• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

:( içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

açıkçası başlığı görünce güzel bi aşk hikayesi okuyup önemsiz bi sorun-inat vs bişeyle karşılaşacağımı sanmıştım.. ama alakası yokmuş..

canım öncelikle hiç bi umut bekleme böyle bi adamdan.. ömrün boyunca bu karakterde bi insanla nasıl yaşayacaksın..düzelse bile bugüne kadar yaptıklarını unutup ona güvenebilecekmisin ?
şu an şu yazdıklarından çıkan sonuç adam seni kullanmaya çalışıyor...belki sende hoşuna giden tarafların vardır ama sana asala eşim-sevdiğim gözüyle bakmıyor.. yaşın çok genç gözünü seveyim kullandırtma kendini.. inan şu an anlamıyorsun ama hem manen hemde dinen hata yapıyorsun.. boşyere günaha giriyorsun...

ki ben senin de aşık olduğuna inanmıyorum.. şu an hissettiklerin sadece yaşının getirdiği ruh halinden kaynaklanıyor.. mesela kendimden örnek vereyim.. senin yaşlarında deli gibi sevdiğimi sandığım biri vardı.. kendi kendime ölüp bitiyordum ama bi türlü de bunu ona söylemiyordum.. belki söylesem o da beni kullanmaya kalkardı..ama ben belli bile etmemiştim. şu an düşünüyorum da gülüyorum sadece.. ne aşkı ne sevgidi ya ne salakmışım diyorum kendime.. :23:

bi an önce aklını başına topla ve uzaklaş o adamadan.. :47:

Son düzenleme:
bu yasta boyle siirler:34: ilerde cook pisman olup ben kimin icin uzulmusum diyceksinki en guzel caglar lise zamanı gez eglen baska bir erkek icin kendini uzme asıksın seviyorsun diyorsundur soylemesi kolay ama bizde yasadık biliyoruz cnm inan su hayatta unutulmayan kimse yok heleki sana deger vermeyen bir adamı unutman cok daha kolay sen degerlisin senin degerinin farkında olan bir insanla olman lazım

pekı unutsam bıle bı sekılde arada aklıma gelırmı :/

açıkçası başlığı görünce güzel bi aşk hikayesi okuyup önemsiz bi sorun-inat vs bişeyle karşılaşacağımı sanmıştım.. ama alakası yokmuş..

canım öncelikle hiç bi umut bekleme böyle bi adamdan.. ömrün boyunca bu karakterde bi insanla nasıl yaşayacaksın..düzelse bile bugüne kadar yaptıklarını unutup ona güvenebilecekmisin ?
şu an şu yazdıklarından çıkan sonuç adam seni kullanmaya çalışıyor...belki sende hoşuna giden tarafların vardır ama sana asala eşim-sevdiğim gözüyle bakmıyor.. yaşın çok genç gözünü seveyim kullandırtma kendini.. inan şu an anlamıyorsun ama hem manen hemde dinen hata yapıyorsun.. boşyere günaha giriyorsun...

ki ben senin de aşık olduğuna inanmıyorum.. şu an hissettiklerin sadece yaşının getirdiği ruh halinden kaynaklanıyor.. mesela kendimden örnek vereyim.. senin yaşlarında deli gibi sevdiğimi sandığım biri vardı.. kendi kendime ölüp bitiyordum ama bi türlü de bunu ona söylemiyordum.. belki söylesem o da beni kullanmaya kalkardı..ama ben belli bile etmemiştim. şu an düşünüyorum da gülüyorum sadece.. ne aşkı ne sevgidi ya ne salakmışım diyorum kendime.. :23:

bi an önce aklını başına topla ve uzaklaş o adamadan.. :47:

onun karakterini ve bana asık olmadıgı bılıyorum..
ama kendım ıcın bırsey dıyemem.. cunku bana zaten derler siirlerin,yasam tarzın falan 18 lik değilde 28lik gibi..
beni hiç görmemiş, sadece şiirlerimi okumak için ekleyen dünya insan var.. fotograf falan olmadıgı ıcın herkes yasımı en az 25 tahmin ediyo.. onu sevdım.. bide herkesin yapısı farklıdır.. kimi 14ünde asık olur gercek asktır kimi 30unda ancak gerçek aşkı bulur.. öyle değilmi.. biliyorum ama haklısın ondan bana yar olmaz :(

bana karsı ne hissediyosun diye sordum acık acık söyle dedim..
dediki benım en uzun ılıskım 2, 3 ay sürdü en fazla dedi.. bu kadar yıllarca süren olmadı sana cok alıstım.. özlüyorum.. aramak görmek istiyorum dedi..

