birde bana diyoki yıllar geçse evlensen, seni çağırsam sen kocanı bırakıp gelirsin diyobende aldatmaya çok çok karşı olan bi insanım, Allahım esirgesin bide evlensem Allah şaşırtmasın yapmam öyle şey beni iyice napmış gözünde
tatlım sen hastasın bence sen tedavi olmalısınbunca söylenene karşı hala en başındaki gibi düşünüyorsun. burada söylenenler sana fayda etmedi anlaşılan sana yol göründü tedaviden başka yolun yok senin takıntı yapmışsın sen bu olayı emin ol kendini seviyorsan kendine gel, kendini ara bul... kusura bakma ama senin şarteller bozulmuş bebeğim :44:
evet ucuz kız yerine koyuyo .. bazen ondan nefret edıyorum, bazende seviyorum işte :44:hah bu resmen haddini bilmezlik.
onun bu lafından sonra neyin ne oldugunu daha net görmen gerekiyor.
senin onu deliler gibi sevdigini hiçbir kötü seyde bırakmayacagını vazgecmeyecegini biliyor.
niye sen okadar degersizmisin ?...
o kim oluyor ki?...
yanlış anlama bende birini bu kadar sevmenin baglanmanın zararlı bişey oldugunu yasayarak ögrendim..
kendi degerini bil;resmen seni ucuz bir kız yerine koymus.
o laf ne öyle.
aslında cogu zaman hep o arıyo..unutamıyorum diyorsun ama unutmaya çalışmamışsın yani hayatından bir türlü çıkarmamışsın,hep bir şekilde görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz,görmeye çalışıyosun.bunlar zaten unutmanı engelliyecek şeyler hep.yirmi yaşında ama kişiliği oturmamış bu çocuğun bence kullanmaya çalışıyor sakın böyle bir şeye izin verme kendine engel olup görüşmemeye çalışmalısın .aramaya kalktığında ya da o seni aradığında aklına sana yaptıklarını getir belki engel olablirsin bu şekilde kendine.
Hep söylerim, iki kadın bir adam,aşk çekilir aradan.
Daha çoook küçüksün.Bu adamı da kendine saplantı haline getirmişsin.
Aşık-tın ama şimdi içinde diğer kızla alakalı hırs var,yazık etme kendine diyeceğim ama yine bildiğini okuyacaksın.
aslında araya tek o kız girmedi... ama diğerlerini sevmedi biliyorum.. onu elde edemedi 2 yıldır falan hala içinde..
kız bunu takmıyor, ama ben o kıza feci taktım... başka bir hesaptan ekledim hergün bakıyorum çektiği fotoğraflara, neler paylaşmış neler etmiş falan filan offf 2 yıldır yapıyorum bunu...
hatta o bile bu kadar düşünmüyordur o kızı
Canım bak işte kendin söylüyorsun,başka kızları sevip sevmemesi önemli değil ki,o kapalı kızı seviyor,hala içinde diyorsun ama sadece o kız değil diyorsun bu bile yeter yani adamın karakterini anlatmaya.
Kızı da takip etmekten vazgeç derim ben,keşke o kızı takip etmeye harcadığın 2 yılını başka şeylere harcasaymışsın.
İleride pişman olursun zamanında ne saçma şeylerle uğraşmışım diye.
Kendine bu kötülüğü yapma lütfen.
birkaç kere bana söylemişti onu sevdiğini..canım ya, arkadaşlar zaten söylenecek şeyleri söylemiş, sen neden vazgeçemedin onu anlamadım.
20 yaşındaymış da istekleri varmış da..yok ya..
bence onun şu anda tek isteği seni ele geçirip sonra da bi tekme sallamak..
ya allahını seversen, bunun sevgisinden ne olur be..beni sevmesin onu da sevmesin demişsin..
kimseyi sevemez zaten bu gidişatla..
sen onu sevdiğin için sana ilgi göstermediğinde başkasını seviyor gibi görünür sana, ama hiiiiç sanmıyorum.
türk kızı adamı aldatırmış.. işte, kendi oğlunun sütü bozuk haberi yok..
birkaç kere bana söylemişti onu sevdiğini..
bir kerede arkadaşıyla konuşmasını okudum.. o kızı içimden atamadım yazmış
o kız burda sen mi oluyorsun anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?