- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.661
Hmm anladım livimmm yakınsa anlamlı bi hediye alman lazım sıradan olmasın ne olabilir kiCADIARZU nelerden hoşlanır?
yok kuzum erkek alacagım kişi kız olsa oooo oooo alacak şey bol oluyor evet kitap olabilir melegim ama ben daha çok özel birsey düşünüyorum acaba boyle birsey olur mu üstüne güzel birsey yazdırırım ...çok mu basit kaçar bilemıyorum ki bilmiyorumkismile
o güzel yüzününe kahve bakır yakışır :asigim:
kuzum nasıl bir model yaptıracaksın ?
Nisanım elbisenin modeli nasıl olcak tam olarak fotosu var mı ona göre rengi seçmek daha doğru olur ama ben sağdakini daha çok sevdim sankibilmiyorumkismile
Hmm livim erkek mi demek off erkeğe hediye almak zordur yaabilmiyorumkismile
Hmm balım bak şimdi ne dicem sana,
Moleskine diye bir defter türü var, çok özeldir, google'a yazarsan karşına çıkacak ve erkek için çok güzel bir hediye olur. Eğer yazmayı seviyorsa daha da hoşuna gider veya işte de kullanabilecekse...boshayallersmile
Yerim seni ben aşkommm :kedi:
Benim de gönlüm ondan yana açıkçası Livitom :kedi: Şeniz
Yarine sordun mu cnm? O ne dicek acaba? Sen bilirsin balım hangisini istiyosan onu yaptır sana yakışanı en çok sen iyi bilirsin. Bakalım ne dicek kızlar eğer gelirlerse tabi
minigim simdi gordum yazdıgını daha sonra yaptıracagın modelide bizimle paylasırsın kuzum
Moleskine basit kaçar gibi geldibilmiyorumkismile en iyisi kitap + gosterdigim cevreve gibi üstüne dogum günün kutlu olsun canım arkadaşım cart cürt birseyler yazdırırım artık
canlar ben gelcem birazdan bilgisayara bi al atmam lazım sürekli donuyor =(
Sade ve şık olcaksınn hayal ettim de böyle oldum:asigim: çok yakışır eminim sana ama ilk foto açılmadı balım
nisanım merakla bekliyoruz kuzum zemuszemus oooof kızlar bir arkadaşımın haftaya dogum günü var şu aralarda durumum pek iyi degil ne alsam bilemedim önerilerizi bekliyorum yardım lütfen canlar =((((((((((((((
Canlar ne dicem sözünüzde ne giydiniz? Bİ arkadaşım sözleniyo ne giyeceğine karar veremedi bi fikir alayım sizden dedim
Canlar ne dicem sözünüzde ne giydiniz? Bİ arkadaşım sözleniyo ne giyeceğine karar veremedi bi fikir alayım sizden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?