Dimi.. Uzaktan öyle duruyor evet.Ne garip evlilik.
Adama cimri diye imalarda bulunup, konsere davet edip "aşkım yarı parasını sen öde" demekte bir hayli ironik.
Dimi.. Uzaktan öyle duruyor evet.
Burdakileri boşver çoğu klavye muhalefetini çok sever...Babamdan kalan ev 2 tane ev var. Oray'a taşınmayı düşünüyorum Bebek'ten sonra. Kiraya vereceği parayı bana verecekmiş. Oda benim maaşım olacakmış.
Şu an mantıklı geliyor ki yapar öyle üstüne falan yatmaz. Ama dediğin gibi eşim maddi anlamda gerçekten çok zor.
Bütçeyi ayırmakla birlikte kimse kimseye hesap sormuyor diye burada ki arkadaşlar yerden yerde vurdular neredeyse ama benim çözüm yolum bu.
Yani 8 yıl önce bu yaşımda olsaydım herhalde ne ilişkime devam ederdim, ne de evlenirdim. Çünki benide gerçekten yoruyor artık. 5-10 TL nin hesabını yapması benide yıpratıyor.
Şöyle bir örnek daha vereyim. Bundan 1-2 Ay önce iş çıkışı markete uğradım. Domates salatalık alacaktım. İhtiyacım olan başka birşey daha aldım. Bende gereksiz para harcamam zaten. Bana dedi ki bak 10 TL fazla tutarsa üstünü sen verirsin. Ben şok ben manşet. Her gün Ada'mın farklı bir huyu çıkıyor.
Hala söylüyorum bu konuyu ısıtıp ısıtıp. Son Zaman'larla maddi atışmalarımızın baş rolü oyuncusu bu konu.
Bu ufak bir ayrıntı ama gerçekten benide çok yoruyor. Bende böyle olsun istemezdim. Babam böyle değildi ben böyle birşey görmedim ailemden çünki.
Oyle sistem mi olur ya siz evlisiniz..ne demek yemege gidince bi o ödüyor bi ben...herseyden once doğru bir para sistemi kurun da ondan sonra tarkan konseri sorununa çözüm bulunKısaca konuya giriyorum.
Son 3-4 senedir her sene Tarkan konserine gidiyorum kızlar. Eşim her sene o tarihler uymadığı için gelemiyor bende arkadaşlarla gidiyorum.
Bu senede baktım 11/09 tarihine bilet var eşim burada ilk defa tarih uyuyor. Eşimi aradım heyecanla
Aşkım bak böyle böyle yarısını sen ver yarısını ben vereyim gidelim konsere.
PARAM yok diye çıkıştı. İşte kredi kartlarını zor Ödemiş bu ay Bayram'da gezecek PARAMIZ bile yokmuş bir sürü şey söyledi. ( o an haberim oldu paramızın olmadığından )
Tamam dedim madem gel ben ısmarlıyım birlikte kafa dağıtırız uzun zamandırlar yapmak istiyoruz imkanımız olmuyor ben aldım biletleri dedim. ( Halbu ki almadım )
Konser 21.00 da başlıyor 00.00 falan bitiyor.
Konserden sonra köye gideriz bayramlık için dedim.
Bir sert çıktı bana kızlar.. İşte ben onu takmıyormuşum, ben ona bişey sormuyormuşum. Ben onu dinlemiyor musum. O gitmek istemiyormuş.
Can'ım dedim sen bana gitmek istemek istemiyorum demedin ki. PAramız yok dedin bende ben Ismarlıyorum diyorum sana dedim.
Ağır sözler söyledi. Ağladım ağladım telefonda suratıma kapattı.
Ben köyü birşey mi yapmışım kızlar ya
İdrak edemedim şu an olanları.
Para sistemimiz şöyle;
Evin faturalarını bütün ben ödüyorum kirayı o ödüyor. İş bölümü yaptık. Geriye kalan paramızda da birbirimize hesap sormuyoruz ne yaptın ne ettin ne kadarın var vs vs. Yemeğe gittiğimizde de bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. Bu şekil bir sistemimiz var.