yalaaaaaannn... laf yapıyo sana değer veriyomuş gibi görünmeye çalışıyo inanma:50:.
şiir yazdıysan yazdın kitap haline getirirsin para kazanırsın olur biter. bi sürü şiir yazdım aşkımı haykırdım diye bağlı mı kalıcaksın buna çekilirmi yani akıl var mantık var. bu aşk bana bu kitabı kazandırdı dersin yada şiir yazma yeteneğimi keşfettirdi diye bak olaya, yani senin duyduğun aşk ayrı o ayrı. o olmasaydı yine başka birini böyle tutkulu sevecektin.
biraz geniş bak gözünü aç :34:
hem yaşın küçükmüş o zamanlar şimdi de küçüksün ilk böyle hissettiğin için kolay kapılmışsın. bundan sonrakiler daha güzel olacak ve daha dikkatli olacaksın isteğin aşkı ara bu onda değil :49:

pekı unutsam bıle bı sekılde arada aklıma gelırmı :/

gelir ama pismanlıkla gelir keske boyle bir insan icin kendimi harab etmeseydim dersin sen bencede onu sevmiyorsun sadece alıskanlık olmus bir icki bagımlısını dusun kendine zarar verdiginibile bile bırakamazya onun gibi ama gunden gunede eritir dunyanın diger guzelliklerini gormesini engeller ama ne zaman bırakmak isterse ozaman bırakır istemen lazım seninde bu kotu alıskanlıgından kurtulmayı.. heleki karsına hoslancagın biride cıkarsa hic aklına gelmez emin ol bak internette bu tarz seylerle basa cıkmanın yolları yazıyor psikologlar tarafından onları oku senin durumunu yasamıs bir cok kız var hepsi umitsizce bir askın pesinden gitseydi simdiye kimse evlenip mutlu bir hayat suremezdi demekki unutuluyor ve baska birine asık olunabiliyor

yalaaaaaannn... laf yapıyo sana değer veriyomuş gibi görünmeye çalışıyo inanma:50:.
şiir yazdıysan yazdın kitap haline getirirsin para kazanırsın olur biter. bi sürü şiir yazdım aşkımı haykırdım diye bağlı mı kalıcaksın buna çekilirmi yani akıl var mantık var. bu aşk bana bu kitabı kazandırdı dersin yada şiir yazma yeteneğimi keşfettirdi diye bak olaya, yani senin duyduğun aşk ayrı o ayrı. o olmasaydı yine başka birini böyle tutkulu sevecektin.
biraz geniş bak gözünü aç :34:
hem yaşın küçükmüş o zamanlar şimdi de küçüksün ilk böyle hissettiğin için kolay kapılmışsın. bundan sonrakiler daha güzel olacak ve daha dikkatli olacaksın isteğin aşkı ara bu onda değil :49:

en çok neyi kendime yediremiyorum biliyomusunuz.. beni eleştiren adam öyle giyin saçını böyle şöyle yap diyen adam gitti yüzüne bile bakılmayan kara kuru birine aşık oldu... kız yüz vermiyo oda 2 senedir içinden atamadı.. ben hayatta bi defa asık olanlardanım kızım o kız hic icimden cıkmayacak demıstı bana.. neden o kız... ben o kadar fedakarlık yaparken..

inanın o kızda kafayı bozdum.. hemde hiç dikkat çekmeyen pasif kızlardan gibi.. onların mahalledendi.. şimdi okumaya gitti Çanakkaleye.. o kızda benden 1 yaş büyük.. 19 oda.. o kızı başka bi hesap açtım ekledim.. numarasını buldum kötü birşey asla söylemem yapmam ama ondan bi eksiğim yokki hatta Allah yaratmış ama yüzüne bakılmıyo.. şahsen bütün çıktıkları o kızdan güzeldi yani... kız yüzde vermiyo.. ya 1 hafta cıkıp ayrıldılar yada hic cıkmadılar bilmiyorum.. ama o kızı atamadı içinden eminim :(

:( içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

onun karakterini ve bana asık olmadıgı bılıyorum..
ama kendım ıcın bırsey dıyemem.. cunku bana zaten derler siirlerin,yasam tarzın falan 18 lik değilde 28lik gibi..
beni hiç görmemiş, sadece şiirlerimi okumak için ekleyen dünya insan var.. fotograf falan olmadıgı ıcın herkes yasımı en az 25 tahmin ediyo.. onu sevdım.. bide herkesin yapısı farklıdır.. kimi 14ünde asık olur gercek asktır kimi 30unda ancak gerçek aşkı bulur.. öyle değilmi.. biliyorum ama haklısın ondan bana yar olmaz :(
şu an ne demek istediğimizi anlamıyorsun canım.. sana yaşın küçük aşık olamasın demiyorum. bu yaşlarda aşık olduğunu zannedersin ama zamanla tüm düşüncelerin ve hislerin değişir diyorum.. şiir yazıyor olman, olmayacak duaya amin demeni ve acı çekmeni gerektirmiyor..inşallah ömrün boyunca şiirlerinde hüzünden çok mutluluk olur... bence bi an önce bırak ve kendine göre senin değerini bilecek birini bul kendine.. :34:
allah yolunu açık etsin..

gelir ama pismanlıkla gelir keske boyle bir insan icin kendimi harab etmeseydim dersin sen bencede onu sevmiyorsun sadece alıskanlık olmus bir icki bagımlısını dusun kendine zarar verdiginibile bile bırakamazya onun gibi ama gunden gunede eritir dunyanın diger guzelliklerini gormesini engeller ama ne zaman bırakmak isterse ozaman bırakır istemen lazım seninde bu kotu alıskanlıgından kurtulmayı.. heleki karsına hoslancagın biride cıkarsa hic aklına gelmez emin ol bak internette bu tarz seylerle basa cıkmanın yolları yazıyor psikologlar tarafından onları oku senin durumunu yasamıs bir cok kız var hepsi umitsizce bir askın pesinden gitseydi simdiye kimse evlenip mutlu bir hayat suremezdi demekki unutuluyor ve baska birine asık olunabiliyor

inan baskasına asık olmayı o kdr istiyorum ki ama olmuyo :(

şu an ne demek istediğimizi anlamıyorsun canım.. sana yaşın küçük aşık olamasın demiyorum. bu yaşlarda aşık olduğunu zannedersin ama zamanla tüm düşüncelerin ve hislerin değişir diyorum.. şiir yazıyor olman, olmayacak duaya amin demeni ve acı çekmeni gerektirmiyor..inşallah ömrün boyunca şiirlerinde hüzünden çok mutluluk olur... bence bi an önce bırak ve kendine göre senin değerini bilecek birini bul kendine.. :34:
allah yolunu açık etsin..

amin.. inş dediğin gibi olur :(

ÜZgünüm ama "sevdiğini zannettiğin" adamın niyeti bariz... sadece diyeceğim şu ki kendini KULLANdırma! ve KALBİNİN GÖZÜNÜ aç lütfeen...

şahıs bellı denge yok..
karakter yokk..
duşunce yok..
bınbır surat gıbı bırşey..
kac sen..en ıyısımı kac..
burada sana olumlu hıcbırşey yazacaklarını sanmıyorum..
o halde ne tellerıne cık nede karşısına..
o senın duşmanın..

şahıs bellı denge yok..
karakter yokk..
duşunce yok..
bınbır surat gıbı bırşey..
kac sen..en ıyısımı kac..
burada sana olumlu hıcbırşey yazacaklarını sanmıyorum..
o halde ne tellerıne cık nede karşısına..
o senın duşmanın..

:( arayınca acmayacagım dıyorum, ama duramıyorum

aşkın tarifi bu değil, olamazda. bu yazdıklarınızda aşk yok, 2 taraflı saplantı var. o başkasına siz ona...

o kara kuru dediğiniz kıza bukadar bağlanma sebebi belkide kızın hiç taviz vermeyişidir, kaçan kovalanır misali.

ama siz her aradığında koşarak gtimişsiniz ona, parklarda uyarı alacak kadar yakın temas kurmuşsunuz, kendinizi bir nevi yoluna adamışsınız. hiçbir çekiciliğiniz kalmamamış onun gözünde, ki kalmasında zaten.

kaçın kurtarın kendinizi, ilerde bu yaşadıklarınızdan bile okadar çok pişman olacaksınız ki, bu aşk sandığınız şey için yaptıklarınızı düşündükçe kendi kendinize çok kızacaksınız.

