tarafsiz bir sekilde dogruyu söylermisiniz?

Kizla birlikte olmak istese onunla sevgili olurdu ikisi de bekar degil mi sonuçta?
Siz evdeyken ders alması komik olmuş.
Fuar konusunda da o suçlu.
Maddi destek teklif etmesine gerek yok zaten belirtmissiniz ama aileniz destek olmali.
Ayrılmadığınızi düşünüyorum ve çok çocukça buldum konuyu.
Sevgili olmak istemiyorlardir belki zamaninda kiz ev bulamadigi icin bunun evinde kalmis bir sene buda bana ters bir sey mesela ama onun icin normal. Belkide fikirlerimiz cok ters birbirine.

İş inada binmiş. Karşılıklı olarak ters adım atmışsınız. İlişkide başka sorunlar var mıydı? Yalnızca bundan dolayı bitme noktasına gelmez
Baska elle tutulur bir sey yok ama bu kadin erkek iliskileri sorun bizde hep öyleydi yeni bir sey degil.

Peki sizi duygusal olarak her türlü baskilar ve kendine gelince kapiyi ceker giderse? Bu arada baskilamak ne derece dogru kelime bilemiyorum. Benim cevremde genelde duydugum sey evlenince istedigin her seyi istedigin gibi yapamazsin artik, evliligin zorluguda burdan geliyor zaten. Bir tek dogru yok galiba bu konuda
Giderse ben de giderim bu kadar basit.
İlişkiler özveri üzerine kuruludur.
Bu her zaman vazgeçmek değil, ortak da olmaktır.
Mesela siz doğa yürüyüşünden hiç hoşlanmazsınız ama hayatınızdaki insanın mutluluğu için ortak olursunuz, o da eğlenmeyi sevmez ama yine de sizin için gelir.
Gelmek zorunda, yapmak zorunda.
Diğer türlüsü farklı bir durum bence.

Evliliğin zorluğu ise kafana göre davranamamaktan çok daha öte, özellikle kadınlar için birçok sorumluluk yığını olması.
Ama erkeğin bunlara katılmayıp, kendi başına hür yaşamına devam etmesi.
Kadın işe gidiyor, ev işi yapıyor, çocuklar onda, misafiri, hizmeti, aile ziyareti vs.
Erkek ise canı isteyince el değiyor işe ya da çocuğa, canı istemezse eve bile gelmiyor vs.
Kadın bunu istese de yapamaz, sorumluluğu var, yemeği çamaşırı vs her birini programlamak zorunda.
Burada sorun çıkıyor, kadın resmen sürünür, iş altında ezilir, kendine 30 dk ayıramazken karşısındaki adamın ayağını uzatıp keyfince hareketlerini gördükçe deliye dönüyor.
Bu yüzden istediğini yapamazsın işte.

En basiti adam hediye tatil alsa sürpriz yapsa, kadına hediye değil ki bu?
Kafası o anda kaç yere bölünüyor.
Eşya hazırla, et, ütüle, yerleştir, git oraya yerleş, topla, getir yıka ütüle.
Erkek ne yaptı, ayakkabı giydi, gitti dinlendi, geldi geri yattı:)

Benim de güven sorunum var. Hem de bir psikopat tarafından ölümle ve intiharla tehdit edildim zamanında. Hiçbir erkeğe güvenmiyorum ve erkeklerden korkuyorum. Her an gardımı almış vaziyette bana ilgi duyan herkesi reddediyorum. Anksiyete bozukluğundan muzdaribim. Ayrıca aldatıldım da. Bu çok zor bir durum.

Dolayısıyla kimseyle ilişki yaşamıyorum. Çünkü benim yaşadığım sorun kimseyi bağlamaz. Kimsenin hayatını karartmaya hakkım yok. Karşılıklı güven sorununuz varsa ve bu adam sizin canınızı yakmak için o kadının evine gidiyorsa -ateşle barut yan yana durmaz- zaten bu ilişki bitmiş demektir. Ders işin bahanesi. Ayrıca sizin çalışmanıza da kimse karışamaz. Kendini bilen kadın, ordunun içinde kalsa ona bir şey olmaz.

