Tarkan konseri faciası.

Bende sevmiyorum para konusunu bu kadar olmasını.

Kasımda doğum günüm. Eylülde ihtiyacımdan dolayı cep telefonu alıp ( telefonum kırılmıştı )
Bak sana doğum günü hediyesi aldım demişti.
Bende hiç bir zaman ona doğum gününde hediye almadım. Pasta alıp yemek yapıp kutlamıştım hep. Ne yapıyorsa aynısını yaptım.
Evlendipimiz sene pasta alıp hediye alıp tam anlamıyla bir doğum günü yapıp aynı sene bu hareketi yapınca bir daha doğum günü kutlamadım kenara oturdum. Cimrilikten.

Evet durumunuzu ve esinizi biraz anlatsaymissiniz bu kadar tepki de almazdiniz aslinda cunku ilk yazdiginiz mesaja bakarak yorum yapiyoruz haliyle isin ic yuzunu bilmedigimiz icin ve o mesaja bakinca da durum bir hayli absurt gorunuyor.
Ama siz bu sacmaliklar icerisinde kendinizce en makul cozumu bulmussunuz. Umarim bebek gelince de bu cimrilik otesi huylara devam etmez esiniz, cekilmesi cok zor cidden. Bir de cocugunuz cimrilik konusunda babasina cekmez umarim...

konunun ilk başlarına bende yorum yapmıştım.
yalnız olayın iç yüzü göründüğü gibi değilmiş.
S Sinemzt13 kocan felaket derecede cimri bir adam. Seni böyle davranmaya o mecbur hale getirmiş. Hadi şimdi kocan. Ama sevgiliyken nasıl tahammül ettin?
Cimrilik erkekte de kadında da en nefret ettiğim huydur.

Anladığım kadarıyla mesele parası olmamasi değil, tarkan konserine ona göre "fuzuli" para harcanması. Esinizin parası fazla fazla kıymetli sanırım :)

Anladığım kadarıyla mesele parası olmamasi değil, tarkan konserine ona göre "fuzuli" para harcanması. Esinizin parası fazla fazla kıymetli sanırım :)
Gerçekten abarttığımı düşünmeyin ama parası gideceğine canım gitsin diyen tiplerden.
Babam derdi damat senin cebinde akrep varr.

Mascara , 8 yıl önce bu yaşımda olsam emin ol ki bende ne ilişkime devam ederdim, ne de evlenirdim. Ne bileyim o Zaman aşkın gözü kördü herhalde cahildim.

Bir ayrıntıyı kaçırmışsın hemen aktarıyım,
Yeni Sevgiliyken su istemişim yolda yürürken
" Ohoooo her zaman su mu alacağız ya "demişti.
Herhalde evden getirmemi yanımda taşımamı falan istiyordu.
Şimdi ki aklım o Zaman olsaydı Orada terk ederdim onu. BUnları hatırladıkça ya ben aptalmışım diyorum. Ada'm kendini açık açık belli etmiş ne diye gözlerimi kapatmışım anlamıyorum.

benimde hayatımda öyle biri oldu. yanında 5 kuruş taşımazdı. Suyu bile karttan çekerdi. Ve iyi bir işi ve maaşı vardı.
Her gün dua ediyorum bittiği için.

Oncelikle sizin maddi duzeniniz bir garip geldi gercekten cok sasirdim mesela biketleri yari yariya odeyelim lafini ilk okudugumda ,donup acaba sevgilimi diye baktim.herkes ortak butce yapmiyor olabilir belli bir odemeden sonra herkes kendi maasini harcar falan da,ev icinde ayri ekonomik durum var artik.birinin durumu iyi degil borclari varmis,birinin ekonomik sikintisi yok.bir bilete kadar anlasma yapiyorsunuz kim odeyecek diye.canim sen bilirsin yine de ama bu sekilde evlilik olmaz

benimde hayatımda öyle biri oldu. yanında 5 kuruş taşımazdı. Suyu bile karttan çekerdi. Ve iyi bir işi ve maaşı vardı.
Her gün dua ediyorum bittiği için.
Bencede dua etmelisin. Öyle böyle olmuyorlar çünki evlenince level atlıyorlar. En iyisini yapmışsın.

