Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minişkom senin ayakkabılarıda gördüm cok yakısmıs tatlıskom
güle güle giy güle güle koşun zıpla oyna sempatiksalakcinni

ilarzum kirazım agdaya gel bana
ben yolarım seni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
slmm kızlar sınavlarım bitti ve ben geldimmmhihoyyyt

öncelikle akitimm minikimm ve tanrıçam hediyelerinizi güle güle kullanın çok güzeller ne güzel anı olucak sizlere:asigim::1hug:

tanrıçam gözün aydın :lepi:askerin gelmiş ay çok sevindim yaa canım benimmm:1hug::asigim:

Superim hoşgeldin tatlım, umarım herşey yoluna girer balım...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Bu arada artık hediyen ulaşmıştır diye umud ediyorum tatlışım
boshayallersmile

Amin APRİLİM Amin inşallah herşey düzelcek Rabbim büyük :Saruboceq:

Buarada ben hediyeden ümidi kestim balım yani yalan oldu baya bekledim çok heves etmiştim ama gelmedi madem göndermeyecekti neden çekilişe katıldı Eda onuda bilemiyorum ya aksilik işte oda geldi beni buldu :bbo:

sabah açtım bişi yazdım buraya
bi oturamadım ki açık kalmış kk :)
hepiciğinizi koskocaman öpüyorum ..
mali müşafir olayım rahat rahat yazcam
tabe işyerinde de ego tatmini yapan delilerle uğraşıyorum ..

minik depresif olarak dolaşıyom

eDa17 kullanıcısından alıntı
bide arkamdan konuşmasanız dha ii olck.....bu sitede bnm öğrenci olmadıımı bilmiyen yok kaçmıorm buradayım ve yolladm bugn....arıza yapmaya gerek yok dimi...

-------------

superim oncelikle hosgeldin geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

eda hediyelerini gonderdigini yazmıstı aramızda gecen konuşmayıda alıntıladım gör diye... sen o zamanlar yoktun galiba
bu yasananlardan dolayı çok üzüldüm ben hediyen eline ulastmıştır diye dusunuyordum

aaaaay ne kadan ince hatunlar özellikle mininin sana yolladıgı melekli kolyeyi çok begendim aktiramında sekerleri güzellllcokacimcoook

aaay cıvıl cıvıl pek güzelmiş :asigim:
oyyyyyyyy çok tatlı pumaların cnm

Canım Hoşbuldum hepinizi cidden çok özlemişim giremediğimde heran aklımda oluyorsunuz nasıl alıştıysam size opuyorumnanaktan Bana cidden inanılmaz bir pozitif enerji veriyorsunuz

Buarada fıstıkım ben Edanın yazdığı yazıyı yeni okuyorum malum epeydir giremiyordum siteye doğrudur öğrencidir durumu müsait değildir onu anlıyorum ki bende öğrenciyim yani çok kolay şartlarda okumuyorum ama madem katılmayacaktı çekilişe valla ben ne yaptım ettim kendi harcamalarımdan kıstım yinede bana çıkan arkadaşı zor durumda bırakmamak için uğraştım ki o dönem sağlık sorunlarım çıktı sizden geç yolladım diye inanılmaz üzüldüm ve mahçup oldum :kedi:
Ya artık hediyeden geçtim ama hiç hoş bir durum değildi kızlar sakın beni yanlış anlamayın olayın maddiyatında değilim ben hoş bir hatıra olsun diye manevi olarak özellikle bir beklenti içindeydim o hayal kırıklığına uğramama neden oldu ama sağlık olsun ne yapalım

:1hug:superim sende hgdin cnm geçmiş olsun bu aradaa.s.

