- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.921
minik hosgeldin seksü leydi aklinialirimsmile
Superim hoşgeldin tatlım, umarım herşey yoluna girer balım...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Bu arada artık hediyen ulaşmıştır diye umud ediyorum tatlışım boshayallersmile
arkadan konuşmak mı ? farkında mısın bilmıyorum ama cekiliş sorumlusu benim ve tabikide kimin hediyesi ne zaman ulaşacak bildirmek zorundayım
ögrenciymiş bu topıktelerinde sanki herkes çalışan=) ya sen degil misin arkadaşın adres bilgilerini gönderecegin nicke kadar unutan sorumluk sahibi degilsen girmeyeceksin bu kadar basit
hediye gonderme olayına gelince herkesin çoktan hediyeleri ulastı bir tek sen kaldın daha bugun yolladın
boyle bir durum varsa taaaaaa en basından arkadaşlar ben cekilişe katılıyorum ama anca şu gun yollabilirim diye belirtmen gerekiyordu ...senden ne özür geldi ne de başka birsey
Amin APRıLıM Amin inşallah herşey düzelcek Rabbim büyük :Saruboceq:
Buarada ben hediyeden ümidi kestim balım yani yalan oldu baya bekledim çok heves etmiştim ama gelmedi madem göndermeyecekti neden çekilişe katıldı Eda onuda bilemiyorum ya aksilik işte oda geldi beni buldu :bbo:
aaaaay ne kadan ince hatunlar özellikle mininin sana yolladıgı melekli kolyeyi çok begendim aktiramında sekerleri güzellllcokacimcoookbenim bitanelerim minim ve akitram ile takas yaptık..ama takastan ziyade hediye olayına döndü:kedi:
minim ve akitramın notları ile öyle duygulandımki anlatamam:asigim:birde meleklerim bana takas harici şeylerde yollamışhihoyyyt
minim:asigim:ah kanatlı meleğim..öyle özene bezene paketlemiş,hediyesini özenle seçmiş,şirinmi şirin not yazmış..bide melekli hediye kolyemi çok şık bi keseye koymuşhihoyyyt
bense ne yaptımsengözlerimebaksanabbaştan savma oküz gibi yolladım..ne not ne bişey:mymeka:ama sakin kafa ile bidahakine bende kendimce bişeyler yapıcam işallah:kedi:zaten iğrenç yazımdan acele yolladığımı anlamıştır canlarım:smiley-cool:
şimdi kankişkolarımın kargolarına gelin beraber bakalım:lepi:
canım arkadaşım minim ile loreal mineral allık ve maybeline krem allık takas ettik..ikisinide acayip beğendim..loral allığın numarası 03..çok şeker bi rengi var..ışıltısıda çok hoşuma gitti..
allıkların denemeleri(swatç lafını sevmiyorum:umursamaz:)maybeline allığın tendeki duruşu
loreal allığın tendeki duruşu(yalnız yanmışım he:smiley-cool:)
şimdi canım arkadaşımın hediye paketi,notu,birde hediye ettiği kolyeye bakalımhihoyyyt
çizdiği kız figürüne hasta oldum yalnız:kedi:
kesenin güzelliğine bakınhihoyyytkolyede nazar boncukuda var:asigim:
minimin enerjisine çok inanıyorum..enerjisi bana iyi gelen bi arkadaşım..o yüzden inanıyorumki kolyem bana şans getiricek..zaten taktım bu günhihoyyytresminide çektim üzerimde..albüme koyucam:jeyyar:
inceliği ile beni mest eden arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorumopuyorumnanaktan
şimdiiii:hulya:gelelim akitroşumun kargosunu incelemeyehihoyyyt
far orjinal değil..fiyatınıda akitram bilir..ama bu renk far düşünüyosanız mutlaka almanızı öneririm..elinizin altında olmalı böyle iddalı renkler:jeyyar:
akitramın bu farını takasta gördüm ve talip oldum..kendisi takasa gerek olmadığını ve bana hediye etmek istediğini söyledi..bende böyle zevkli olmaz,benimde bişeyler yollamam lazım dedim ve kafama göre bişey hazırladım..onuda ince düşüncesi için ayrıca öpüyorumŞeniz
evet..akitroşumun,canımın içide bana minim gibi not yazmış:asigim:birde jelibonlar şekerler yollamış:sm_cool:ay nası mutlu oldum anlatam kızlar :asigim:iki tatlı arkadaşımıda çok ama çok teşekkür ederim..sanalda olsa böyle dostluklar kurmak çok güzel:1rolleyes:
işte akiramın yolladığı hediye şekerlemeler ve notuhihoyyyt
arko sürerek denediğim bir kaç renkhihoyyytrenkleri çok sevdim kızlar..opuyorumnanaktan
akitram hepsini afiyetle yedimcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kesenize bereket kızlarhihoyyyt
aaay cıvıl cıvıl pek güzelmiş :asigim:canım tanrıcam seni cooook seviyorum Şeniz
bana bunları yollamıs okdr da tembihlememe ragmen bisürü sey yollamıs ya =)
bunu en kısa zamanda tekrarlamalıyız cok heycanlı bişey bayıldım :=)
oyyyyyyyy çok tatlı pumaların cnmahh bebeğim neler yazmış yaaa :kedi:
bebeğim benim umarım kolye sana uğur getirir,umarım baktıkça neşe dolarsın canımın içi,kanatlı birisinden en iyi hidiye bu olur die düşündüm opuyorumnanaktan
tanrıçamla yaptığımız takas puma ayakkabıydı kızlar opuyorumnanaktan
ayakkabıyı okadar temiz yollamışki yeni gibi,temiz bi şekilde paketlemiş,gerisi hiç hiç önemli değil zaten opuyorumnanaktanayağımada tam oldu ve çok sevdimopuyorumnanaktan
ve ayakkabımzemuszemus
eDa17 kullanıcısından alıntı
bide arkamdan konuşmasanız dha ii olck.....bu sitede bnm öğrenci olmadıımı bilmiyen yok kaçmıorm buradayım ve yolladm bugn....arıza yapmaya gerek yok dimi...
-------------
superim oncelikle hosgeldin geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
eda hediyelerini gonderdigini yazmıstı aramızda gecen konuşmayıda alıntıladım gör diye... sen o zamanlar yoktun galiba
bu yasananlardan dolayı çok üzüldüm ben hediyen eline ulastmıştır diye dusunuyordum
:1hug:superim sende hgdin cnm geçmiş olsun bu aradaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?