Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nisan melegim çok üzüldüm =( mutlaka doktora görün =( offff allah başka dert vermesin kuzum mrlni çok bozma bebegim =(

Son düzenleme:
aprilim düğün için abiye almaya gelicez ist.e nerelere bakınalım bildiğin yerler var mı bebem!bakırköyün methini duydum amabilmiyorumkismile

nisan melegim çok üzüldüm =( mutlaka doktora görün =( offff allah başka dert vermesin kuzum mrlni çok bozma bebegim =(

Oyy üzülme sen benim pamık ablacım!:1hug:
Görüncem bitanem en kısa zamandaa.s...Ben üzülmüyorum kuzum, alıştım yani napalım, ne kötü hastalıklar var, benimki grip gibi bişi
kaydirigubbakcemile2

aprilim düğün için abiye almaya gelicez ist.e nerelere bakınalım bildiğin yerler var mı bebem!bakırköyün methini duydum amabilmiyorumkismile

birtanem evet bakırköy abiye bulmak için iyi bir adrestir. ama bakırköyü hiç bilmem ben, çok nadir gittiğim bir yer. Benim anne terzi olunca, abiye alışverişim olmadı hiç aşkitom, pek bilmiyorum o yüzden...bilmiyorumkismile

her eve lazım o anneden! fındıkzadeye geldim ama pek bişi yoktu o güsel cuma pazarı dışında hayran oluyorum pazarınaboshayallersmile

her eve lazım o anneden! fındıkzadeye geldim ama pek bişi yoktu o güsel cuma pazarı dışında hayran oluyorum pazarınaboshayallersmile

Aayy kuzum geldin mii, yakında komşu oluciz kaydirigubbakcemile2
Ben de pazara hastayım ya, çok güzel gerçekten ama sabah erken gidebilirsem daha iyi oluyor tenha ve sakin. Akşam üstü millet te üstüste piniyo kaydirigubbakcemile3

balım, bugün 2 kumaş aldım eklerim birazdan bakalım hangisini beğeneceksiniz
kaydirigubbakcemile5

nisanım merakla bekliyoruz kuzum zemuszemus oooof kızlar bir arkadaşımın haftaya dogum günü var şu aralarda durumum pek iyi degil ne alsam bilemedim önerilerizi bekliyorum yardım lütfen canlar =((((((((((((((

kaydirigubbakcemile3 tmm meleğim hiç değiştirmem=)
Hediye önerisi demişin cnm ama bu arkadaşın ne kadar yakın sana ve ne kadarlık bişi alabilirsin

yakın baya yakın dostum dedigim birisi :1hug:kuzum max. 30-35 kadar birsey alabilirim =( bu ay battım resmen anneye hediye al anneanneye al teyzeye al delikafadulden kendime kozmetik ah ah delikafadulden

nisanım merakla bekliyoruz kuzum zemuszemus oooof kızlar bir arkadaşımın haftaya dogum günü var şu aralarda durumum pek iyi degil ne alsam bilemedim önerilerizi bekliyorum yardım lütfen canlar =((((((((((((((

Biriciğim kitap alsan ? Maksimum 20-25 tutar kuzum...fisfisfis
Belki yanına bir de ruj veya gloss alırsın, benim zor zaman hediyemdir bu
kaydirigubbakcemile3

Resimleri yüklüyorum canlarım kaydirigubbakcemile2

Bitanelerim biliyorsunuz mistakbel sevgili görümcemin Ağustosta düğünü var ve sevdalım koyu renkli ve ağır bir renk (o ne demekse, canım benim ya)kaydirigubbakcemile3 talep etti. sempatiksalakcinni
Bunları aldım bugün...

Canlarım iki rengi de beğendim, ikisini de aldım ama bir karar vermem lazım. bilmiyorumkismile
Soldaki kahve-bakır
Sağdaki mürdüm-gri karışımı gibi.
Sevdalıma da soracağım ama sizin fikriniz de çok önemli benim için...olumunekankayizsmile
İkisi de parlak kumaşlar ve düz sade kısa, askılı bir elbise olacak...
kaydirigubbakcemile2

Bu bakır olanın tam gerçek rengi :lepi:

Bu da diğerinin boshayallersmile

Biriciğim kitap alsan ? Maksimum 20-25 tutar kuzum...fisfisfis
Belki yanına bir de ruj veya gloss alırsın, benim zor zaman hediyemdir bu
kaydirigubbakcemile3

Resimleri yüklüyorum canlarım kaydirigubbakcemile2

yok kuzum erkek alacagım kişi kız olsa oooo oooo alacak şey bol oluyor evet kitap olabilir melegim ama ben daha çok özel birsey düşünüyorum acaba boyle birsey olur mu üstüne güzel birsey yazdırırım ...çok mu basit kaçar bilemıyorum ki bilmiyorumkismile

o güzel yüzününe kahve bakır yakışır :asigim:
kuzum nasıl bir model yaptıracaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…