Tarkan konseri faciası.

Madem esiniz cok cimri pinti ve sadece kira mutfak ondaysa nasil ParaMiz yok diyebiliyor???

Hesabimi biliyorm ayagina ice batanlardan mi??

Nereye ne.borcunuz odemeniz var.
??

Esiniz basta problemli zaten. Esimle ogrenciyken gider calisirdik o paranın her kurusu birbirimize harcardik.Zevk duyardim ozel dersin parasiyla ona birsey almayi . Suyun lafini edince hic garipsamediniz mi?Esim evimizi kurdu onceden atandigi icin hic lafi gecmedi bunun degil ki gelinlik. Sizin iliskinize gore normal gelebilir ama bilin ki hic normal degil.

Estağfurullah sınıfta kalmak ne demek ben bunu kastetmemiştim herkesin evliliği kendine göre doğru ben sadece fikrimi dile getirdim bu para konusuna takıntılıyımdır etrafımda var böyle olanlar bu yüzden sadece para mevzuna takıldım

Kızlar söyle bir mesaj attımmmm..

Sana bu güne kadar 1 TL gereksiz para harcatmamaya çalıştım.
Hep senin paranı kollardım elimden geldiğimce.
Çalışıyorum para kazanıyorum yine elimden geldiğince Sana destek oluyorum. Para biriktirip sana destek olmaya çalışıyorum. 20 bin altınım vardı. Anca ev alırsak veririm demiştim. İkimiz için yani anlayabiliyor musun. Ama kardeşin yedi o altınları..

Kredi çektim aşkım bak dedim ben sana vereyim bu parayı. Verdim bir kere lafını etmedim. Neden ? Çünki biz bir aileyiz. Yada olmaya çalışıyoruz.
Ama sen bana ne dedin her seferinde ? Verdiysen verdin araba satılsın alırsın ne kadar ödediysen.

Tam oturmamış aile bilincindesin. Senin şu gereksiz para konularından BIKTIM. Isıtıp ısıtıp söylüyor gibiyim şu an sana ama emin ol ailenin senden çaldıklarıyla. Bir daire alırdın kendine. O salaklıklarının bedelini markette benimle 10 TLNİN üstünü sen verirsin demekle kapatamıyırsun.

Ben senden habersiz babamın bana taktığı bir yüzüğü dahi bozdurmama kızdın.

Ama sen peşinatı alınca annenlere bana söylemeden doğalgaz parası için hala vermeye devam ettin. ( eşim futbolcu ) Her seferinde de olsalar vermicekler mi dedin ?
Zaman'ında verdin şu an Arsa satıldığında da sana vermeyi düşünmüyorlar zaten. Sen dış kapının dış mandalısın ya. O yüzden.. Sen elinde ki peşin parayı köyün üst katını yaptırmak için yatırdın. Sana gelen 3 bin 4 bin yok oldu gitti. Olsalar da sana vermeyi düşünmüyorlar zaten merak etme.

Benim anneme laf ediyorsun ya bence sen çuvaldızı kendi ailene iğneyi benim anneme batır. ( Annem mirassdan pay vermediği için laf ediyor )

Gelelim bu gün ki konuya. Ben saçlarımı boyatmaktadan vaz geçtim. 350-400-500 TL ona vereceğime kocamla yapmak istediğim bişeyi Yaparım. E tarihlerde uyuyor bu fırsat gelmez bir daha diye düşündüm. E Bebek de gelecek. Gitmek de istiyoruz aman kocamla harcarım dedim. Sende yok deyince tamam bendensin dedim. Bu mu üzdü, kırdı seni ?

Ne var arefe günü 4 de uyusan. ? Bu fırsat tekrar mı gelecek ayağına. Gidip alem mi yapıcaz. Kocamla güzel bir anımız olacak. Ertesi gün gelirsin kahvaltını yapar uyursun 2 saat ne olacak yani? Bu kadar mı kolay geliyor sana mutsuz etmek kendimizi.

Birbirimizi üzmeyi ağlatmayı bu kadar mı basit görüyorsun ?

