- Konu Sahibi prenses526
Kızlar merhaba.esimle 4 senelik evliyiz gayet mutlu bir evliliğimiz var.biz gayet iyi anlaşıyoruz.fakat sorun kayinvalidem ve kayınpederim.genel olarak durumu anlatayım sonra yaşadığımız olayı anlatıcam.esimin ailesi maddi yönden iyi.oturduklari ev haricinde kirada iki dairesi,yazlığı vs var.biz sevgiliyken hiç talebimiz olmadığı halde nişan yapalim evin birini eşimin üstüne yapacağını söyledi.bizde teşekkür ettik.nişanlandiktan sonra evlenin öyle vericem evi dedi evlendik bu sefer bu devirde kim kime ev veriyodu ben vericem dedi.velhasil vermedi zaten sorun bu degil fazla maddiyatci insanlar malı onun olsun isteyen yok.esim iki kardeş bide ablası var bu arada.esimin ailesi beni sürekli paracı harcayan ve mal mülk için evlenmişim gibi görüyor.ama bugüne kadar onlardan 5 kuruş istemisligimiz yok.istiyorlar ki yeme içme sadece biriktir.once ev alin diye tutturdular.ben çalışmıyorum bi tane çocuğumuz var tek maaşla nasıl ev alalım.takilarim vardı bozdurdugumuz çocuktan önce çalışırken benim katılımla da biriktirdiğimiz paramız vardı biraz Üstün e kredi çekip bi arsa aldık.bu arada eşim memur doğudayız şuan.yaz için memlekete gittiğimde eşim uyguna bi arsa bulduğunu (eniştesinin aracılığıyla ) tapu islemlerini halletmemi soyledi.bende tamam dedim.aradan 3 5 saat geçti tekrar aradı canım sen çocukla uğraşma ben burdan enisteme vekalet göndereyim o benim adima direk halletsin tapuyu dedi bende tamam dedim.aradan bi hafta geçti ben kayinvalidemin yazlığına gittim.3 gün kaldım o günde kayinvalidemler pazara gitmişti cocugumda kaynanamın telefonunu almış bi yerlere girmiş en son whatsappa girmiş bende elinden alayım derken eşim e attığı mesajı gördüm.mesajda sen bize çok kızdın ama biz ona güvenmiyoruz senin iyiliğin için söylüyoruz yazıyordu.ayni zamanda enistede bizim tapunun fotoğrafını göndermiş bunlara whatsaptan.tabi ben eşimi aradim konuyu sordum söylemek zorunda kaldı ailesi tapu karının üstüne değil senin üstüne olsun demiş bunlar kavga etmişler.enisteyi arayıp tapu gelinin üstüne olcaksa yardım etme kendileri halletsin demişler.esimde ben duymayım diye bu şekilde davranmış.bunlari duyunca çıldırdım kaynanama nedir bu tapu meselesi dedim bana 'ne tapusu şimdide bunumu buldun kavga etcek dedi".bende benmi buldum siz mi yarattınız dedim cevap olarak uff uğraşamam senle deyip odadan çıktı.hemen eşyalarımı toplayıp ordan ayrıldım.icinde bir kurusu olmadan benim ve eşimin emellerimizle aldığımız arsayı belki boşanırız diye sadece oğlunun olsun ben dımdızlak ortada kalayım istiyor.kanunen yarisi zaten benim ama bunların bu düşünce tarzından o kadar sikildimki o günden beri görüşmüyorum eşimde aramıyor sormuyor.kaynanam geçen mesaj atmis eşim e ay sonu size gelcez diye ben evimde istemedigimi soyledim.siz olsanız kabul edermisiniz evinize?