Tarot sevenler gelsin

Eglence amaçlı ve tek tek herkese ismini soramam. Kimsede ismini söylemek zorunda değil

Eglence amaçlı ve tek tek herkese ismini soramam. Kimsede ismini söylemek zorunda değil
Eğlence amaçlı olduğu, para karşılığı fal bakılmadığı, üyeler bir fal sitesine, kişisel sosyal hesaba, telefon vb iletişime yönlendirilmediği sürece site kurallarına göre bir sakınca yok

Elbette zorunda değil kimse ismini söylemeye, zaten söylemeleri gerek de demiyorum. sadece bana mantıksız geldi, yani sadece bir insanın kullanıcı adını bilerek o kişiyle ilgili tahminlerde bulunmak bana ütopik geldi dediğim gibi, bilmediğim için sordum. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tarz fal eylemlerinde kişiye özel birkaç bilgi/ özellik gerekiyor tam hissiyatı sağlayabilmek için

Ayy ne kadar güzel bir konu açılmış çok teşekkür ederiz 2 tane sorabilir mıyım? Biraz arsız olacağım ama kusura bakmayın cevaplamayadabilirsiniz tarot hastasiyim

1 .Ex partner mesaj atacak mı ? Tekrar aynı yola girebilecek miyiz ?

2. Yatay geçiş sonucum ne olacak inşallah geçiş yapacağım

3.2022 yılı kpss sınavı sonrası atanabilecek mıyım ?

Cevap verebiliyorum ama net veremiyorum toparlamam gerekiyor konuyu çünkü ne tutuldugunu bilmedigim icin. Net soru net cevap verir tarot
Tarotun ne oldugunu cok iyi biliyorum, duzenli baktiriyorum cunku ve bu soru icin ismini bilmedigibiz kisilere kart acma da tarot degil

S Safa Merve

Eski flörtüm benimle iletişime geçecek mi, onunla bir geleceğimiz var mı?
Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…