Bizimde bi hesabımız vardır eşimle diyelim ki marketten bişeler aldım hemen parayı yerine geri koymak için isterim ama bu öyle değil sanırım senin paran benim param olayı evlilik bitirir adam durumum yok dediyse Tarkan konseri Utopik olmuş.

Bebegin harcamalari da mi bulgaristan usulu olacak?

Gerçekten her evlilik,ilişki çok farklı benim eşime böyle bir mesajım boşanma dilekçesini imzalamam demek

Çok ağır olmamış mı?

Onun için farklı olduğunu belirttim sonrada fikrimi yazdım zaten
Her evlilik farklıymış demek ki dediğiniz doğru.
Beş parmağın beşi bile aynı değil. Siz evliliğinizle benim evliliğimi kıyaslıyorsunuz.
Yoo neden ağır olacakmış ki ?

Her evlilik farklıymış demek ki dediğiniz doğru.
Beş parmağın beşi bile aynı değil. Siz evliliğinizle benim evliliğimi kıyaslıyorsunuz.
Yoo neden ağır olacakmış ki ?
Bence ağır hanımefendi
Sabırlar diliyorum size iyi günler

Sizin yaptığınız açıklamadan öncede anladım , eşiniz para durumunu bu hale getirmiş. Sizde kendinizce çözümler bulmuşsunuz.
Böyle maddiyatci eşle yaşamak çok zor. Işiniz zor.

Derdinizi anlatan güzel bir mesaj olmuş ama malesef anladığını/anlayacağını sanmıyorum. En iyi ihtimalle ben buyum benim böyle olduğumu bile bile evlendin der, o da belki anlatmak istediğiniz anlarsa.

Derdinizi anlatan güzel bir mesaj olmuş ama malesef anladığını/anlayacağını sanmıyorum. En iyi ihtimalle ben buyum benim böyle olduğumu bile bile evlendin der, o da belki anlatmak istediğiniz anlarsa.
Fıstık, dediğin gibi anlamadı zaten. Sürekli para konusu ben yapıyormuşum. Haksızım yani ben ona göre.
Haklı haksıza döndü konu iyi mi.

Ben de takkeni önüne koy düşün istersen bu akşam dedim. Bir daha sa cevap yazmadı.

Valla cimri değilim normalde ama çok gerekmedikçe bahşiş bırakmayı ben de saçma buluyorum :) İşini yapıyor sonuçta adam. Maaş almıyor mu. Herkesin kendine göre yorucu işi var. Maden ocaklarında demir çelik fabrikalarında çalışan napsın. Gereksiz masraftan kaçının bence siz de. Her sene gitmeniz şart değil konsere. Borçlarınız varsa idare edin.

Hayatta almaz. 4 tane soda al desem 3 tane alır 4 E böler.

Yok arkadas ben onceki mesajlarimda soylediklerimi geri aliyorum. 10 tl den fazlasini sen odersin kismini gorunce durdu benim beyin
Siz yine boyle adama iyi bir sistem oturtmussunuz da sizi ac acikta birakip, lokmanizi sayar duruma sokmamissiniz
Adam cimri otesi, baska bi boyut yani
Size kolayliklar dilerim, muhtac olmayin da ona gerisi hikaye sanirim

Para mevzusu ilişkilerde sözünü etmeyi en sevmediğim kısım sanırım.
İşiniz zor,ilk başta size biraz kızdım ama yazdıklarınızı okudukça hak verdim,eşiniz ailesi için fedakarlıklar yapabiliyorsa sizin de isteklerinizi ikiletmeden yerine getirmek zorunda,en azından ben böyle düşünüyorum

Başta daha detaylı yazsaymışım keşke.
Evet eşim cimrilikte tutumlu olmak adına Nirvana'da. Kendisine bunları hatırlatınca ben çok paragöz oluyorum... Elimden geldiğince muhtaç olmamak adına para biriktiriyorum. Çalışıyorum.. Bebek doğunca ki planım zaten babamdan kalan eve taşınmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…