- 14 Temmuz 2018
- 44
- 13
- 38
- 34
- Konu Sahibi Safa Merve
-
Eglence amaçlı ve tek tek herkese ismini soramam. Kimsede ismini söylemek zorunda değilBilmediğim için soruyorum kesinlikle. İçinden tutulan dilekler, kullanıcı adı( gerçek isim bile yok) , yüzünü bile görmediğiniz insanlar, nasıl oluyor da içinize doğuyor?
yani evet tarot yetenek işi ama yalnızca bir kullanıcı adıyla bunu yapabilmek bana pek mümkün gelmedi, kusura bakmayın…
Eğlence amaçlı olduğu, para karşılığı fal bakılmadığı, üyeler bir fal sitesine, kişisel sosyal hesaba, telefon vb iletişime yönlendirilmediği sürece site kurallarına göre bir sakınca yokEglence amaçlı ve tek tek herkese ismini soramam. Kimsede ismini söylemek zorunda değil
Birkac kisiye bu sekilde cevap verince verebileceginizi dusunmustum, tesekkurlerIcinden soru soranlara net cevap veremiyorum tarot net soru net cevaptır
Bir kez daha sorabiliyor muyum?1 sene hatta 1 seneden erken bile olabilir dedi
6 vakit ne 6 ay mı?6 vakte ev olucak hayırlı çıktı
Elbette zorunda değil kimse ismini söylemeye, zaten söylemeleri gerek de demiyorum. sadece bana mantıksız geldi, yani sadece bir insanın kullanıcı adını bilerek o kişiyle ilgili tahminlerde bulunmak bana ütopik geldiEglence amaçlı ve tek tek herkese ismini soramam. Kimsede ismini söylemek zorunda değil
Cevap verebiliyorum ama net veremiyorum toparlamam gerekiyor konuyu çünkü ne tutuldugunu bilmedigim icin. Net soru net cevap verir tarotBirkac kisiye bu sekilde cevap verince verebileceginizi dusunmustum, tesekkurler
Tarotun ne oldugunu cok iyi biliyorum, duzenli baktiriyorum cunku ve bu soru icin ismini bilmedigibiz kisilere kart acma da tarot degilCevap verebiliyorum ama net veremiyorum toparlamam gerekiyor konuyu çünkü ne tutuldugunu bilmedigim icin. Net soru net cevap verir tarot
S Safa MerveAyy ne kadar güzel bir konu açılmış çok teşekkür ederiz2 tane sorabilir mıyım? Biraz arsız olacağım ama kusura bakmayın cevaplamayadabilirsiniz tarot hastasiyim
1 .Ex partner mesaj atacak mı ? Tekrar aynı yola girebilecek miyiz ?
2. Yatay geçiş sonucum ne olacak inşallah geçiş yapacağım
3.2022 yılı kpss sınavı sonrası atanabilecek mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?