yok akrep ....canim hikayen benimkine cok benziyorbenimde böyle gel gitleri cok olan bir sevdigim var, Mantiken hep olmiyacagini bildigimiz halde gönlümüze söz geciremiyoruz. Seni cok iyi anlayabiliyorum.
Heleki ilk heyecanlar cok zor unutuluyor. Ama bence etrafina bak derim, " baska analarinda yakisikli ogullari var"
Zaten bu kisiligini belli etmis birisi. Ne istedigini bilmeyen birisi hem kendisini hep yakinindakilari yipratir herzaman.
Birsey merak ettim bunun burcu Kovami??
Canim simdiden sozlerimin agirligi yuzunden kusura bakma bana diyorum
Chatten tanismissiniz. En son chat e 1 sene once bi kiz arkadasimla oylesine bi bakalim diye girmistik. Tabi 15 dk sonra cikmak zorunda kaldik cunku yazan erkekler igrenclerdi. Abazalar, hepsi ayni senin bu cocugun soyledigi gibi yok ben cok fenayim, yok sertlesti bilmem ne. Ne igrenc ne pislik bir seydir bu ya. Bu ne curret? Ki ben dusunurdum ki bu insanlar normalde gormedikleri icin, sanal ortamda olduklari icin bu kadar seviyesizlesebiliyorlar derdim. Ama konunu okuduktan sonra fark ettim ki yanilmisim! seninle bu sekilde konusabilme curretinde bulunan bu insana sen nasil asik olursun!? Bak bu dunya kocaman, yasadigin sehir de ISTANBUL!! istemedigin kadar yasitin, iyi terbiye gormus erkekler var. Ay birak bunun gibisi bak yasin daha 18, bu yasta sana kendini ne bicim hissettiriyor. Sana kendini prenses gibi hissettirecek cok kisi var bundan emin ol. birak bu adami!!! Ailene, arkadaslarina herkese rezil eder boylesi seni!
kızlar dün bana mesaj attı "yarın ev boş, gelcem diyosan çaldır" diye
bendeki surat ifadesi aynen böyle tabi
cevap vermedim, birkaç saat sonra çaldırdı baya..
aradı çaldırdı hiç cevap vermedim...
sonra faceden de mesaj attı, "ordamısın,gelecekmisin?" diye..
bende "sen ne biçim bir insansın yaa" dedim..
oda "yine naptım" dedi...
bende "o...pular gibi eve çağırıyosun" dedim..
oda "lan gerizekalı konuşuruz diye çağırdım" dedi..
bende "konuşmak için yer çok sokakların suyumu çıktı" dedim..
daha cevap vermedi, engelledim.. kızlar niye böyle yapıyo
Kusura bakma vereceksen ver artık diyor resmen. Ağır ve argo oldu affet ama sen ne yapmak istiyorsun böyle bir adam ile ?
bılmıyorum herkes mutlu herkes sevdiğinin yanındaben kaç yıldır uğraşıyorum... aklındaki kız havalı, egosu herşeyden önce gelir.. ona bakmıyo ama ona cok değer veriyor benide böyle evlere çağırıyo artık napacağımı şaşırdım, beni tanıyo.. öyle bir kız olmadığımı biliyo
resti çek derken napabilirim mesela :26:Seni tanımamış daha madem öyle biri değilsin resti çek tanısın. Hayır bu kadar insan uzak durman gerektiğini belirtiyor niye bu ısrar kurtul bu alışkanlığından.
resti çek derken napabilirim mesela :26:
mücerred güzelim konunu okudum ve en sonunda aklımda tek cümle belirdi
oda şu " bu herifin kıçına tekmeyi öyle bir bas ki feleği şaşsın dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın."
adamın niyeti belli seni kullanacak sonrada vay ben seni aslında sevmiyorum senin deyiminle karakızı seviyorum diyip terk edecek.
aklını başına al canım benim.
bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
değmez adamlara böyle büyük değerler vermeyin gözünüzü seveyim.
yaşın çok genç kimbilir ne kısmetler çıkacak karşına.
aşk hikayesi yok ortada sen sevmişsin adam vakit geçirmiş sadece.
o yüzden bırak tarihe gömülsün bir daha da çıkmasın yüzeye.
sırtını dayayıp güvenemeyeceğin adamla gelecek olmaz evlilik hiç olmaz.
yaşın biraz ilerlesin anlarsın ne demek istediğimi.
azcık güçlü olun erkeklerin egolarının böyle kabarmasına izin vermeyin.
at sırtından kamburunu.
bir daha da görüşme, hayatına tekrar girmesine izin verme.
kararlı ol.
1 ay ağlarsın 2 ay ağlarsın hadi 1 yıl ağlarsın ama 1 ömür ağlamaktan iyidir.
zamanla unutursun.
onu görünce ben bunun nesini sevmişim dersin ileride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?