BİRAZ UZUN AMA OKUYUN NOLUR..
2009 da tanıstık... 14.5-15 yasındaydım.. simdi ise ben 18, o 20... ilk askımdı.. hic degismedi yeri gönlümde..
cok gitti geldi.. ama yoklugunda bile birini almadım hayatıma,kalbime..
bana yardım edin.. özet geçersem ;

Bir sonbahar ayı idi bana geldiğinde...
17 ekim 2009 ..
Netten çıktın karşıma...
Olmaz dedim önce..
Sonra gönül bu dedim.. Severse engel tanımaz..
İstanbuldandın.. semtlerimizde oldukca yakındı..
Şans verdim önce kendime sonra sana..
17.10.2009 : Beni ilk ekledigin gün..
19.10.2009 : sevgili olma çabaları .. Erkendi ama kaptırmıştım kendimi..
28.10.2009 : Babam mesajını yakalamıstı... bütün gece bagırıp cagırdı...
Korkmustum.. kalbim hiç atmadıgı kadar hızlı carpıyordu...
Zaten hep engellerle dolu bi aşktı benimki .. Baksana daha baslamadan bitmesinden belli...
29.10.2009 : ilk buluşma ♥ Kalbimin sesini bütün Beşiktaş sahili duyuyor sanmıştıım.. Elimi tuttun.. Zangır zangır titriyordum.. Titreme titreme dedin gülerek Ne cesaretmiş bendeki be 1 gün önce baban olayı öğreniyor.. 1 gün sonra Sevgiyle bulusucam deyip yanına geldim..
Sonra arkamdan kuyumu kazacagınızı bilseydim emin olun sizi hiç bir araya getirmezdim....
20.11.2009: Dogum gunum.. beraber kutlamıstık... kutlamıstık dedigim cepte paramı var gezmistik iste AnadoluHisarı-Üsküdar-Kuzguncuk
25.11.2009 : okul çıkışına o söz yüzügünü getirip parmagıma takman ♥
01.01.2010 : o kadar üzücü olaydan sonra yine benimle olman.. varlıgını sol yanımda hissetmem ♥
17.04.2010: basımı gögsüne yaslayınca hiçbir sey dusunmezdım...
23.04.2010: güzel bir gündü.. ♥
24.04.2010 : Yine ona gitmen.. ve benim bitmem...
31.05.2010 : Bana dönüşüün...
01.06.2010 : Okul cıkısıma geldin.. son bulusmamız degildi ama o günden sonra hersey bitmişti...
Bu seferde kara bi kıza kaptırmıstın gönlünü... ben kahrını çekmekten usanmıştım.. sen çektirmekten usanmadın...
Yine bir kac kez görüstük.. En son 13.09.2010 idi...
aylar gecti görüsmedik ama telefonla haberdar oluyodum.. arada arar hal hatır sorardın.. dertlerini anlatırdın... sonra kullanma moduna gecerdin.. vefasızım... 16.11.2010 ; senin dogum gününde o kara kızı sevdigini ögrendim.. itiraf etmesende biliyodum ama agzından duymak cok daha koydu..
09.05.2011; Öylesine gelmiştin işte... bana yine vaadler verip ortadan kaybolmustun...
10.11.2011; sizin komsu mahallelerinizden birine tasındım... belki artık görebilecektim seni..
12.11.2011; Hasretine dayanamayan ben sana yine ulastım.. önce bagırıp cagırsanda sonra yumusadın...
13.11.2011 , 14.11.2011, 15.11.2011, 16.11.2011 hep seninle telefonla konusarak geçti...
16.11.2011..; 20 yaşına giriyordun.. telefonla dogum gununu kutladım...
Sonra yine ortadan kaybolmustun....
04.12.2011; aradın gel dedin.... bulustuk... oturduk, konustuk,sahilde gezdik,balıkçıları izledik.... hüzünle karısık bir mutluluk vardı içimde...
14.12.2011; Yine aklında o vardı biliyordum.... beni öldürdün sözlerinle...
artık sen olsanda ben yokum...
YÜREGİN DİNGONUN AGIRI OLDU BE SEVDİGİM...KARDESİMM DEDİGİMLE BİLE CIKTIN... . AMA BEN ZATEN TAM YILLARDIR SENSİZİİİİMM EVET ARADA Bİ GÖRÜSSEKDE BİR GELİP BİR GİTSENDE RUHEN SENSİZİM.... AKLIN KALBİN BENİMLE DEGİL.. ONDAN ÖNCE DE BENİMLEMİYDİ ORASI MECHUL.. BENİMLE GİBİYDİ İŞTE.. ARAYA 6-7 KIZ GİRDİ..
ARTIK DÖNSENDE OLMAZ.. GÜVENEMEM Kİ ..
ZATEN BİZİM İLİŞKİMİZ DÜZGÜN GİTSE İDİ BİLE İLERDE MUTLAKA SORUN ÇIKACAKTI..
BEN TÜRK SEN KÜRT..
SENİNKİLER BENİ İSTEMEZ BENİMKİLER SENİ...
DAHA ŞİMDİDEN SORUN ÇIKIYORDU ..
AHH AH..
BU KALBİM VİRANE OLDU...
DUYGUSUZU OYNUYORUM...
GECELERİ DAYANAMIYOR AGLIYORUM....
AH BE YÜREK SIZIM.... KARA GÖZLERİNİ ÖZLEDİİM.....
BEN SENİ TANIDIGIMDA 15 YASINDA İLKOKULU YENİ BİTİRMİŞ KÜCÜCÜK Bİ KIZDIM..
ŞİMDİ GELDİM 18 İME... ZAMAN NE CABUK GECİYOR DEGİLMİ KARA GÖZLÜM...
ÖZLEDİM.... ÇOK ÖZLEDİM...

