteyenlere insallah.. :Saruboceq:
İnşallah hayatım hepimizin ev hayali gerçek olsun inşallah... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
canolar çok heyecanlıyım yaaaaaaa:))))))))))))
canımın içi batik diye bi mağza var ya ordan aldım,koton gibi falan,vardır muhakkakopuyorumnanaktancanim, bluzune bayildim, hangi marka acep? istanbulda var mi o magazadan acaba? :uhm:
Hoşgeldin minikom...Şeniz
Arzum nedir seni böylesine helecanlandıran ?boshayallersmile
Kızlar site çok yavaş bende ya...kafamçokkarıştı
canımın içi batik diye bi mağza var ya ordan aldım,koton gibi falan,vardır muhakkakopuyorumnanaktan
arzuşablam saolasın,neden heycanlısın,düğün telaşı tabi opuyorumnanaktan
minikim oşgelmişseeennn sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?