- Konu Sahibi prenses526
Pardon size değildi cevabimNe sacmaliyorsunuz konuyu anlatabilmek için mallarından bahsettim banane onların mallarından ıstemem yan cebime koymuş.cidden kadın kadının düşmanıymış bunu sizin gibi insanlar sayesinde daha iyi anliyosun.onlarin mallarıyla ilgilensem o kadar evin içind e kalkıp şuan oturduğum evde oturmazdım yorum yaparken biraz haddinizi bilin
Hazıra konmak derken? Kimsenin ev istediği yok kendilerinin teklifiydi.evet tabiki herkez kendine ev almak ister ama tek maaşla biraz zor herkezde sizin gibi atanamiyo malum.ben anne olarak kendim zorluk çektiysem imkanım varsa çocuğunun çekmesini ıstemem elimde varsa veririm bu benim fikrim herkezin anlayışı farklıdır tabiGayet normal boyle dusunmesi. Neler cekiyosun o evi alirken ama sirf rahat yasamindan ödün vermeyen oglun ve gelinin otursun diye veriyosun. Sacmalik. Kendi babamin da bir suru evleri arsalari var. Ama ablam da ben de ev arsa istemedik. Atandik ve kendi evlerimizi alirken sadece eksik kalan paramizi babamizdan destek istedik. Ne gerek var hazira konmaya?
Ustelik cocuk bakti falan cok bayatladi. Bal gibi acip bakiyosunuz 2 yasindaki cocuk da suclu oluyo kolaydan :) hadi yapti diyelim ne diye alip ne konustular diye bakiyosun? Geneline bakinca sen haklisin ama bu davranis seni haksiz yapar. Iyiki sormamislar sana ne hakla bakarsin telefonuma ozel konusmama diye.
bence en başta insanlar arkamızdan konuşmayı bıraksın ki biz de mesajlarına bakmayalım