17.12.2011 : ELDE VAR 0
08.02.2012 : döndün... yine vaadler vererek...
12.02.2012 : yine gördüm seni.. çok güzel bir gündü..
15.02.2012 : karsılıklı cay ictik o sogukta, sahilde oturduk.. ay ısıgında gözlerini izledim..
16.02.12: evinizin oraya geldim 2 sn. de olsa camdan gördüm seni..
19.02.2012: yine güzel birgündü..
21.02.2012: son buluşmamız.. bilsem sarılmazmıydım yar sana? kokunu çekmezmiydim içime eskisi gibi...
02.03.2012: ve bitti.... bende bittim...
29.04.2012: Aradın, bulusmak istedin. Saat gece 3'den sabah 6'ya kadar telefonda konustuk.. Ama yıne gelmedın.
10.05.2012: Gece yarısı kendi numarandan cagrı attın, bende karsılık verdım. Sonra saat 2 bucuğu gecıyordu aradın. Yaklasık 15 dakıka konuştuk. İşe başlamışsın, o yuzden aramamıssında falan.. Yıne bırsuru bahanen vardı. Neyse ne... Benı ozledıgını soyluyosun. Bulusup adalara gıtmek ıstedıgını hatta benı sevdıgını! Belkı en ufak bır kıvılcım bıle yok ıcınde. Sadece yılların vermıs oldugu alıskanlık duygusu var. Belkı hala aklında o karakız. Ama dusunmek ıstemıyorum ınan. Bu duyguları bırdaha yasayamam. Sen benım ılk sevdam, ılk aldanısımsın. Sen benım ılk acımsın... Yasamak ıstıyorum bu acı ve hasretle karısık sevdayı SONUNA KADAR! TÜKENENE KADAR!
11.05.2012: Konustuk öyle yarım saat telefonda, yarı kavgalı yarı barısık.

