- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.641
nisan melegim çok üzüldüm =( mutlaka doktora görün =( offff allah başka dert vermesin kuzum mrlni çok bozma bebegim =(
aprilim düğün için abiye almaya gelicez ist.e nerelere bakınalım bildiğin yerler var mı bebem!bakırköyün methini duydum amabilmiyorumkismile
her eve lazım o anneden! fındıkzadeye geldim ama pek bişi yoktu o güsel cuma pazarı dışında hayran oluyorum pazarınaboshayallersmile
Nisanım sağol tatlışımmzemuszemus
Livimm aşkımm iyiyim sen nasılsınnn?
iyiyim fıstıgım bu avatarı hiç değiştirme olur mu seni görmüş gibi oluyorum :asigim:
kaydirigubbakcemile3 tmm meleğim hiç değiştirmem=)
Hediye önerisi demişin cnm ama bu arkadaşın ne kadar yakın sana ve ne kadarlık bişi alabilirsin
nisanım merakla bekliyoruz kuzum zemuszemus oooof kızlar bir arkadaşımın haftaya dogum günü var şu aralarda durumum pek iyi degil ne alsam bilemedim önerilerizi bekliyorum yardım lütfen canlar =((((((((((((((
Biriciğim kitap alsan ? Maksimum 20-25 tutar kuzum...fisfisfis
Belki yanına bir de ruj veya gloss alırsın, benim zor zaman hediyemdir bu kaydirigubbakcemile3
Resimleri yüklüyorum canlarım kaydirigubbakcemile2
Bitanelerim biliyorsunuz mistakbel sevgili görümcemin Ağustosta düğünü var ve sevdalım koyu renkli ve ağır bir renk (o ne demekse, canım benim ya)kaydirigubbakcemile3 talep etti. sempatiksalakcinni
Bunları aldım bugün...
Canlarım iki rengi de beğendim, ikisini de aldım ama bir karar vermem lazım. bilmiyorumkismile
Soldaki kahve-bakır
Sağdaki mürdüm-gri karışımı gibi.
Sevdalıma da soracağım ama sizin fikriniz de çok önemli benim için...olumunekankayizsmile
ıkisi de parlak kumaşlar ve düz sade kısa, askılı bir elbise olacak... kaydirigubbakcemile2
Bu bakır olanın tam gerçek rengi :lepi:
Bu da diğerinin boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?