Tarkan konseri faciası.

Ne demek hamile halinle ?
Hamileler sosyal bir aktiviteye katılamaz mı sizin nezdinizde?
Hamileler sokağa çıkmaz gibi bir yorumu da savunuyor musunuz ?

gülmede bir zahmet...

siz yine arkadaşlarınızla gidin bence.. 10 liranın üstünü sen tamamlarsın diyen adama konser ısmarlamak fazla iyimserce bir davranış olmuş..

DonukPudra , Can'ım gerçekten böyle bir maksatla kimse bir şey söylemedi. Yanlış anlaşıldım sanırsam, üzdüysem kırsıydam kusura bakma olur mu ?

Benim eşimde yaşıtlarına göre mükemmel para kazanmasına rağmen ailesi tarafından sömürülmüş.
Şimdi biz gerek kardeşi gerek ablası gerek babası yüzünden kira da oturuyoruz. Bütün uyanıklığı bana ben ondan hazmedemiyorum. Ben böyle bir çare buldum, yerden yere vuruluyorum şu an. Arada destekleyen arkadaşlarda var sağılsınlar. Ama benim çözüm yolum kendimce bu.

Çalışan kadınların maaş kartını eşlerine vermelerini dogru bulmuyorum, ozaman adam para için evlenmiş oluyor,ben sizin durumunuzu garipsemedim faturaları zaten ödūyormuşunuz.Konsere gitmek en dogal hakkınız, çalışmayan kadınlar koca parasıyla dünya turuna çıkıyor, siz çalışıp yoruluyorsunuz.

Ayyyyy cok guldummm ya ben ona 3 ekmek alirim demis valla 10 sene sonra sabanci olur mu ki ?

Kira + mutfak masrafi bizim ev icin konusuyorum faturalarin 5 kati falandir.
Hele de duzenli geliri yokmus. Param yok dediginde bileti ben ismarlarim demek yerine tatil.masraflarinda destek cikarim deseydin boyle olmazdi.
4 sodayi hesaplamasi falan abes ama faturalari odedim isim bitti demek de coook abes.

Bu 2017 için tatil rezervasyonunu yarı yarıya karşılayacağız biliyor musunuz ? Yok yorumlarda bundan da bahsetmiştim de ondan diyorum.
Ben Bayılıyorum çünkü aramızda ki maddiyat konusunun böyle olmasına da.

Bütçe düzeniniz genel düzenlere benzemese bile eğer bu şekilde yürütebiliyorsanız sizin için uygun olan odur. Her ilişkinin dinamiği aynı değil, dolayısıyla her düzen de aynı olacak diye bir şey yok.

Ama eşinizin maddi durumuna bu derece uzak olmanız da doğru değil. Yine aynı düzeni sürdürerek ama birbirinizden haberdar olarak devam ettirebilirsiniz. Üstelik eşinizin düzenli geliri yokken siz de biraz konuyla ilgilenirseniz en azından bütçe durumunuzu bilirsiniz, daha iyi olur.

Sonuçta kişisel harcamalarınız ayrı olsa da tatile ayrı çıkmayacaksanız ortak bir bütçe gerekiyor tatil için.

Valla cekilir dert degil.
Elestirmek icin soylemiyorum hani ev hanimi olmak zorunda olsan nasil para isteyeceksin?
Bizim duzen ortak hesap seklindeydi simdi bazi sebeplerden isi birakmak zorunda kaldim hala ortak yani.
Bir ara bi avrupa ulkesinde kasiyerlik yaptim 55 lira tutan hesabi uzun uzun hesaplayip 27.5 diye 2 karta boldurmuslerdi cok garibime gitmisti.

Öncelikle benim param senin paran modundan çıkın unutmayın kı siz bir AİLESİNİZ !!!!

+1

Madem esiniz cok cimri pinti ve sadece kira mutfak ondaysa nasil ParaMiz yok diyebiliyor???

Hesabimi biliyorm ayagina ice batanlardan mi??

Nereye ne.borcunuz odemeniz var.
??

Yok ben sana istinaden demedim zaten konu sahibi ve kimi arkadas harici dedim.
Hatta ustte de ilk yorumumu alintiladim..

Bebegin harcamasi bulgaristan usulu mu olck vs diyenler ve baska bir yorum daha vardi.onlara istinaden yazdim genelleme yapilmamasi acisindan.
Ben seni sonuna dek hakli buldum. Az bile yapiyorsun.

Eşlerin arasında senin paran benim param olayını doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…