Tarkan konseri faciası.

Dimi.. Uzaktan öyle duruyor evet.

Bence ilk mesajınızı güncelleyin ve eşiniz ile ilgili sonradan yorumlarda yazdığınız bilgileri verin. Yoksa hep benzer yorumlar gelecek.
Malesef çok da geleneksel olmayan bir evililiğiniz var. Evlilikte bütçeleri ayıran çiftler gördüm ama sizin gibisini görmedim. Siz de sonuçta kötü bir durumun kendinizce en iyi çaresini bulmuşsunuz. Eleştirmek kimseye düşmez ama takdir edersiniz ki kimsenin empati yapamayacağı değişik bir ilişkiniz var. Bu durumda da kimse size sağlıklı önerilerle gelemez. Yanlış mı anladım durumu diye sormuşsunuz ama insanlar daha sizin genel durumunuzu anlamakta zorlanıyor ki o anlık konser durumu için empati yapabilsin.

yani evliyken öyle bi iş bölümümü oluyo anlamadım? bütün paralar ortak kullanılmıyo mu? siz evarkadaşı gibi yapmışsınız

Burdakileri boşver çoğu klavye muhalefetini çok sever...
Yazdıklarının bi kaçını birden okudum ve benim param demenin senden kaynaklanmadigini gördüm.. Sen kadın olarak en doğrusunu yapıyorsun ve fazlasını.. Şanlisin ki babandan kalan tutanacak bi dalın varmış.. Üzgünüm ama Eşin çok çıkarcı. İnşallah zamanla bu yaptıkları seni ondan soğutmaz..

Ya arkadaşlar ne kadar şaşırmışsınız.. bu şekilde faturaları bölüşen, kirayı sen öde faturalar bende diyen.. Mutfak için alışverişe kim çıkmışsa o ödeyen çok insan var. Biriside benim arkadaşım. Karı Koca kişi başı 7 binden fazla maaş alıyorlar .krediyi biri ödüyor, yardımcı parasını biri.. ikiside cimri değil. Her ay oturup hesap yapmaktansa bence mantıklı..

Yorumlarin bazilarini okudum hepsi okuyamadim ama ben bir gariplik sezmedim kizlar bizde de ortak para hesabi yok. esimin karti ayri benim kartim ayri ,bizde ortak bise yapmak istersek konuya hadi sana sunu ismarlim hadi bunu ismarlim diye giriyoruz... konu sahibine gelince benim yorumum arkadasim ; erkekler arada hassas olabiliyorlar muhtemelen o para yok demis ya ya da birseye sıkılmıştır sende sormadan ben aldim de
yince sacma bi gurur yapip sana patlamis olabilir.. bazen cok alingan olabiliyorlar bu konuda hele ki gerginler ise uzulme onemli olan kendini sonradan affetirmesi.

Bu arada babadan kalma eve taşınmadan eşinle kontrat yap. Madem sana kirayı verecekmiş üstüne yatmasın.

Öyle hesap m
Oyle sistem mi olur ya siz evlisiniz..ne demek yemege gidince bi o ödüyor bi ben...herseyden once doğru bir para sistemi kurun da ondan sonra tarkan konseri sorununa çözüm bulun

Öyle hesap m

Oyle sistem mi olur ya siz evlisiniz..ne demek yemege gidince bi o ödüyor bi ben...herseyden once doğru bir para sistemi kurun da ondan sonra tarkan konseri sorununa çözüm bulun
Peki öyle yaparız :) 1. Sayfadan direk geldiğiniz için böyle yorum yapmanıza kızmıyorum.

Her eşin kendi ihtiyaçları için bir miktar ayirmasi normal ama onun dişinda sisteminiz çok samimiyetsiz. Aile degilmissiniz gibi. Paranın yoksa ismarlayayim cümlesi bile evliliğe yakismiyor. Evlilik iki insanin hayatlarini birleştirmesidir. Siz ev arkadaşı olmussunuz. Her şeyi bir kenara birak o sana paraMIZ yok demiş. Oradaki mız çok önemli. Sen de ben ismarlarim demişsin. Sence de bir tuhaflik yok mu?

Peki senin paran var mı ya da param var derken
ParaNN oluyorda yokken mi paraMIZZZ oluyor ? Bana da bu itici geliyor.

Bi arkadasim vardi
Markete gittiginde 50 tl ki tuttu diyelim eve getirir fisi kocasinin önüne koyarmis 25 tl sini alirmis
Evlilikleri 2 sene bile surmedi.bu da sebeplerinden biriydi

Butun maasi kocana gonder demiyorum tabi ama bence paralari birlestirip butun borçları odeyin sonra kalan paradan birikime ayirin oyle bi imkaniniz varsa. Kalani da ikiye bolun bence.
Boyle markette 10 tl den fazla tutarsa sen odersin falan cok itici davranislar.

Peki senin paran var mı ya da param var derken
ParaNN oluyorda yokken mi paraMIZZZ oluyor ? Bana da bu itici geliyor.
İşte baştan yanlış kurulmuş sistem. Ya siz koca olamayacak derecede maddiyatçı bir adamla evlenip ona uyum sağlamışsınız ya o ya da ikiniz de aynısınız. Uç seçenekten biri. Ama emin olun evlilik öyle birşey değil. Evlilikte bir kadinin zor günler için sakladigi uç beş kuruş elbette ikmali ama onun dişinda senin benim yoktur. Etrafinizdaki evliliklere bir bakin ne demek istediğimi anlayacaksiniz. Niyetin sizi suçlamak değil sadece olan söylüyorum. Yarin öbür gün daha aci bir şekilde anlamazsiniz umarim ikiniz de yaptiginiz hatayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…