Tarkan konseri faciası.

Başınız sağolsun takdiri ilahiymiş.Şimdiki bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

Konuyla ilgili eşinizden ayrı paranız olması doğru bence.Zaten çalışan bir bayansınız.Kendi alınteriniz.Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için mecburdunuz.Eşinizin tavrı sizi bunu yapmaya zorlamış .

Sonuçta anlaşma yapmışsınız herkesin sorumlu olduğu konular var.Herkes üstüne düşeni yaptıktan ve şeffaf olduktan sonra mesele yok.Eşiniz size açık olsun herşeyden önemlisi o.Tek eksik mali konularda konuşmamanız .

Paramız bitti dediğine göre ya eşiniz sizden saklı birilerine para veriyor kredi ödüyor ya da düzensiz bir işi olduğu için birikimi bitmiş.Bunu size söylemesi ya da sizin sormanız gerekirdi.

Parasını nerelere harcıyor neden bitmiş onu öğrenmeye çalışın.Yarın çocuğunuzda olacak.Masraflarınız çoğalacak.Daha dikkatli davranmanız lazım..

Bir evde sürekli para konusu konuşmak ya da başına kakılması çok itici.O sizin paranızın tamamını mı istiyor yoksa kesinlikle vermeyin.İçtiğiniz suyun hesabını yapan adama paranızı teslim etmeyin.

Bu arada çok merak ettim eşinizin beğendiğiniz özellikleri nelerdir.O kadar cimrilikten konuştuk ki fenalık geldi.

Evet maddi anlamdaki tutumları eşimin yıpratıcı bende çok yoruluyorum..

Para konusu hariç diyaloğumuz iyi çok merhametlidir, kıyamaz hasta olayım bebek gibi bakar.
Sever, fikirlerime değer verir. Zaten onu çekilir kılan bunlar.
Yoksa hem cimri hem sevgisiz bir adam çekilmez.

Şunu atladım ben dün peşinat aldığında haziran -temmuz her sene 500-1000 tl arası kıyafet almam için verir.
Kışında ocak-şubat ayı gibi bir maç primini bana verir. Gerçi o zamanlar çalışmıyordum. Bu sene 350 tl verdikıyafet vs. şeyler almam için. Çalıştığım için sanırsam. Bende sormadım neden böyle diye :)

neden evlisiniz ki ha pardon resmiyette evlisiniz ama sizinkisi serbest ilişki bence..her şey ayrı bir tek yatak ortak

neden evlisiniz ki ha pardon resmiyette evlisiniz ama sizinkisi serbest ilişki bence..her şey ayrı bir tek yatak ortak

Birbirimizin parasına müdahale etmeyince evliliğimizi sorgulamak mı gerekiyor parkbyull ?

Ev arkadaşı, serbest ilişki vs vs. etiketler.
Ayrıca konuyu yatağımıza taşıdığın içinde ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Kocam maaşımı alıyor bana vermiyor deseydim eminim ki al maaş kartını verme kocana diye yorum yapacaktın. O zamanda erkek karısını kullanıyor olacaktı.

Yani böyle olmasından ziyade benim paramda söz sahibi olmaması daha sevindirici bir olay değil mi ?

Yatak odamdaki yatağın paylaşım durumuna da et atmayın isterseniz.

İyi de bütçe ayrımına giderseniz tabi ki harcamalarınız birbirinize batar senin paran benim param olunca ben olsam ben de aşırı titiz davranırdım inatlaşmaya gitmişsiniz.Gerçi eşinizin karakterini bilmediğim için böyle yazıyorum da nereye kadar böyle devam edebilirsiniz ki çocuğunuz doğunca mamasını sen al ben alim diye tartışacak mısınız hep?

Serbest ilişki;

Genelde uzak mesafelerde olan sevgililerin tercih etmesi gereken bir ilişki çeşidir serbest ilişki. Serbest ilişki yaşayan iki insan birbirlerini sever ve görüşmeye devam eder. Ancak her ikisi de birbirine bağlılık sözü vermeden olur bu durum. Yani serbest ilişki yaşayan insanların eşlerini aldatma, başkalarıyla görüşme hakkı vardır. Cinsel açıdan özgür olma durumu da denilebilir.