Giderse ben de giderim bu kadar basit.
İlişkiler özveri üzerine kuruludur.
Bu her zaman vazgeçmek değil, ortak da olmaktır.
Mesela siz doğa yürüyüşünden hiç hoşlanmazsınız ama hayatınızdaki insanın mutluluğu için ortak olursunuz, o da eğlenmeyi sevmez ama yine de sizin için gelir.
Gelmek zorunda, yapmak zorunda.
Diğer türlüsü farklı bir durum bence.

Evliliğin zorluğu ise kafana göre davranamamaktan çok daha öte, özellikle kadınlar için birçok sorumluluk yığını olması.
Ama erkeğin bunlara katılmayıp, kendi başına hür yaşamına devam etmesi.
Kadın işe gidiyor, ev işi yapıyor, çocuklar onda, misafiri, hizmeti, aile ziyareti vs.
Erkek ise canı isteyince el değiyor işe ya da çocuğa, canı istemezse eve bile gelmiyor vs.
Kadın bunu istese de yapamaz, sorumluluğu var, yemeği çamaşırı vs her birini programlamak zorunda.
Burada sorun çıkıyor, kadın resmen sürünür, iş altında ezilir, kendine 30 dk ayıramazken karşısındaki adamın ayağını uzatıp keyfince hareketlerini gördükçe deliye dönüyor.
Bu yüzden istediğini yapamazsın işte.

En basiti adam hediye tatil alsa sürpriz yapsa, kadına hediye değil ki bu?
Kafası o anda kaç yere bölünüyor.
Eşya hazırla, et, ütüle, yerleştir, git oraya yerleş, topla, getir yıka ütüle.
Erkek ne yaptı, ayakkabı giydi, gitti dinlendi, geldi geri yattı:)
Dediginize katiliyorum belki gitse bile bekledigim sey özveriydi. Mesela bir kac cümle benden öyle bir seyi nasil beklersin gibi seyler. Ama tam tersi dik dik giderim, bundan sonra böyle bilmem ne. Ben de dayanamadim güle güle dedim. Karsilikli özveri iliskinin özü bencede. Su an cok üzgünüm ne yazcagimi ne yapcagimi bilmiyorm.

Sevgili olmak istemiyorlardir belki zamaninda kiz ev bulamadigi icin bunun evinde kalmis bir sene buda bana ters bir sey mesela ama onun icin normal. Belkide fikirlerimiz cok ters birbirine.
1sene ayni evde nasil kalmislar arkadasca bu mümkün degil acaba eski sevgili mi bunlar araştırın.
Sevgili olmak istemiyorlar da özel seyler mi yasamak sadece dertleri bunu mu dusunuyorsunuz boyleyse gercekten mide bulandırıcı ayrilmaniz yol yakinken mantıkli.

Benim de güven sorunum var. Hem de bir psikopat tarafından ölümle ve intiharla tehdit edildim zamanında. Hiçbir erkeğe güvenmiyorum ve erkeklerden korkuyorum. Her an gardımı almış vaziyette bana ilgi duyan herkesi reddediyorum. Anksiyete bozukluğundan muzdaribim. Ayrıca aldatıldım da. Bu çok zor bir durum.

Dolayısıyla kimseyle ilişki yaşamıyorum. Çünkü benim yaşadığım sorun kimseyi bağlamaz. Kimsenin hayatını karartmaya hakkım yok. Karşılıklı güven sorununuz varsa ve bu adam sizin canınızı yakmak için o kadının evine gidiyorsa -ateşle barut yan yana durmaz- zaten bu ilişki bitmiş demektir. Ders işin bahanesi. Ayrıca sizin çalışmanıza da kimse karışamaz. Kendini bilen kadın, ordunun içinde kalsa ona bir şey olmaz.
O da kendini biliyormus yanlis bir sey yapmazmis. Ama resmen intikam almak icin bu yola girmesi beni cok incitti. Bir de benim kiskandigimi o kiza anlatmis kiz bana tepki almisti. Simdide bunu konusup egolarini sisiriyorlardir karsilikli.

