- 14 Temmuz 2018
- 44
- 13
- 38
- 34
- Konu Sahibi Safa Merve
-
Özelden yazdım. Teşekkür ediyorum şimdiden. :)Arkadaşlar Tarot konusunda kendimi geliştirdim. İsteyenler sorularını yazsın Kart acicam.
Icinizden sorduğunuz soruya Tarotun en güzel ve koruyucu kartlarindan olan Azize geldi. Aklınızdan geçirdiğiniz konu hakkında olumlu sonuclar alicaksinizIcimden sordum şurda yazamam
Ne denk geliyorsa söyle,denklestiririm ben
Zorlu sıkıntı dönemler ve buna rağmen verilen güzel emekler var. Kesinlikle kazanacaksınızüniversite kazanacak mıyım diye açar mısınızadım şevval
6 vakte ev olucak hayırlı çıktıAblamın evi olacak mı?.
ayyy inşallah çok teşekkür ederimZorlu sıkıntı dönemler ve buna rağmen verilen güzel emekler var. Kesinlikle kazanacaksınız
Tuttugunuz dilek ayrildiginiz veya küslük yasadiniz kisi ile ilgili ise iletisim olucak oda cok üzgün. Ama yok ben baska birsey tuttum diyorsaniz dilediginiz sey ile ilgili haber var rehavete kapilmayin olumluBende tuttum bir dilek bana da bakarmisiniz
Hadi hayırlısı teşekkür ederim...Tuttugunuz dilek ayrildiginiz veya küslük yasadiniz kisi ile ilgili ise iletisim olucak oda cok üzgün. Ama yok ben baska birsey tuttum diyorsaniz dilediginiz sey ile ilgili haber var rehavete kapilmayin olumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?