12.05.2012: GECE 3'Ü 5 GEÇERKEN ARADI.. ZATEN ÇOK KÖTÜYDÜM O GÜN BÜTÜN GÜN HİÇ DURMADAN KALBİM AĞRIDI... AİLEVİ SORUNLARIM FALANDA VAR.. PARASAL V.S.. PSİKOLOJİK OLARAK ZATEN YIKIĞIM.. ODA GELMİŞ BANA BENİM OLMANI İSTİYORUM.. AFEDERSİNİZ BENİMKİ RAHAT DURMUYO, KALKTI ÖYLE OLDU BÖYLE OLDU DİYO.. BENDE BAŞLADIM AĞLAMAYA.. DEDİM BENİM SORUNLARIM BANA YETİYO.. SEN BANA NE DİYOSUN SEVMEM YETMEDİMİ DEDİM.. ODA MUCERRED SEN FİLMLERDEKİ GİBİ BİR AŞK İSTİYOSUN KUSURA BAKMA BEN BÖYLE SEVİYORUM.. SEN SANA HİÇ DOKUNMADAN SEVEYİM İSTİYORSUN FALAN DEDİ..
BENDE EVET ELİMİ TUTSAN, ARADA DA ÖPSEN YETMİYOMU DEDİM.. ODA KISITLIYORSUN BENİ DİYO...
KIZLAR BU COCUK KÜRT, ŞAFİLERDEN.. BABASI İMAM, ANNESİ ÇARŞAFLI DÜŞÜNÜN.. O KADAR KOYU Bİ AİLE..
2010 DAN BERİ AKLINA TAKTIĞI Bİ KIZ VARDIYA ONA YÜZ VERMEYEN MAHALLESİNDEN, KIZIN KUZENLERİYLE ABİLERİYLE ARKADAŞ... DAHA TEKLİF ETTİĞİNİ, SEVDİĞİNİ BİLE BİLMİYORLAR KAN ÇIKAR DÜŞÜNÜN.. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM O KIZLA OLSAYDI BUNLARI YAPAMAZDI.. YOK ELLEMEKMİŞ BİLMEMNEYMİŞ.. KIZDA KÜRT AYNI KÖYDENLER.. KAPALI..
BENİM CAHİLLİĞİME GELDİ.. BU BANA ESKİDEN DOKUNUYORDU HEP DAHA FAZLASINI İSTEDİ.. BİRŞEY YAŞAMADIK DOKUNMAKTAN BAŞKA.. AMA 3 SENEDİR HALA BUNLARI İSTEYİP DİLE GETİRMESİ YORDU BENİ.. NEDEN YA NEDEN.. BELKİ HALA AKLINDA O KIZ VAR, ÇÜNKÜ TAKINTI YAPTI BİLİYORUM.. KIZLAR ZATEN NE ONUN AİLESİ BENİ İSTER, NE BİZİMKİLER ONU... HER YÖNDEN İMKANSIZ BİDE ONUN BU HUYLARIYLA UĞRAŞIYORUM.... DÜN DEDİM BİRDAHA ARAMA HEP AYNI TAS AYNI HAMAMSIN ÖYLE KAPATTIK .. NAPACAĞIM BEN

geçtiğin yollardan 16 yaşımda geçtiğim için yazıyorum bunu ne kadar boş yere olduğunu anlayacaksın ilerde, kendine ve diğer insanlara şans ver . ilerde çok güleceksin bu haline hatta ben kendi adıma konuşayım o kadar utanıyorum ki kendimden. nasıl böyle şeyler düşünebildim babamla aramın açılmasına sebep olabildim diye . her şey geçecek hiç bir şey yapma üzülmek istiyorsan üzül ağlamak istiyorsan ağla kendine zaman tanı.

Burda sana tavsiyelerde bulunan kişilere lütfen kulak ver canım olur mu, çoğumuz senden yaşça büyüğüz. Daha çocuk denecek kadar küçüksün, ilerde bi gün bu yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile inan bana, hatırlasan bile belli belirsiz hatırlayıp gülüp geçeceksin. Sakın bir hata yapma, onun niyeti belli. Yoksa çok pişman olursun. Daha kimler çıkacak karşına kimler, sen sadece şu anda okuluna, ailene, arkadaşlarına odaklanarak yaşının gereklerini yaşa lütfen. Madem buraya konu açtın, fikir sordun, o zaman bunca yazan ablalarının sözlerine kulak ver olur mu, duygularına kapılma lütfen. Mantıklı ol, seven adam gecenin bi körü telefon açıp bu cümleleri kurmaz, aman diyim sakın ha, bi yanlış yapma.. Uzaklaş ondan, bi ha ararsa net ve sinirli bi şekilde tepkini ortaya koy ve bidaha aramamasını söyle. Bence numaranı değiştirirsen daha iyi olur..

Back
X