Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Rengi ??

Tamam canım palette de pek sevmem aslında neden bilmiyorum sanki iyi yapmaz gibi geliyo hem loreal aliim o zaman Teşekkürlerr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım palette de pek sevmem aslında neden bilmiyorum sanki iyi yapmaz gibi geliyo hem loreal aliim o zaman Teşekkürlerr

Rica ederim canım bende bir ara saçlarımı açmak için onu almıştım bir zararı olmadı

Rica ederim canım bende bir ara saçlarımı açmak için onu almıştım bir zararı olmadı

Loreal ParisExcellence

6.45 SICAK BAKIR KAHVE

Bu renk nasıl canım sence? Bi bilgin var mı yani az çok anladın nasıl bişey istediğimi ona benziyo mu bu

bu renk kahveye daha ağırlıklıymış canım yani arada kızıl bakır yansımaları oluyomuş birde başlarda koyu oluyomuş senin istediğin renge uymaz bu arada kızıllı yansımalar varmış canım

Ayrıca koyu tutuyolar canım o yüzden ben en açık bakır numarasını alıyorum koyu tuttukları zaman koyu kızılımsı oluyolar beğenmiyorum biriside yapmış oda akaju kahve 6.45 numarası aynı senin bakır kahveyle koyu tuttmuş çok sonradan açılmış Bak canım bu benim boyamın 2. gününde çekildi numarası 8.34 eğer 6 ve 7'lerde alsaydım daha koyu tutardı ki her yıkamada boya rengini açar ama koyu tutanlarda zor açıyo boya rengini

Son düzenleme:

Anladım canım. Bu fotoğrafta daha net görünmüş. Galiba ben aramayı birakiyim. Bu renkten başkasını istemiyorum. Evet evet benim istedigim bu gerçekten çok güzel olmuş yaa

Buğday tenlilere çok güzel gidiyo canım benim odadan odaya resimdeki saçımın rengi bile değişiyo gün ışığında akşam çekildiğimde falan ışığın etkisi çok oluyo tabiki gün ışığında çekilince daha net olur o ayrı ama yıkayıp fönleyince açık bakır olduğu çok net görünüyo saçında yani tavsiye ederim bu arada Neva Color beğenmeyenler olmuş ama benim ablamda kendimde onu kullandık bişey olmadı saçımızda olsa bile istediğim rengi elde ettikten sonra saçımızı maskelerle eski sağlığına kavuşturum boyalar artık eskisi yıpratmıyo içlerine özel bakım yağlarını koyuyolar pigmentleri falan değişiyo mesela benim şuan bu kullandığım boyada Bambu özü var :))

Zaten saçımı uzatmak için baya bakım yapmaya başlıyorum o sorun olmaz o zaman ya ama ben esmerim (çok kara bişey olmasam da ) bana da yakışır mı acaba bu renk ..

Yok canım bende denize gidince bronzlaşıcam sonuçta çok kapkara olsanda olur ama sadece bupday tenlilere daha çok yakıştığını duydum sende buğday sayılırsın esmer kapkara olanlara daha çok denir zaten asıl sarı kötü duruyo esmerlerde bu renk olur sana :))

İçimi çok rahatlatiypsum canım ya çok teşekkür ederimm :-*

İçimi çok rahatlatiypsum canım ya çok teşekkür ederimm :-*

Doğruları diyorum canım zaten bu çarşamba boyamı tazelicem bende ramazanda boyamak olmasın denize gidiceğim için ama unutma bu dediğim boyayı alırsan 9'luk oksidan al sadece zamanla açar boya rengini zaten eğer 12'lik falan alırsan oksidanı rengini bozar

Tamam tatlım herşey için çok teşekkür ederim ;-)

Kızlarrre bi bilgisi olan yok muu?? :-/

Canım sana kendi Açık Bakır boyamı tavsiye etmiştim ya dün boyamı yeniledim sadece 1 kere yıkandı bugun 2. gunum gun ısıgında resim cekildim belki tekrar düşünmene yardımcı olur balkonda çekildim canım. Yıkadıkça rengi açılıcak zaten Resimlere tıkla büyür canım :)

Son düzenleme:

Canım maşaAllah çok yakışmış sana yaa ama işte tek korkum bende çok açık durması .. bide saç rengim koyu ya dipler çıkınca acaba çok kötü mü durur yada cevredekiler çok yadirgar mi ... falan filan çok tedirginim bu yüzden

Sağ ol canım zaten dipler çıkınca her boyada kötü duruyo yenilemek lazım diplerin çıktığı zaman yenilersin ama genede bişey diyemiyorum içine sineni yap canım tabiki sonradan pişman olmak var ama bi boyaya karar verince banada haber ver bakıyım bende merak ederim :)

Tamam canım zaten aklıma fikir geldikçe önce sana danisiyorum. Ramazandan sonraya kadar araştırmaya devam

Tamam canım zaten aklıma fikir geldikçe önce sana danisiyorum. Ramazandan sonraya kadar araştırmaya devam

Aynen canım araştırmadan bi anlık beğenmeyle boyama saçlarını iyice araştır bakalım yorum al nasıl oluyomuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…