Google arattırdığımda karşıma çıkan, buraya yazabileceğim tanım bu. Bence anlamını bilin de yorum yapın parkbyull

ne alaka kocanın parasının olmamasından adamın sıkıntıya düştüğünden bile habersizsin ,ben seni kınamıyorum benim maaş kartımda bende ama (bunu hesap vermek olarak algılama) en azından elimizde avucumuzda ne var biliyorum ..kendi kazancımı kendim kontrol ediyorum ama çooook uç bir şekilde sadece kendime harcamıyorum mesela..Et atmaktan kastınıda anlamadım muhtemelen argo kullandın sanırım o kısmına cevap veremeyeceğim zira tartışmaya gelmedimk kamuya açık bir alana sözde sıkıntını yazmışsın bana düşen de yorum yapmak ne ben seni,n paylaşımına müdahale edebilirim ne de hakaret etmediğim sürece sen de benim yorumuma ..anlatabildim umarım .

Evlilik maaş kartini kocaya verincemi tam oluyo....

Saçma herkes kendine göre farklı şekilde kurar sistemini....

Ayrica kocaniz bu durumdan hoşnut olmadigi için yada bütceyi ayri tuttugunuz icin boyle hırcin davraniyo bence.....

Hesabını bilen bir adamın sıkıntıda olduğunu söylemeden nerden bilmem gerekiyor. Banka hesaplarını mı kontrol ediyim. ? Yoksa kasa defteri mi tutuyım ? Hangisini yapmamı istersin ?

Nereden çıkardın sadece kendime harcadığımı ? Öyle bir yorumum mu var ?
Bebeğime alıyorum kendime alıyorum vs vs. Açık hesap dökümümü ister misin ?

Et atmaktan kastım ne onuda anlamadım ?
Serbest ilişkinin anlamını bilip mi yorum yaptın ? Zira mesajını alıntıladım. Google buraya yazabileceğim en düzgün cümlelerdi.
Kalp kırıyorsun parkbyull

Aksi halde vermez isen burada ev arkadaşlığı, serbest ilişki gibi vs vs etiketler yiyebiliyorsunuz.
Ben bütçemi ayırdım çünki kendisi benim paramı sevelim seninkiyle gezelim diyen bi tip. Ne yapsaydım yani sürekli versem sürekli alacaktı. Vermediğim için bu etiketleri yiyorum.

Başka bir konu açsaydım eşim maaşıma el sürdürtmüyo, maaşımı göremiyorum diye. Yne aynı kişiler tam tersi yorum yapacaktı onuda biliyorum.

o zaman şöyle anlaşalım benim serbest ilişkiden kastım o sözlük anlamında geçen açıklama değil..serbest ilişki (the parky sözlük diye açılım yapayım ) birbirinizden haberinizin olmadığı bir ilişki türü ...
öyle sözlüğe bakarak şişmenin anlamı yok ..kendimce hakaret etmedim ,size tarkan konserinde mutluluklar dilerim benim yorumumla alaşağı olacaksanız işiniz var.

Eşin futbolcuymuş yani yarını belli değil tutumlu olması çok normal.

Şuan derdiniz konser değil ev almak olmalı birikim yapmak olmalı.

Futbol sağlık el verdiği sürece 34-36 yaşına kadar ekmek verir e eşinde alt ligte öyle ilerde antrenörlük falanda yapamaz yapsada cüzi rakamlar alır.

Siz bugünü düşünüyosunuz problem orda.

Benimde sizin sözlüğünüzden haberim yok. Kusura bakmayın kelimelere kendinizce anlam yükleyip kendinizce sözlük yapmayın isterseniz.
Siyah siyahsa siyahtır bitti. Lafın nereye gideceğini düşünerek konuşun lütfen.
Teşekkür ederim sağolun.

2 tane ev almış eşim. Ama gerek ablası gerek babası kardeşi yüzünden hepsi gitti. 20 binlik altınım 30 tane arabaları da kardeşi yüzünden gitti.

2 senedir tekrar doğrulmaya çalışıyoruz.
Para biriktirmek adına bize göre lüks olan bir araba aldık. Seneye de Allah nasip ederse arabayı satip peşinatı ekleyip ev peşinatı yapmayı planlıyoruz. Malum bu zamanda ha deyince ev alınmıyor. Belirli bir peşinat birikim olmadan.
Ya antrenörlük yapacak yada iş kuracak 3-4 sene içinde.

Yani kırk yılda birde sevdiğim bir sanatçının konserine gidemeyeceksem ne için çalışıyorum ?

basligi okuyunca tarkan konseri berbat gecti veya cok kotu bir olay yasandi sandim

bence butceleri ayirmak yanlis bir karar olmus. evlenirken bosuna insanlara "iyi gunde, kotu gunde" diye yemin ettirmiyorlar. eger parasizlik durumu varsa, cift bunu birlikte yasamali. biriniz yokluk icinde yasarken digeriniz gununu gun edip konserlere gitme plani mi yapiyor yani? oldu olacak esinize borc verin, durumu duzelince size geri odesin. hey allahim ne gunlere kaldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…