jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 15 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #1 Sızden yardımlarınızı beklıyorum.Ben tarot alıcam ama hangı destesını alacagımı bılmıyorum?Genel bakım yapmak ıcın almak ıstıyorum.Ask,ılıskı,hayat,ıs,gecmıs ve gelecekle ılgılı bakım yanı.Hangı desteyı almam gerek? ve nerede satılır? Bırde tarota nasıl bakılır? ve nasıl enerjı verılır?
Sızden yardımlarınızı beklıyorum.Ben tarot alıcam ama hangı destesını alacagımı bılmıyorum?Genel bakım yapmak ıcın almak ıstıyorum.Ask,ılıskı,hayat,ıs,gecmıs ve gelecekle ılgılı bakım yanı.Hangı desteyı almam gerek? ve nerede satılır? Bırde tarota nasıl bakılır? ve nasıl enerjı verılır?
Q Qwerty65 Guru Kayıtlı Üye 12 Aralık 2013 133 32 298 35 Giresun 15 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #2 Raider white destesi al.. Yeni başlayanlara onu öneriyolar.. Bende ondan aldım :) kitapçılarda satılıyo 30 tl :))
Raider white destesi al.. Yeni başlayanlara onu öneriyolar.. Bende ondan aldım :) kitapçılarda satılıyo 30 tl :))
jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 18 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #3 burcak28 .!.: Raider white destesi al.. Yeni başlayanlara onu öneriyolar.. Bende ondan aldım :) kitapçılarda satılıyo 30 tl :)) Genişletmek için tıkla... hmm daha ucuzu yokmuu :))
burcak28 .!.: Raider white destesi al.. Yeni başlayanlara onu öneriyolar.. Bende ondan aldım :) kitapçılarda satılıyo 30 tl :)) Genişletmek için tıkla... hmm daha ucuzu yokmuu :))