1sene ayni evde nasil kalmislar arkadasca bu mümkün degil acaba eski sevgili mi bunlar araştırın.
Sevgili olmak istemiyorlar da özel seyler mi yasamak sadece dertleri bunu mu dusunuyorsunuz boyleyse gercekten mide bulandırıcı ayrilmaniz yol yakinken mantıkli.
Arastircagim bir cevreleri yok bulamam bir sey yani. Beyefendinin telefonu sifreli zaten benimkide öyle. Telefon kurcalamiyoruz öyle anlastik.

O da kendini biliyormus yanlis bir sey yapmazmis. Ama resmen intikam almak icin bu yola girmesi beni cok incitti. Bir de benim kiskandigimi o kiza anlatmis kiz bana tepki almisti. Simdide bunu konusup egolarini sisiriyorlardir karsilikli.
Sağlıklı bir ilişki değil ne yazık ki.

Dediginize katiliyorum belki gitse bile bekledigim sey özveriydi. Mesela bir kac cümle benden öyle bir seyi nasil beklersin gibi seyler. Ama tam tersi dik dik giderim, bundan sonra böyle bilmem ne. Ben de dayanamadim güle güle dedim. Karsilikli özveri iliskinin özü bencede. Su an cok üzgünüm ne yazcagimi ne yapcagimi bilmiyorm.
Hayırlısı olsun, bu kadar üzülmeyin.
Şunu düşünün, siz maddi sıkıntı çekerken destek olmak bir kenara, sırf hırs uğruna tatsızlık çıkarıp, ekmeğinize bile karışan bir adamdan fazlasını beklemek aptallık olurdu.

Evet yaparim ev isini de yari yariya diyor ama sizce tuhaf degil mi evlenmek icin kadinin calismasini beklemek?
Nedem tuhaf olsun?
Maddi özgürlük olmadan hic bir kadın evlilik dusunmemeli asil
Kadinin bunu beklemesi lazim

T
Hayırlısı olsun, bu kadar üzülmeyin.
Şunu düşünün, siz maddi sıkıntı çekerken destek olmak bir kenara, sırf hırs uğruna tatsızlık çıkarıp, ekmeğinize bile karışan bir adamdan fazlasını beklemek aptallık olurdu.
Tesekkür ederim gececektir elbet. Bir kac saat önce oldu o yüzden daha kendime gelemedim:) Bu insanla bir kere ayrilmistim zaten. Bu ikinci barismamiz.

İstiyor ki siz ona hayır gitme sakın onun evine falan diyin. Ayrıca ders almak istediği kişiden de kız diye bahsetmesi hoş değil. Amacının tamamen sizi kıskandırmak olduğunu düşünüyorum belki de ders diye kalkıp kendi evine gitti ortada hoca yok. Para kazanmanız lazım bu konuda da anlayışlı değil. Çok zor ilişkiniz bu adam her olayda sıkıntı çıkarır gibi geldi bana.

Nedem tuhaf olsun?
Maddi özgürlük olmadan hic bir kadın evlilik dusunmemeli asil
Kadinin bunu beklemesi lazim
Beni anlamiyorsunuz, sartlarimi bilmiyorsunuz. Ben zaten calismicam bana baksin demiyorum, ben zaten yabanci bir ülkede üniversite okuyorum calismak icin. Erkegin evlenmek icin harcamalari tek basina yapmamak icin bunu beklemesi tuhaf degil mi diyorum?

Bu adam normal değil bence koşarak uzaklaş.kendine eş değil ev arkadaşı arıyor.daha şimdiden bu kadar para odaklı olması iyi değil.kısıtlamaya gelince bence ikinizde abartmışsınız.özel ders alırken başında bekleyince birşey olmaz mı sanıyorsun?her dakika başını bekleyemeyeceğine göre bu çocukca davranışlardan vazgeç.fuar işi için yaptığı yanlış.ne kendinden taviz ver ne de başkasını kısıtla.bundan sonra arama o ararsa bakarsın duruma.şimdi ararsan sanki üstüne düşmüş çok aşırı takmış gibi olacaksın iyice havaya girecek.

Beni anlamiyorsunuz, sartlarimi bilmiyorsunuz. Ben zaten calismicam bana baksin demiyorum, ben zaten yabanci bir ülkede üniversite okuyorum calismak icin. Erkegin evlenmek icin harcamalari tek basina yapmamak icin bunu beklemesi tuhaf degil mi diyorum?
Degil .

Back
X