Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

canim hikayen benimkine cok benziyor :( benimde böyle gel gitleri cok olan bir sevdigim var, Mantiken hep olmiyacagini bildigimiz halde gönlümüze söz geciremiyoruz. Seni cok iyi anlayabiliyorum.
Heleki ilk heyecanlar cok zor unutuluyor. Ama bence etrafina bak derim, " baska analarinda yakisikli ogullari var" ;)
Zaten bu kisiligini belli etmis birisi. Ne istedigini bilmeyen birisi hem kendisini hep yakinindakilari yipratir herzaman.

Birsey merak ettim bunun burcu Kovami??
yok akrep ....:ssz:

Canim simdiden sozlerimin agirligi yuzunden kusura bakma bana diyorum
Chatten tanismissiniz. En son chat e 1 sene once bi kiz arkadasimla oylesine bi bakalim diye girmistik. Tabi 15 dk sonra cikmak zorunda kaldik cunku yazan erkekler igrenclerdi. Abazalar, hepsi ayni senin bu cocugun soyledigi gibi yok ben cok fenayim, yok sertlesti bilmem ne. Ne igrenc ne pislik bir seydir bu ya. Bu ne curret? Ki ben dusunurdum ki bu insanlar normalde gormedikleri icin, sanal ortamda olduklari icin bu kadar seviyesizlesebiliyorlar derdim. Ama konunu okuduktan sonra fark ettim ki yanilmisim! seninle bu sekilde konusabilme curretinde bulunan bu insana sen nasil asik olursun!? Bak bu dunya kocaman, yasadigin sehir de ISTANBUL!! istemedigin kadar yasitin, iyi terbiye gormus erkekler var. Ay birak bunun gibisi bak yasin daha 18, bu yasta sana kendini ne bicim hissettiriyor. Sana kendini prenses gibi hissettirecek cok kisi var bundan emin ol. birak bu adami!!! Ailene, arkadaslarina herkese rezil eder boylesi seni!

Canim simdiden sozlerimin agirligi yuzunden kusura bakma bana diyorum
Chatten tanismissiniz. En son chat e 1 sene once bi kiz arkadasimla oylesine bi bakalim diye girmistik. Tabi 15 dk sonra cikmak zorunda kaldik cunku yazan erkekler igrenclerdi. Abazalar, hepsi ayni senin bu cocugun soyledigi gibi yok ben cok fenayim, yok sertlesti bilmem ne. Ne igrenc ne pislik bir seydir bu ya. Bu ne curret? Ki ben dusunurdum ki bu insanlar normalde gormedikleri icin, sanal ortamda olduklari icin bu kadar seviyesizlesebiliyorlar derdim. Ama konunu okuduktan sonra fark ettim ki yanilmisim! seninle bu sekilde konusabilme curretinde bulunan bu insana sen nasil asik olursun!? Bak bu dunya kocaman, yasadigin sehir de ISTANBUL!! istemedigin kadar yasitin, iyi terbiye gormus erkekler var. Ay birak bunun gibisi bak yasin daha 18, bu yasta sana kendini ne bicim hissettiriyor. Sana kendini prenses gibi hissettirecek cok kisi var bundan emin ol. birak bu adami!!! Ailene, arkadaslarina herkese rezil eder boylesi seni!

chatte tanısmadık.. facede tanıstık.. chate falan girmedim bu zamana kadar.. zaten başlarda böyle konusmazdı asla sonradan oldu.. zaten tanıstıktan 10 gün falan sonra bulustuk o yüzden net askıyla alakasız bızımkı.. zaten suan aynı semtin komsu mahallelerindeyiz baya yakın.. cok seviyesizlesti :43:

akreplerde basa bela oluyormus demek... canim bosver sen hic umursamaya calis bu cocugu. uzak dur. koru kendini bu cocuktan. bölye saygisiz seyler söylenmezki. sanki sana olan askini ispat etmiste, neler bekliyor beyefendi :@

