Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

olumunekankayizsmile Erzum hoşgelmişsan, benim kumaş renkleri hakkında ne düşünüyon aşkom ? boshayallersmile
Ben de nişan kostümümü pek çok yerde giyebileceğim sanırsam
:lepi:

canım siyah çok hooş aprilim

Kuzum o elbiseleri sadece fikir olsun deyi ekledim çiçek sarmam.
Model dümdüz bişi olcak yani...:hulya:
Sence hanki renk kumaş yavrum ? önceki mesajda eklediklerimden
Şeniz

nisan dur görmedim lolitom şu elbiseme bi bakem de kkarabiberitoya gösterem sana da bakacam

Canlar ne dicem sözünüzde ne giydiniz? Bı arkadaşım sözleniyo ne giyeceğine karar veremedi bi fikir alayım sizden dedim
benim söz durumları olmadı kuzum ...sözlü olmayanlarının fikirleri önemli degil mi yani aglamak istiyorum :gitme:

nisan gülüm bu model sana çok yakışır bayıldımmmmmmmmm bu modelin önü nasıl ki
2.yi hiç begenmedim desem kızar mısın

Ahh livim olur mu öyle şey tabi ki önemli fikirleriniz:1hug: Bekliyorum senden de fikir ne giymeyi hayal ettin sözünde etmedim deme sakın:smiley-cool:

livito erkekmiş yaaa heç anlamam maalesef tilt olurum erkeğe hediye almaktan kitap iyidir boşver

april kızım ben senin sıfatını görmedim daa neye neyi yakıştıracam lan

bi silüetini göstersene özelden şeker torbam bakem

Aşkom neden kızayım olur mu hiç olumunekankayizsmile
Lakin zaten o modelleri sadece fikir olması açısından koydum, onları dikmeyeceğiz yani.
Bunlar gibi düz ve sade demek istedim biriciğim.
Düşün ki, kısa, ince ip askılı ve dar bir elbise...Şeniz

Erzucanım çok güzelsin çok
:asigim:

Maşallahh yaa ne kadar hoş hatunsun arzumm. Hem sade hem şık harika bi seçim olmuşboshayallersmile

34 tl ye almıştım ressmeenn sözümden bir- iki gün önce yaaa

bir de büyük bu elbise bana eve getirdiğim yırtık çıktı bedeni yokmuş tutturdum bunu alacam yarın istemeye gelecekler diye.. bi beden büyüğünü almak zorunda kaldım:)))

ama herkes çok beğenmişti elbiseyi ne abartı ne sade tam benim istediğim gibi

çok sağol kokilom sen de böle bişey aldır bence

bakır olan çok asil bebek suratlım sana çok yakışır altınada krem tonlarında pabuç ii gider sanki sence?

Ahh livim olur mu öyle şey tabi ki önemli fikirleriniz:1hug: Bekliyorum senden de fikir ne giymeyi hayal ettin sözünde etmedim deme sakın:smiley-cool:
vallaha etmedim :umursamaz: ama senin için bakcam simdi begendiklerimi ekleyecegim aşkitom
livito erkekmiş yaaa heç anlamam maalesef tilt olurum erkeğe hediye almaktan kitap iyidir boşver

bende ilarzum ne diyor diye sasırmıstım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…