• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

anlayamıyorum gerçekten.
o'na gitmen yazdığın birine nasıl geri dönüyorsun.
pes ya gurur nerde, onur kimde kaldı?

canım tek tavsiyem var sana birdaha görüşme yaşında küçükmüş sen aşk sandın belkide aranzdakini resmen seni istemiyor sade gönül eglendirmek istiyor baskalarına gidip boşta kalınca seni kullanmıs ve devamda etmek istiyor arsızca bence artık bu adama dur de yoksa gercekten zor seyler yasarsın son pişmanlık fayda etmez başkasını seviyorum diycek tekme yiyince bana dönecek öle adamın alnını karışlarım ben yha biraz sert oldu ama kusurada bakma

o kızı neden atamadı icinden 2 senedir :( kızlada ya 1 hafta cıktılar yada hic cıkmadılar bilmiyorum... :( kara kuru bi kız... ne buldu naptı anlamadım

tabiki degil ama ben 3 senedir ne fedakarlıklar yaptım..
ama onu evlenilecek kız beni eğlenilecek kız gibi görüyor...

tabiki degil ama ben 3 senedir ne fedakarlıklar yaptım..
ama onu evlenilecek kız beni eğlenilecek kız gibi görüyor...

Sana daha oncede soyledim kullanmak istiyor diye hala fedakarliktan bahsediyosun ya inanamiyorum sana karakiz tutturdun gidiyosun bizim elimizde sihirli degnek yok sana asik edelim o seni degil artik anla seni degillll arzularini tatmin etmek icin sana gellliiyoorrr uzzzgunummm :(((((((

bu çocuk seni sevmiyor bundan emin olabilirsin arada boş kaldığında seninle geçiriyor zamanını işte senin bir köşede onu beklediğini bildiği için rahat onunla bununla olup boş kaldığndada sana geliyor bence görüşmeyi kesmelisin başka sana gerçekten değer veren birisini mutlaka bulursun aşık olabilirsin tekrardan üzülme ümitsizliğe kapılma lütfen..ayrıca sakın onunla ilişkiye gireyim falan deme seni kullanır umrunda da olmaz olan sana olur lütfen kullandırtma kendini elin p.çinee çok sinirlendim kusura bakmayın artık kızlar..

tanıdık geldi bu hikaye bana ... bence değmez boşver ne desek bi tarafın hep onu bekleyecek biliyorum ama onun için aynı değil . onu en az hatırlayacagın ne varsa onu yap . bigün aklına gelince gülümseyerek hatırlarsın cocukluk diye ...

benzer şeyleri yaşadım seninle ortaokul ve lise döneminde bir çocuğu sevdim ayrılıp barışırdık çok aşıktım lise sondaydım kavgalı bir şeklde ayrıldık bidahada görüşmedik bikaç kere pislik yaptı okadar şimdi aklıma bile gelmiyor onun için ağladığm günleri flan düşünüp gülerim dayımdan dayak yemiştim onun için serserinin tekiydi...onun taklidini yapar gülerim bazen herşey geçici inan bana belki elde edemediğin için seni sevmediği için bu kadar üzülüyorsundur emin ol geçicek unutcaksın ve bu hallerine güleceksin bence hattını değiştir hemen aradığnda dayanamıyrm demişsin böylelikle görmezsin kurtulman lazım bu çocuktan acilen...

bendeki artık aşktan cıktı biliyorum..
aşk bu kadar hatayı kabul etmez..
saplantıya, alıskanlıga döndü :(

yazının tamamını okuyamadım. baya uzunmuş.ben ortamın bozulduğu mevzusuna her sohbette denk gelmekteyim ve görüyorum ki, bizim kızlarımız olaylara hep duygusal yaklaştığı için, kullanıldığını farkedemediği(veya farketmek istemediği) için yaşadığımız dönem bu denli kötü.bu olayda da durum bu.Çok çirkin berbat şeyler bunlar.bunun aşkla sevgiyle uzaktan yakından alakası yok.hiç:45:

yazının tamamını okuyamadım. baya uzunmuş.ben ortamın bozulduğu mevzusuna her sohbette denk gelmekteyim ve görüyorum ki, bizim kızlarımız olaylara hep duygusal yaklaştığı için, kullanıldığını farkedemediği(veya farketmek istemediği) için yaşadığımız dönem bu denli kötü.bu olayda da durum bu.Çok çirkin berbat şeyler bunlar.bunun aşkla sevgiyle uzaktan yakından alakası yok.hiç:45:

bazı arkadaslarımda tabiki birseyler olacak kardes kardes olmaz diyor..
bazısıda en fazla öpecek diyor..
adnan da(sevdigim cocuk) bende erkegim bilmemne diyor off..

Back
X