Tarot falı üzerimde bıraktığı etki:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim herkese inanın içim rahatladı...bende normalde takmazdım ama 2 falcı birden aynı seyleri söyleyince acabamı dedim..duanın önüne hiçbirle geçemez ..
iyiki varsınız hepiniz

Hiç sevmiyorum bu fal olayını ve hiç baktırmadım da.
Bir şey bildikleri yok, telaş etme.
Neredeyse çoğu insanı aynı kelimeler, aynı cümleler ile kandırıyorlar.
Madem o kadar şey biliyorlar, kendilerini Peygamber ilan etseler ya.

Her bakılan falda bu sene evleniyosun düğün var diyolar bana da :) ama ben 30 yaşında ve hala bekarım fala inanma falsız kalma

ya ben de çok etkilendim fal dı burçtu yok dolunaydı falan derken sıkıldım .yaşına işine varana kadar söylüyorlar başka söyledikleri tuttu sayılır offff bu konuda ne düşünüyorsunuz

Fal illa cikacak diye bir kaide yokki ciksaydi bize cikardi heralde bknz binnaz abla topici
icin rahat olsun 2 yil oldu ne fallar gördüm neler simdiye evli cocuklu i$i gücü olan biiri olmaliydim
oysaki halen i$siz ve ask yönü 0 olan cevresi ztn olmayan bir bayanim yani mutsuzda degilim ama onlarin dedigine göre sekillenen bi hayatim yok takma fazla dualarini et sadece herseye Allah karar verir sadece fallar degil

Fallar dogru çiksaydi benim su an çok farkli bir hayatta olmam lazimdi
Size tavsiyem bir daha fal işlerine girmeyin çünkü çok etkileniyorsunuz

höh be kardeşim aralık 2012 tarihli konuyu hortlatmışsınız.

konu sahibi buraya bakarsa, keşke falcının adını yazsaydın. ankara'ya her gelen arkadaşım "beni falcıya götür" diyor, ben de beyle kalıyorum çünkü gerçekten bilmiyorum.

onların peşinden ilk bulduğum falcıya girip, mor ışık - kırmızı kanepe kombinasyonundan kusucam artık.

ya yazdım google tarat filan diye bu konu geldi ben de üyeydim zaten.bir de baktım konuyu açan bugün bile başka konulara mesaj yazmış dedim sorayım.2 yıl sonra acaba ne olmuş....:))) .....

Arkadaşım böyle konular için üstünden zaman geçince sormak lazım
Son durum ne oldu peki bak kaç yıl geçmiş aradan şimdi ne durumdasın

.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…