kızlar... yeni birşey oldu..
ben bu ayın 4'ünde facemde bir söz paylaşmıştım...
hz talha ve rumeysa ile ilgili.. bende ekli değil ama demekki benim profilimde geziyormuş..
paylaştım, 5 dk geçti geçmedi telefonuma mesaj attı
; NE SEN RUMEYSA OLABİLDİN NE BEN TALHA.. NE BEN YUSUF OLABİLDİM NEDE SEN ZULEYHA DİYE..
ayın 5'inde de yani ertesi gün ben 5-6 sayfalık uzunca bir mektup hazırladım... arkadaşımda bize gelmişti..
ben baya bi içimi döktüm, yazdım yazdım yazdım... sonra koydum bi zarfın içine, direk arkadasımla onların mahalleye çıktım.
yoldan bi çocuk çevirdim, babası imam ve caminin yanında oturuyorlar.. dedim böyle böyle tanıyomusun.. çocuk zaten kardeşinin arkadaşıymış abla ben götürürüm dedi.. gitti verdi... aksamda o mesaj atmıs Allah cezanı vermesin annem babam hepsi okudu demiş
:ssz:
ondan beri haber yok ama herkes sendeki de büyük cesaret diyorlar :9:

kızlar dün bana mesaj attı "yarın ev boş, gelcem diyosan çaldır" diye :53:
bendeki surat ifadesi aynen böyle tabi :53:
cevap vermedim, birkaç saat sonra çaldırdı baya..
aradı çaldırdı hiç cevap vermedim...
sonra faceden de mesaj attı, "ordamısın,gelecekmisin?" diye..
bende "sen ne biçim bir insansın yaa" dedim..
oda "yine naptım" dedi...
bende "o...pular gibi eve çağırıyosun" dedim..
oda "lan gerizekalı konuşuruz diye çağırdım" dedi..
bende "konuşmak için yer çok sokakların suyumu çıktı" dedim..
daha cevap vermedi, engelledim.. kızlar niye böyle yapıyo :14:

kızlar dün bana mesaj attı "yarın ev boş, gelcem diyosan çaldır" diye :53:
bendeki surat ifadesi aynen böyle tabi :53:
cevap vermedim, birkaç saat sonra çaldırdı baya..
aradı çaldırdı hiç cevap vermedim...
sonra faceden de mesaj attı, "ordamısın,gelecekmisin?" diye..
bende "sen ne biçim bir insansın yaa" dedim..
oda "yine naptım" dedi...
bende "o...pular gibi eve çağırıyosun" dedim..
oda "lan gerizekalı konuşuruz diye çağırdım" dedi..
bende "konuşmak için yer çok sokakların suyumu çıktı" dedim..
daha cevap vermedi, engelledim.. kızlar niye böyle yapıyo :14:

Kusura bakma vereceksen ver artık diyor resmen. Ağır ve argo oldu affet ama sen ne yapmak istiyorsun böyle bir adam ile ?

Kusura bakma vereceksen ver artık diyor resmen. Ağır ve argo oldu affet ama sen ne yapmak istiyorsun böyle bir adam ile ?

bılmıyorum herkes mutlu herkes sevdiğinin yanında :14: ben kaç yıldır uğraşıyorum... aklındaki kız havalı, egosu herşeyden önce gelir.. ona bakmıyo ama ona cok değer veriyor benide böyle evlere çağırıyo :14: artık napacağımı şaşırdım, beni tanıyo.. öyle bir kız olmadığımı biliyo :14:

bılmıyorum herkes mutlu herkes sevdiğinin yanında :14: ben kaç yıldır uğraşıyorum... aklındaki kız havalı, egosu herşeyden önce gelir.. ona bakmıyo ama ona cok değer veriyor benide böyle evlere çağırıyo :14: artık napacağımı şaşırdım, beni tanıyo.. öyle bir kız olmadığımı biliyo :14:

Seni tanımamış daha madem öyle biri değilsin resti çek tanısın. Hayır bu kadar insan uzak durman gerektiğini belirtiyor niye bu ısrar kurtul bu alışkanlığından.

