Ne demek hamile halinle ?
Hamileler sosyal bir aktiviteye katılamaz mı sizin nezdinizde?
Hamileler sokağa çıkmaz gibi bir yorumu da savunuyor musunuz ?
Bu arada konu sahibi ve birkac yorum yapan arkadas harici BuLGARISTAN GOCMENLERIne yapistirilan cimri,pinti vb. Soylemlere yazmadan gecemeyecegim seyler var bir gocmen olarak..
Soylenilenler gibi olanlar var evet yok degil ama bu damga yapistirilmasi cok itici...
Dedelerim ve ailem oradan asimile edilmek uzereyken Turkiyeye -vatanlarina -(onceden bilirsiniz Osm. Fethedilen yerleri Turklestirme icin insan gonderilirdi) kacarak gelmisler ellerinde sadece 1 valiz. Suan savastan kacanlar nasil oyle dusunebilirsiniz... 1 goz odada yeri geldi 10kisi yatmislar. Ben 29yasimdaym burada dogdum ama onlarin anilariyla buyudum.
Haliyle yokluktan var etmisler hep kisa kisa birseylerden. Babamin bir fotografi var yalinayak tum kuzenleri ile ustler perisan. Cok degil 79 yilindan bahsediyorum..
Yani yokluk gordukleri icin ac gezelim ama evimiz olsun mantigina bircok gocmenin evi vardir bu yuzden gunumuzde... hem de 1den fazla... neden? Biz gorduk evlatlarimiz gormesin diye...
Hatta bir laf da vardir "gocmencik yer bibercik yapar evcik"... herkesin diline pelesenk olmus tutumlari...
Ama gocmen ailesi olanlarin cogu sansli kira derdi olmadan ev sahibi olarak dugun yaparlar. Gunumuzde kiralarin asgari ucrete gore orani dusunulurse dua edilesi...
Konuyu saptirip uzatmayayim... Tutumlu olmak ile cimri olmak arasinda cok ince cizgi var...
Bunu basarabilenler de var kantarin topuzunu kacirip cimri olanlar da.
Ailemin 1den fazla evi var suan bin sukur . Fakat bir gun ne yememizden ne gezmemizden ne giymemizden eksik etmistirler bizi.. Hatta bekarken daha cok gezdim diyebilirim.
Konu sahibi uzgunum ama senin esin aklini kullanip tutumlu olanlardan degil, kendini akilli sanip Cimri olanlardan..
Ayyyyy cok guldummm ya ben ona 3 ekmek alirim demis valla 10 sene sonra sabanci olur mu ki ?Hayır değiliz ama eşim Bulgaristan göçmeni :) Bazen restauranta gittiğimizde 2-3 TL para üstü getirdiğinde garson derim bahşiş bırak ilgilendiler. Ben 3 tlye 3 tane ekmek alırım neden bırakacakmışım maaş almıyor mu der.
İlk Zaman'larda banada tuhaf gelmişti ama alıştım artık.
Hersene konsere gidiyomuşun bu senede gitmeyi ver nolur yani .adam para yok diyo sen konser derdindesin .bide hamile halınle yani.
Bu 2017 için tatil rezervasyonunu yarı yarıya karşılayacağız biliyor musunuz ? Yok yorumlarda bundan da bahsetmiştim de ondan diyorum.Kira + mutfak masrafi bizim ev icin konusuyorum faturalarin 5 kati falandir.
Hele de duzenli geliri yokmus. Param yok dediginde bileti ben ismarlarim demek yerine tatil.masraflarinda destek cikarim deseydin boyle olmazdi.
4 sodayi hesaplamasi falan abes ama faturalari odedim isim bitti demek de coook abes.
Valla cekilir dert degil.Bu 2017 için tatil rezervasyonunu yarı yarıya karşılayacağız biliyor musunuz ? Yok yorumlarda bundan da bahsetmiştim de ondan diyorum.
Ben Bayılıyorum çünkü aramızda ki maddiyat konusunun böyle olmasına da.
Bunu FARKINDA olmayan ben değil eşim.Öncelikle benim param senin paran modundan çıkın unutmayın kı siz bir AİLESİNİZ !!!!
+1Çalışan kadınların maaş kartını eşlerine vermelerini dogru bulmuyorum, ozaman adam para için evlenmiş oluyor,ben sizin durumunuzu garipsemedim faturaları zaten ödūyormuşunuz.Konsere gitmek en dogal hakkınız, çalışmayan kadınlar koca parasıyla dünya turuna çıkıyor, siz çalışıp yoruluyorsunuz.
Madem esiniz cok cimri pinti ve sadece kira mutfak ondaysa nasil ParaMiz yok diyebiliyor???
Hesabimi biliyorm ayagina ice batanlardan mi??
Nereye ne.borcunuz odemeniz var.
??
DonukPudra , Can'ım gerçekten böyle bir maksatla kimse bir şey söylemedi. Yanlış anlaşıldım sanırsam, üzdüysem kırsıydam kusura bakma olur mu ?
Benim eşimde yaşıtlarına göre mükemmel para kazanmasına rağmen ailesi tarafından sömürülmüş.
Şimdi biz gerek kardeşi gerek ablası gerek babası yüzünden kira da oturuyoruz. Bütün uyanıklığı bana ben ondan hazmedemiyorum. Ben böyle bir çare buldum, yerden yere vuruluyorum şu an. Arada destekleyen arkadaşlarda var sağılsınlar. Ama benim çözüm yolum kendimce bu.
Eşinizle bu konu da konuşup ortak kararlar ve harcamalar yapmalısınız. Sevgililer gibi yemeği bazen ben bazen o ısmarlıyor demeniz bir evliliğe yakışmıycak bi sözBunu FARKINDA olmayan ben değil eşim.
Adam 50 kurus suyun market alisverisindeki fazla 10 tl nin pesinde daha neler neler ne iletisim sorunu bacim valla 8 sene cekmis konu sahibi helal olsun madalya takmaliSorun para değil sizde iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum.
Bayramda gezmeye paramiz yok diyen erkek milleti anasina danasina gitmek icin numara yapiyordur ben onu bilir onu soylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?