Minikim Hoşbulduk canım benim çok sağolasın Allah razı olsun yerimseniben
Bazen aksilikler üst üste geliyor ama geçicek diye ümit ediyorum umutsuzluk yok Rabbim sıkıntıyı sevdiği kuluna verirmiş diye kendimi teselli ediyorum bazen dayanamayacağım artık diyorum ama güçlü olacağım bunlarıda atlatacağım inşallah Annemde eskisinden sağlıklı bir şekilde çıkcak hastaneden :Saruboceq:

Buarada Tanrıçama gönderdiğin kolyeye bayıldım şeker ayrıca küçük notlarında inanılmaz güzel olmuş nasıl bir ince düşüncedir öyle aklinialirimsmile
Aktiram balım seninde şeker ve jelibon harika olmuş valla benim çok hoşuma gitti ayrıca far paletinin renkleride çok canlıymış aklinialirimsmile İnşallah hediyelerinizi Tanrıçam güle güle güzel günlerde kullanır yerimseniben

Buarada Aktiram ve Minikim Tanrıçamın size yolladığı hediyelerde çok hoş kıyafetler cıvıl cıvıl hele ki çiçekli olana bayıldım ayakkabıda yeni gibim duruyor nasıl temiz göndermişse benim melekim sizde Güzel günlerde güle güle kullanın canlarım benim

alıntı yapmıştım ama şuan çok sinirliyimklava:
bir insan nasıl bu kadar geniş olabiliyo ve ayrıca bile bile yalan söylüyo anlam veremiyorumklava: eda17 yazıklar olsun ve bu kızın hediyesini almayıp da anneler günü indiriminden aldıkların gözüne dizine dursun çok sinirliyim çokkaydirigubbakcemile

tembel tospa ayakkabılarına bayıldımmm
sen tam bi kokoşsun anam her türlü techizat var
hele kırmızı platform topuk ayakabına bitttim

superisi hediyeni almamış olman üzücü canım..
evet eda17 hediyeyi postaladığını söylemişti..postada kaybolmuş olacağını sanmıyorum..
kaybolsa bizlerden birkaçınında kaybolurdu..Şayet göndermediği halde öyle diyorsa çok ayıp..:umursamaz:
Kimse kimsenin gönderdiği hediyenin maddiyatında değil tabi..sadece bir hoşluktu birbirimize..
Düşündüğüm şeyse, çok kınıyorum bu durumu.lmaz:.ben edanın yerinde olsam tekrar postalardım bir hediye..

tospişim o ayakkabılar neeeee?akannehir
çok tatlılar..hele kırmızı platformlar çoook güzel ,fatihten aldıkların bunlardır..
hepsini güzel günlerde giyzemuszemus,tıkır tıkır gez dolaş sıska tospiş..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Tembelim Maşallah ayakkabıların hepsi birbirinden güzel ve rangarenk canım hepsini güle güle kullan ayrıca cidden hem spor hem klasik hem topuklu hem düz taban ne ararsan var kıyafetine uygun ayakkabı bulmakta hiç sıkıntı çekmiyorsundur sanırım aklinialirimsmile

Tatlıgacım ve Nikoncanım ben Edanın gönderdim dediğini bilmiyordum ama göndermiş olsa gelirdi yani şimdiye kadar bana yollanan hiç bir kargonun gelmediği olmadı dediğim gibi kimse beni yanlış anlamasın olayın maddiyatı değil benim için önemli olan ama çok heveslenmiştim ve bir dönem çok ciddi bir beklenti içindeydim şuan zaten ümidim yok dolayısıyla öyle bir beklentimde yok ama öğrenciydim beni anlayın diye bir açıklamada hiç tatmin edici değil çünkü bende öğrenciyim madem böyle bir sorumluluk almayı beceremiyor katılmaması gerekliydi neyse çok yorum yapmak istemiyorum yani kırıcı olmak istemiyorum dediğim gibi sağlık olsun ....

superim inan bende çok üzüldüm zaten edaya soylediklerimide alıntıladım okumussundur ...tabi bu sadece burada gecen konusma bunun bir de ayrıntıları var (özel msjla olan)

benim senden ögrenmek istedigim tek birsey var bu arkadaş sana msj attı mı hediyelerinin eline ulastı mı vb. diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…