Seni tanımamış daha madem öyle biri değilsin resti çek tanısın. Hayır bu kadar insan uzak durman gerektiğini belirtiyor niye bu ısrar kurtul bu alışkanlığından.
resti çek derken napabilirim mesela :26:

resti çek derken napabilirim mesela :26:

Sil kafandan şunu ki takıntı seninki ulaşamasın sana boş ver gitsin. Ark.takıl gez eğlen kendine yakın hissetiğin biri ile ilişki yaşa senin düşüncelerinde olan ki bu yaşlardada ileriye dönük düşünme. Çözüm sende aslında sen izin veriyorsun bu adama verme o izni.

mücerred güzelim konunu okudum ve en sonunda aklımda tek cümle belirdi
oda şu " bu herifin kıçına tekmeyi öyle bir bas ki feleği şaşsın dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın."
adamın niyeti belli seni kullanacak sonrada vay ben seni aslında sevmiyorum senin deyiminle karakızı seviyorum diyip terk edecek.
aklını başına al canım benim.
bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
değmez adamlara böyle büyük değerler vermeyin gözünüzü seveyim.
yaşın çok genç kimbilir ne kısmetler çıkacak karşına.
aşk hikayesi yok ortada sen sevmişsin adam vakit geçirmiş sadece.
o yüzden bırak tarihe gömülsün bir daha da çıkmasın yüzeye.
sırtını dayayıp güvenemeyeceğin adamla gelecek olmaz evlilik hiç olmaz.
yaşın biraz ilerlesin anlarsın ne demek istediğimi.
azcık güçlü olun erkeklerin egolarının böyle kabarmasına izin vermeyin.
at sırtından kamburunu.
bir daha da görüşme, hayatına tekrar girmesine izin verme.
kararlı ol.
1 ay ağlarsın 2 ay ağlarsın hadi 1 yıl ağlarsın ama 1 ömür ağlamaktan iyidir.
zamanla unutursun.
onu görünce ben bunun nesini sevmişim dersin ileride.

mücerred güzelim konunu okudum ve en sonunda aklımda tek cümle belirdi
oda şu " bu herifin kıçına tekmeyi öyle bir bas ki feleği şaşsın dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın."
adamın niyeti belli seni kullanacak sonrada vay ben seni aslında sevmiyorum senin deyiminle karakızı seviyorum diyip terk edecek.
aklını başına al canım benim.
bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
değmez adamlara böyle büyük değerler vermeyin gözünüzü seveyim.
yaşın çok genç kimbilir ne kısmetler çıkacak karşına.
aşk hikayesi yok ortada sen sevmişsin adam vakit geçirmiş sadece.
o yüzden bırak tarihe gömülsün bir daha da çıkmasın yüzeye.
sırtını dayayıp güvenemeyeceğin adamla gelecek olmaz evlilik hiç olmaz.
yaşın biraz ilerlesin anlarsın ne demek istediğimi.
azcık güçlü olun erkeklerin egolarının böyle kabarmasına izin vermeyin.
at sırtından kamburunu.
bir daha da görüşme, hayatına tekrar girmesine izin verme.
kararlı ol.
1 ay ağlarsın 2 ay ağlarsın hadi 1 yıl ağlarsın ama 1 ömür ağlamaktan iyidir.
zamanla unutursun.
onu görünce ben bunun nesini sevmişim dersin ileride.

İşte bu ağzına sağlık canım ben buna ek olarak şunu yazacağım. Arkadaşının konusunu gördüm bir başka video yorumunuda kankanın senle aldatmasınada sakın arkadaşlarına özenme onlara uyma uzaklaştır hatta bak benim içinde iyi geliyordu ne olacak diye yaşadım bişeyler şimdi evlenirken zorlanıyorum. Bir an güzel gelir sonrası çok kötü bu adam ilkim olsun hiç deme.

17 yaşında bir yakınım yaptı böyle hata.Güvenilmemesi inanılması gereken birine inandı bedellerini tek kendi çekmedi ailesi çocukları. Senin hikayen bana onu hatırlattı. Nesine güveniyorsunki mantığınla hareket edersen bir kaç ay üzülürsün sonra harcadığın zamana üzülürsün. Kürt Türk konu değil ama anlattıklarında bir tane bile samimiyet bulamadım ben.

zaten onların semtinden tasınıyoruz karsıya...anılarımı da bırakıyorum burada..
net hesaplarımı kapatıp, hattımıda değiştireceğim..
hem staja falan baslıyorum kafam da dagılır..
artık yapacak bişey yok...
:31:

ikinizde daha oldukça küçüksünüz.. ve en önemlisi senin sevgini hiç hakettiğini düşünmüyorum.. eger seni gercekten seven biri karsına cıkınca bunu daha iyi anlıycaksın.. bence bu çocuktan kurtulmanın vakti coktan gelmişte geçiyo

Back
X