Bende sevmiyorum para konusunu bu kadar olmasını.Para mevzusu ilişkilerde sözünü etmeyi en sevmediğim kısım sanırım.
İşiniz zor,ilk başta size biraz kızdım ama yazdıklarınızı okudukça hak verdim,eşiniz ailesi için fedakarlıklar yapabiliyorsa sizin de isteklerinizi ikiletmeden yerine getirmek zorunda,en azından ben böyle düşünüyorum
Evet durumunuzu ve esinizi biraz anlatsaymissiniz bu kadar tepki de almazdiniz aslinda cunku ilk yazdiginiz mesaja bakarak yorum yapiyoruz haliyle isin ic yuzunu bilmedigimiz icin ve o mesaja bakinca da durum bir hayli absurt gorunuyor.Başta daha detaylı yazsaymışım keşke.
Evet eşim cimrilikte tutumlu olmak adına Nirvana'da. Kendisine bunları hatırlatınca ben çok paragöz oluyorum... Elimden geldiğince muhtaç olmamak adına para biriktiriyorum. Çalışıyorum.. Bebek doğunca ki planım zaten babamdan kalan eve taşınmak.
Ben dedim.. sen paranı düzgün değerlendirmişsin o çar çur etmiş. Senin ne suçun var dedim..Hay ağzınla sağlık. Ya bir kişide bunu demedi.
Bilmiyorum gelsin Bayram'da öğreneceğim.
Gerçekten abarttığımı düşünmeyin ama parası gideceğine canım gitsin diyen tiplerden.Anladığım kadarıyla mesele parası olmamasi değil, tarkan konserine ona göre "fuzuli" para harcanması. Esinizin parası fazla fazla kıymetli sanırım :)
konunun ilk başlarına bende yorum yapmıştım.
yalnız olayın iç yüzü göründüğü gibi değilmiş.
S Sinemzt13 kocan felaket derecede cimri bir adam. Seni böyle davranmaya o mecbur hale getirmiş. Hadi şimdi kocan. Ama sevgiliyken nasıl tahammül ettin?
Cimrilik erkekte de kadında da en nefret ettiğim huydur.
O zamann... Hay Ağzına sağlıkBen dedim.. sen paranı düzgün değerlendirmişsin o çar çur etmiş. Senin ne suçun var dedim..
benimde hayatımda öyle biri oldu. yanında 5 kuruş taşımazdı. Suyu bile karttan çekerdi. Ve iyi bir işi ve maaşı vardı.Mascara , 8 yıl önce bu yaşımda olsam emin ol ki bende ne ilişkime devam ederdim, ne de evlenirdim. Ne bileyim o Zaman aşkın gözü kördü herhalde cahildim.
Bir ayrıntıyı kaçırmışsın hemen aktarıyım,
Yeni Sevgiliyken su istemişim yolda yürürken
" Ohoooo her zaman su mu alacağız ya "demişti.
Herhalde evden getirmemi yanımda taşımamı falan istiyordu.
Şimdi ki aklım o Zaman olsaydı Orada terk ederdim onu. BUnları hatırladıkça ya ben aptalmışım diyorum. Ada'm kendini açık açık belli etmiş ne diye gözlerimi kapatmışım anlamıyorum.
Bencede dua etmelisin. Öyle böyle olmuyorlar çünki evlenince level atlıyorlar. En iyisini yapmışsın.benimde hayatımda öyle biri oldu. yanında 5 kuruş taşımazdı. Suyu bile karttan çekerdi. Ve iyi bir işi ve maaşı vardı.
Her gün dua ediyorum bittiği için.
Amin Can'ım. Sağolasın güzel duan için... Evladına cimri olmaz diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum para konusunda her gün yeni bir huyu çıkıyor.Sizin kocanızın tutumlarına çok benzeyen bir eniştem var, halamın bütün maaşını alır bir kuaföre saç kestirme parasından kaçınırdı. Çocuklarını yaz akşamı dondurma diye ağlattığını bilirim de acır babam alırdı. Şimdi iki oğlunun ikisi de babalarına düşman, halam deseniz benden geçti der, ama bir gün yüzü görmedi kadıncağız. Halamı hatırladım çok üzüldüm durumunuza
Siz bir şekilde idare etmeyi öğrenmişsiniz de inşallah doğacak çocuğunuz bu cimrilikten dolayı yoksunluk çekmez, Allah size sabır, bebeğinize saĞlık versin
Hııı öyle miNe diyon ablacim sen ya tarkan konsrinde facia diye konu basligi atmissin evin ic islerini anlatiyorsun. Konuyla alakali baslik atin lutfen
Hersene konsere gidiyomuşun bu senede gitmeyi ver nolur yani .adam para yok diyo sen konser derdindesin .bide hamile halınle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?