Peki öyle yaparız :) 1. Sayfadan direk geldiğiniz için böyle yorum yapmanıza kızmıyorum.Öyle hesap m
Oyle sistem mi olur ya siz evlisiniz..ne demek yemege gidince bi o ödüyor bi ben...herseyden once doğru bir para sistemi kurun da ondan sonra tarkan konseri sorununa çözüm bulun
Aaa vallahi teklif edeyim. Madem ki 5 TLNİN hesabını yapıyor. Bende böyle bir şey sunayım.Bu arada babadan kalma eve taşınmadan eşinle kontrat yap. Madem sana kirayı verecekmiş üstüne yatmasın.
owww Bencede çok haklısınız tebrik ediyorum..Ev arkadaşı ilişkisini sevişmek dışında da aşmalısınız.
Her eşin kendi ihtiyaçları için bir miktar ayirmasi normal ama onun dişinda sisteminiz çok samimiyetsiz. Aile degilmissiniz gibi. Paranın yoksa ismarlayayim cümlesi bile evliliğe yakismiyor. Evlilik iki insanin hayatlarini birleştirmesidir. Siz ev arkadaşı olmussunuz. Her şeyi bir kenara birak o sana paraMIZ yok demiş. Oradaki mız çok önemli. Sen de ben ismarlarim demişsin. Sence de bir tuhaflik yok mu?Kısaca konuya giriyorum.
Son 3-4 senedir her sene Tarkan konserine gidiyorum kızlar. Eşim her sene o tarihler uymadığı için gelemiyor bende arkadaşlarla gidiyorum.
Bu senede baktım 11/09 tarihine bilet var eşim burada ilk defa tarih uyuyor. Eşimi aradım heyecanla
Aşkım bak böyle böyle yarısını sen ver yarısını ben vereyim gidelim konsere.
PARAM yok diye çıkıştı. İşte kredi kartlarını zor Ödemiş bu ay Bayram'da gezecek PARAMIZ bile yokmuş bir sürü şey söyledi. ( o an haberim oldu paramızın olmadığından )
Tamam dedim madem gel ben ısmarlıyım birlikte kafa dağıtırız uzun zamandırlar yapmak istiyoruz imkanımız olmuyor ben aldım biletleri dedim. ( Halbu ki almadım )
Konser 21.00 da başlıyor 00.00 falan bitiyor.
Konserden sonra köye gideriz bayramlık için dedim.
Bir sert çıktı bana kızlar.. İşte ben onu takmıyormuşum, ben ona bişey sormuyormuşum. Ben onu dinlemiyor musum. O gitmek istemiyormuş.
Can'ım dedim sen bana gitmek istemek istemiyorum demedin ki. PAramız yok dedin bende ben Ismarlıyorum diyorum sana dedim.
Ağır sözler söyledi. Ağladım ağladım telefonda suratıma kapattı.
Ben köyü birşey mi yapmışım kızlar ya
İdrak edemedim şu an olanları.
Para sistemimiz şöyle;
Evin faturalarını bütün ben ödüyorum kirayı o ödüyor. İş bölümü yaptık. Geriye kalan paramızda da birbirimize hesap sormuyoruz ne yaptın ne ettin ne kadarın var vs vs. Yemeğe gittiğimizde de bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. Bu şekil bir sistemimiz var.
Peki senin paran var mı ya da param var derkenHer eşin kendi ihtiyaçları için bir miktar ayirmasi normal ama onun dişinda sisteminiz çok samimiyetsiz. Aile degilmissiniz gibi. Paranın yoksa ismarlayayim cümlesi bile evliliğe yakismiyor. Evlilik iki insanin hayatlarini birleştirmesidir. Siz ev arkadaşı olmussunuz. Her şeyi bir kenara birak o sana paraMIZ yok demiş. Oradaki mız çok önemli. Sen de ben ismarlarim demişsin. Sence de bir tuhaflik yok mu?
Ev arkadaşı ilişkisini sevişmek dışında da aşmalısınız.
İşte baştan yanlış kurulmuş sistem. Ya siz koca olamayacak derecede maddiyatçı bir adamla evlenip ona uyum sağlamışsınız ya o ya da ikiniz de aynısınız. Uç seçenekten biri. Ama emin olun evlilik öyle birşey değil. Evlilikte bir kadinin zor günler için sakladigi uç beş kuruş elbette ikmali ama onun dişinda senin benim yoktur. Etrafinizdaki evliliklere bir bakin ne demek istediğimi anlayacaksiniz. Niyetin sizi suçlamak değil sadece olan söylüyorum. Yarin öbür gün daha aci bir şekilde anlamazsiniz umarim ikiniz de yaptiginiz hatayi.Peki senin paran var mı ya da param var derken
ParaNN oluyorda yokken mi paraMIZZZ oluyor ? Bana da bu itici geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?