Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nisanım elbisenin modeli nasıl olcak tam olarak fotosu var mı ona göre rengi seçmek daha doğru olur ama ben sağdakini daha çok sevdim sankibilmiyorumkismile

Hmm balım bak şimdi ne dicem sana,
Moleskine diye bir defter türü var, çok özeldir, google'a yazarsan karşına çıkacak ve erkek için çok güzel bir hediye olur. Eğer yazmayı seviyorsa daha da hoşuna gider veya işte de kullanabilecekse...
boshayallersmile

o güzel yüzününe kahve bakır yakışır :asigim:
kuzum nasıl bir model yaptıracaksın ?

Yerim seni ben aşkommm :kedi:
Benim de gönlüm ondan yana açıkçası Livitom
:kedi: Şeniz

Nisanım elbisenin modeli nasıl olcak tam olarak fotosu var mı ona göre rengi seçmek daha doğru olur ama ben sağdakini daha çok sevdim sankibilmiyorumkismile

Bitanem çok sade düz, ince ip askılı, bedene oturan kısa bir elbise olacak balım.a.s
Sağdaki de güzel değil mi biberim...boshayallersmile
İkisini karıştırayım ben hihihi lülülülülülü
bakalım diğer kızlar ne diyecek
:hulya:

Yarine sordun mu cnm? O ne dicek acaba? Sen bilirsin balım hangisini istiyosan onu yaptır sana yakışanı en çok sen iyi bilirsin. Bakalım ne dicek kızlar eğer gelirlerse tabi

minigim simdi gordum yazdıgını daha sonra yaptıracagın modelide bizimle paylasırsın kuzum

Moleskine basit kaçar gibi geldibilmiyorumkismile en iyisi kitap + gosterdigim cevreve gibi üstüne dogum günün kutlu olsun canım arkadaşım cart cürt birseyler yazdırırım artık

Evt kitap okumayı seven biriyse harika bence kitap balım. Dediğin şeyden de alırsın ohh tamam yaa fazla takılma beğen geç yoksa çıkmaza giriyo insan.

Yarine sordun mu cnm? O ne dicek acaba? Sen bilirsin balım hangisini istiyosan onu yaptır sana yakışanı en çok sen iyi bilirsin. Bakalım ne dicek kızlar eğer gelirlerse tabi

Henüz sormadım aşkom giderken kumaşlardan küçük 1 parça götürüp soracağım bakalım ne dicek...kaydirigubbakcemile2
Valla bu kızlar neden gelmez oldu yahu...benneyaptımki
Kuzum model şunun gibi ama az daha boyu kısa olacak. Önü de aynı V yaka veya düz.

Diğer taraftan çok çok ta möhüm değil, iki kumaş ta güzel, elbise zaten sadecik. sempatiksalakcinni
Ehh ben güzelim, daa ne olsun di mi kankaam
sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

Olur biriciğim güzel olur hem de :lepi:

canlar ben gelcem birazdan bilgisayara bi al atmam lazım sürekli donuyor =(

kanka benim PC ye de el atsan, inliyo gene... ohaoldumsmile

Son düzenleme:
nisanım merakla bekliyoruz kuzum zemuszemus oooof kızlar bir arkadaşımın haftaya dogum günü var şu aralarda durumum pek iyi degil ne alsam bilemedim önerilerizi bekliyorum yardım lütfen canlar =((((((((((((((

thibo ya git güzel ve uygun şeyler oluyor hem de pratik canısım 19 mayısta yenilenecek yazıyordu

ii akşamlar bu arada ayarsız dalış yaptım yine topiğe

bayanssulusmile
Canlar ne dicem sözünüzde ne giydiniz? Bİ arkadaşım sözleniyo ne giyeceğine karar veremedi bi fikir alayım sizden dedim

eklemiştim söz sonrası

benim isteme nişan ardarda oldu zaten

söz de ay aman istemede işte mangodan bi elbise almıştım abartısı olmayan ama şık

onu sonra heryerde giydim iyiki de almışım çok mutluyum:lepi:

Canlar ne dicem sözünüzde ne giydiniz? Bİ arkadaşım sözleniyo ne giyeceğine karar veremedi bi fikir alayım sizden dedim

Balım ben Koton'dan sade bir elbise aldım diz üstü, kış olduğu için uzun kollu idi.a.s
Evde mi olacak kalabalık mı olacak kuzum ?
Bizimki evde ve aile arasında olduğu için ben çok sade olmuştum.
şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…