Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar tarak tavsiyesi (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DoLL_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
Merhaba. Bugün tesadüfen bir tarak keşfettim. Naschita markasının wet&dry isimli tarağı. Kozmetik mağazalarında da var. Ben bir marketten 10 tl ye aldım. Saçlar ıslak ve kuruyken taranabiliyor. Aslında güzel saçlarım vardı fakat erken yağlanma ve uçları kuru olması ve birden bire sürekli dolaşmaya başlaması beni çileden çıkartmaya başladı.haliyle taradıkça dökülmeyede başladı (saçlarım gür) Bugün karışım yağlar ve ampullerle bakım yaptım ardından şampuanıma saf bal ve çam terebentin ekledim. Banyodan sonra tarak ile taradım ve öncesinin 3 te 1 i kadar döküldü. Bunda tarağında faydası olduğunu düşünüyorum çünkü saçım boyalı ve o bakımlardan sonra saç kremi kullanmadım,normalde kendimi tımarlıyor olmam gerekiyordu ama çok kolay taradım. Tavsiye ederim

Eklentiler

• WP_20160107_027.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 193
  • WP_20160107_026.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 207
Bende severek kullanıyorum birkaç aydır ama görseli değişik geldi bendeki böyle.. Gerçekten güzel açıyor saçı kırmadan acıtmadan her iki türlüde denedim kayıp gidiyor saçtan

Ambalaj aynı ama yeşil ve pembe vardı benim aldığım yerde sadece. Gerçekten kolay tarıyor,gun içinde taradığımda kopardı saçlarım.dediğiniz gibi kayıyor saçtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…