Sizin kocanızın tutumlarına çok benzeyen bir eniştem var, halamın bütün maaşını alır bir kuaföre saç kestirme parasından kaçınırdı. Çocuklarını yaz akşamı dondurma diye ağlattığını bilirim de acır babam alırdı. Şimdi iki oğlunun ikisi de babalarına düşman, halam deseniz benden geçti der, ama bir gün yüzü görmedi kadıncağız. Halamı hatırladım çok üzüldüm durumunuza

Siz bir şekilde idare etmeyi öğrenmişsiniz de inşallah doğacak çocuğunuz bu cimrilikten dolayı yoksunluk çekmez, Allah size sabır, bebeğinize saĞlık versin

Amin Can'ım. Sağolasın güzel duan için... Evladına cimri olmaz diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum para konusunda her gün yeni bir huyu çıkıyor.

Tam okuyamadim gecmis mesajlari ama durum farkliymis sanirim.aslinda sizden farkli olarak benim esim de cok tutumsuz ne yapsam da duzeltemedim gerekki gereksiz harcar hic dusunnez ne okacak diye.aslinda ben de dusundum cok ben kendi maasimi alsam ona vermesem o da kendisininkiyle ne yapiyorsa yapsa diye ama bu sefer onu kontrol etmesem hepten batar diye de korktum :) sizin esiniz tutumlu olunca tabi hesaplari ayirmak sorun olmamistir o nasilsa idare eder :) ama yine de bana fazla ayri gayri geldi ya

Ne diyon ablacim sen ya tarkan konsrinde facia diye konu basligi atmissin evin ic islerini anlatiyorsun. Konuyla alakali baslik atin lutfen

Hersene konsere gidiyomuşun bu senede gitmeyi ver nolur yani .adam para yok diyo sen konser derdindesin .bide hamile halınle yani.

Eşinizin bir bilet için çok abartmis.
Ayrıca bütçeleri ayırmanizi saçma bulmuyorum. Çalışabilen birisi parasinida idare edebilir. Çalışıp eşinden harçlık almak bana saçma geliyor açıkçası.

Bu arada konu sahibi ve birkac yorum yapan arkadas harici BuLGARISTAN GOCMENLERIne yapistirilan cimri,pinti vb. Soylemlere yazmadan gecemeyecegim seyler var bir gocmen olarak..
Soylenilenler gibi olanlar var evet yok degil ama bu damga yapistirilmasi cok itici...
Dedelerim ve ailem oradan asimile edilmek uzereyken Turkiyeye -vatanlarina -(onceden bilirsiniz Osm. Fethedilen yerleri Turklestirme icin insan gonderilirdi) kacarak gelmisler ellerinde sadece 1 valiz. Suan savastan kacanlar nasil oyle dusunebilirsiniz... 1 goz odada yeri geldi 10kisi yatmislar. Ben 29yasimdaym burada dogdum ama onlarin anilariyla buyudum.
Haliyle yokluktan var etmisler hep kisa kisa birseylerden. Babamin bir fotografi var yalinayak tum kuzenleri ile ustler perisan. Cok degil 79 yilindan bahsediyorum..
Yani yokluk gordukleri icin ac gezelim ama evimiz olsun mantigina bircok gocmenin evi vardir bu yuzden gunumuzde... hem de 1den fazla... neden? Biz gorduk evlatlarimiz gormesin diye...
Hatta bir laf da vardir "gocmencik yer bibercik yapar evcik"... herkesin diline pelesenk olmus tutumlari...
Ama gocmen ailesi olanlarin cogu sansli kira derdi olmadan ev sahibi olarak dugun yaparlar. Gunumuzde kiralarin asgari ucrete gore orani dusunulurse dua edilesi...

Konuyu saptirip uzatmayayim... Tutumlu olmak ile cimri olmak arasinda cok ince cizgi var...
Bunu basarabilenler de var kantarin topuzunu kacirip cimri olanlar da.

Ailemin 1den fazla evi var suan bin sukur . Fakat bir gun ne yememizden ne gezmemizden ne giymemizden eksik etmistirler bizi.. Hatta bekarken daha cok gezdim diyebilirim.

Konu sahibi uzgunum ama senin esin aklini kullanip tutumlu olanlardan degil, kendini akilli sanip Cimri olanlardan..

Hersene konsere gidiyomuşun bu senede gitmeyi ver nolur yani .adam para yok diyo sen konser derdindesin .bide hamile halınle yani.

Ne demek hamile halinle ?
Hamileler sosyal bir aktiviteye katılamaz mı sizin nezdinizde?
Hamileler sokağa çıkmaz gibi bir yorumu da savunuyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…