Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

tatlım sen hastasın bence sen tedavi olmalısın :17: bunca söylenene karşı hala en başındaki gibi düşünüyorsun. burada söylenenler sana fayda etmedi anlaşılan sana yol göründü tedaviden başka yolun yok senin takıntı yapmışsın sen bu olayı emin ol :45: kendini seviyorsan kendine gel, kendini ara bul... kusura bakma ama senin şarteller bozulmuş bebeğim :44:

birde bana diyoki yıllar geçse evlensen, seni çağırsam sen kocanı bırakıp gelirsin diyo :5: bende aldatmaya çok çok karşı olan bi insanım, Allahım esirgesin bide evlensem Allah şaşırtmasın yapmam öyle şey beni iyice napmış gözünde :20:

hah bu resmen haddini bilmezlik.
onun bu lafından sonra neyin ne oldugunu daha net görmen gerekiyor.
senin onu deliler gibi sevdigini hiçbir kötü seyde bırakmayacagını vazgecmeyecegini biliyor.
niye sen okadar degersizmisin ?...
o kim oluyor ki?...
yanlış anlama bende birini bu kadar sevmenin baglanmanın zararlı bişey oldugunu yasayarak ögrendim..
kendi degerini bil;resmen seni ucuz bir kız yerine koymus.
o laf ne öyle.

unutamıyorum diyorsun ama unutmaya çalışmamışsın yani hayatından bir türlü çıkarmamışsın,hep bir şekilde görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz,görmeye çalışıyosun.bunlar zaten unutmanı engelliyecek şeyler hep.yirmi yaşında ama kişiliği oturmamış bu çocuğun bence kullanmaya çalışıyor sakın böyle bir şeye izin verme kendine engel olup görüşmemeye çalışmalısın .aramaya kalktığında ya da o seni aradığında aklına sana yaptıklarını getir belki engel olablirsin bu şekilde kendine.

tatlım sen hastasın bence sen tedavi olmalısın :17: bunca söylenene karşı hala en başındaki gibi düşünüyorsun. burada söylenenler sana fayda etmedi anlaşılan sana yol göründü tedaviden başka yolun yok senin takıntı yapmışsın sen bu olayı emin ol :45: kendini seviyorsan kendine gel, kendini ara bul... kusura bakma ama senin şarteller bozulmuş bebeğim :44:

kusura bakmada şarteller bozulmus falan, düzgün konusun bence. daha düzgün bir dille söyleyebilirsin..
insanlar buraya keyfinden konu acmıyor, hasta oldugumu, manyak ve takıntılı oldugumu dusunuyorsan dıkkate alma bitsin
:ssz:

hah bu resmen haddini bilmezlik.
onun bu lafından sonra neyin ne oldugunu daha net görmen gerekiyor.
senin onu deliler gibi sevdigini hiçbir kötü seyde bırakmayacagını vazgecmeyecegini biliyor.
niye sen okadar degersizmisin ?...
o kim oluyor ki?...
yanlış anlama bende birini bu kadar sevmenin baglanmanın zararlı bişey oldugunu yasayarak ögrendim..
kendi degerini bil;resmen seni ucuz bir kız yerine koymus.
o laf ne öyle.
evet ucuz kız yerine koyuyo .. bazen ondan nefret edıyorum, bazende seviyorum işte :44:

unutamıyorum diyorsun ama unutmaya çalışmamışsın yani hayatından bir türlü çıkarmamışsın,hep bir şekilde görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz,görmeye çalışıyosun.bunlar zaten unutmanı engelliyecek şeyler hep.yirmi yaşında ama kişiliği oturmamış bu çocuğun bence kullanmaya çalışıyor sakın böyle bir şeye izin verme kendine engel olup görüşmemeye çalışmalısın .aramaya kalktığında ya da o seni aradığında aklına sana yaptıklarını getir belki engel olablirsin bu şekilde kendine.
aslında cogu zaman hep o arıyo..
ben aradıgımda istedigimde görüsemiyorum tersliyo...
öyle yapacagım artık bitsin bu is
:43:

Bence bu adam seni bir şekilde elde edip kendine bağımlı kılmak, diğer kızla evlenip seninle de zaman zaman gönül eğlendirmek istiyor. Ayrıca herkesin ihtiyaçları var ama kiralık insanlarla gidermiyoruz değil mi? Madem çok ihtiyacı var göndersin ailesini istetsin kimi çekiyorsa gönlü. Sakın bu laflara duygu sömürülerine kanma. Eminim seni bir tarafları kalkmadığında da sevecek hatırlayacak bir sevdiğin-sevgilin olacak. Çok küçüksün asla sevemem başkasını, bu kaderim diye düşünme!:31:

Ayrıca bu kadar net tarih verdiğine göre günlük tutup, zaman zaman okuyorsun. Yak hepsini ve ilişkinizin başını, yaşadığınız güzel zaman ve duyguları değil, sana kötü hissettirdiği, ucuz kız yerine koyduğu zamanları düşün. Zamanla için soğuyacak, ismini cismini de unutacaksın. Kendimden biliyorum.:29:

yok günlük tutmuyorum... bir iki sayfa tutmusumdur ama tarihlerle bozdum ya cok net hatırlıyorum saatine kadar..
tabi daha tarihini hatırlayamadıgım birsürü anılarım var..çünkü 3 yıl dile kolay.. ayrı olsakta hep çoğu zaman görüştük, görüşmesek sesini duydum:43: bende kalan iki dal sigarası, bir çakmağı ve tişörtü var :43:birde ona ithafen yazdığım yüzlerce şiirim, çoğu internetlerde ve radyolarda geziyor :43:unutamıyorum... tabi eskisi gibi aşk acısı değil çektiğim.. ben nefes alamayacak kadar ağlama krizine girdiğim günleri bilirim... tuaf bir boşluk var, o boşluk birtek onunla kapanıyor.. alıskanlık olmus artık sanırım, ask bitmis :2:

Hep söylerim, iki kadın bir adam,aşk çekilir aradan.

Daha çoook küçüksün.Bu adamı da kendine saplantı haline getirmişsin.
Aşık-tın ama şimdi içinde diğer kızla alakalı hırs var,yazık etme kendine diyeceğim ama yine bildiğini okuyacaksın.

Hep söylerim, iki kadın bir adam,aşk çekilir aradan.

Daha çoook küçüksün.Bu adamı da kendine saplantı haline getirmişsin.
Aşık-tın ama şimdi içinde diğer kızla alakalı hırs var,yazık etme kendine diyeceğim ama yine bildiğini okuyacaksın.

aslında araya tek o kız girmedi... ama diğerlerini sevmedi biliyorum.. onu elde edemedi 2 yıldır falan hala içinde..
kız bunu takmıyor, ama ben o kıza feci taktım... başka bir hesaptan ekledim hergün bakıyorum çektiği fotoğraflara, neler paylaşmış neler etmiş falan filan offf 2 yıldır yapıyorum bunu...
hatta o bile bu kadar düşünmüyordur o kızı :31:

aslında araya tek o kız girmedi... ama diğerlerini sevmedi biliyorum.. onu elde edemedi 2 yıldır falan hala içinde..
kız bunu takmıyor, ama ben o kıza feci taktım... başka bir hesaptan ekledim hergün bakıyorum çektiği fotoğraflara, neler paylaşmış neler etmiş falan filan offf 2 yıldır yapıyorum bunu...
hatta o bile bu kadar düşünmüyordur o kızı :31:

Canım bak işte kendin söylüyorsun,başka kızları sevip sevmemesi önemli değil ki,o kapalı kızı seviyor,hala içinde diyorsun ama sadece o kız değil diyorsun bu bile yeter yani adamın karakterini anlatmaya.

Kızı da takip etmekten vazgeç derim ben,keşke o kızı takip etmeye harcadığın 2 yılını başka şeylere harcasaymışsın.

İleride pişman olursun zamanında ne saçma şeylerle uğraşmışım diye.
Kendine bu kötülüğü yapma lütfen.

Canım bak işte kendin söylüyorsun,başka kızları sevip sevmemesi önemli değil ki,o kapalı kızı seviyor,hala içinde diyorsun ama sadece o kız değil diyorsun bu bile yeter yani adamın karakterini anlatmaya.

Kızı da takip etmekten vazgeç derim ben,keşke o kızı takip etmeye harcadığın 2 yılını başka şeylere harcasaymışsın.

İleride pişman olursun zamanında ne saçma şeylerle uğraşmışım diye.
Kendine bu kötülüğü yapma lütfen.

beni sevmesin ama onuda sevmesin istiyorum.. o kızı hiç unutmazmı aynı mahalledeler kız suan üni okuyor canakkalede..
yada istediğiyle cıkıyo o kız içindemi kaldı hep kalacakmı acaba
:43:

canım ya, arkadaşlar zaten söylenecek şeyleri söylemiş, sen neden vazgeçemedin onu anlamadım.

20 yaşındaymış da istekleri varmış da..yok ya..

bence onun şu anda tek isteği seni ele geçirip sonra da bi tekme sallamak..

ya allahını seversen, bunun sevgisinden ne olur be..beni sevmesin onu da sevmesin demişsin..

kimseyi sevemez zaten bu gidişatla..

sen onu sevdiğin için sana ilgi göstermediğinde başkasını seviyor gibi görünür sana, ama hiiiiç sanmıyorum.

türk kızı adamı aldatırmış.. işte, kendi oğlunun sütü bozuk haberi yok..

canım ya, arkadaşlar zaten söylenecek şeyleri söylemiş, sen neden vazgeçemedin onu anlamadım.

20 yaşındaymış da istekleri varmış da..yok ya..

bence onun şu anda tek isteği seni ele geçirip sonra da bi tekme sallamak..

ya allahını seversen, bunun sevgisinden ne olur be..beni sevmesin onu da sevmesin demişsin..

kimseyi sevemez zaten bu gidişatla..

sen onu sevdiğin için sana ilgi göstermediğinde başkasını seviyor gibi görünür sana, ama hiiiiç sanmıyorum.

türk kızı adamı aldatırmış.. işte, kendi oğlunun sütü bozuk haberi yok..
birkaç kere bana söylemişti onu sevdiğini..
bir kerede arkadaşıyla konuşmasını okudum.. o kızı içimden atamadım yazmış :43:

canim hikayen benimkine cok benziyor :( benimde böyle gel gitleri cok olan bir sevdigim var, Mantiken hep olmiyacagini bildigimiz halde gönlümüze söz geciremiyoruz. Seni cok iyi anlayabiliyorum.
Heleki ilk heyecanlar cok zor unutuluyor. Ama bence etrafina bak derim, " baska analarinda yakisikli ogullari var" ;)
Zaten bu kisiligini belli etmis birisi. Ne istedigini bilmeyen birisi hem kendisini hep yakinindakilari yipratir herzaman.

Birsey merak ettim bunun burcu Kovami??

Back
X