- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.
.
mahremiyet kalkınca erkekler istemiyor yazmışsınız ama evlenince de mahremiyet kalkıyor ve erkekler eşlerinden de sıkılabilir o zaman.
ben sizin bu söylediğinize katılmıyorum genelleme yapmak yanlış olur
(ama tabiki gençlerin evlilik öncesi böyle şeyler yaşamasına da sıcak bakmıyorum)
o erkekle yatan kızlara acırım. çünkü işte erkeğin motoruda bu adam.kaşarın önde gideni. erkeğin kaşarı.Mahremiyetin anahtarı nikahtır.
nikahla açılırsa senindir.
nikahsız açılırsa ne o senin ne de sen onunsundur.
böyle bir saptırma olacağını düşünmüştüm.
isteyen evlenmeden önce,evlendikten sonra istediğini yapar.benim buna müdahale hakkım yok.
sadece erkek psikolojisinden bahsettim.
Bakın bir arkadaş vardı.çok modern,entellektüel,aydın bir erkek.
şöyle diyordu konuşmasında,
3 tane kızla beraberim.hiçbirinin birbirinden haberi yok.hepsiyle birlikte oluyorum.
ben artık onlardan tiksiniyorum.
namuslu,dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum.
Ben de sen çok düzgün müsün ki namuslu bir kızla evlenebilesin dedim.o da haklısın dedi.
çöplükte gül kokluyoruz.bize de çöplükte bir gül düşecek.demişti.
birlikte olduğu kadına,"uğruna ölebilecek kadın,Senin için dağları deler,yol açarım diyen,gök kubbeyi yerlere sererim diyen,denizleri kuruturum diyen bir erkeğe hiç rastlamadım".
size açılmamış sandık,kutu,mektup mu,söylenmemiş bir sır mı daha cazip gelir yoksa,
açılmış, saçılmış senin olan herhangi bir şey mi?
Karar sizin kızlar.kendinizi koklatmayın.
sevgiler hepinize...
o erkekle yatan kızlara acırım. çünkü işte erkeğin motoruda bu adam.kaşarın önde gideni. erkeğin kaşarı.
kadını sandık ,kutu mektup yerine koyan,bir pislik bu.3 kızla oluyormuş. aferin ona. çok matah.
kendi yapar yatar kalkar ,3 kadını aynı anda kandırır. duygularıyla oynar,ve bu pislik ,sonra kalkar bakire kız arar.
işteböyle iğrenç yaratıklarda var bu dünyada.
sen her haltı yiyebiliyorsun. neden.
sadece birazcık fazlalığıın var diye mi. onun sayesinde sen yücemisin. sen3 kızıidare edebilirsin,ama bir kız sevdiğiyle beraber olursa çöplük olur.
iğrenç pislik. acaip sinirlendim.
bizde akrabalarımızda ailemizde çok şükür buna bakarek evlenen erkekler olmadı.adam gibi adamlar var çünkü benim ailemde ve çevremde.
kadını bir sandık la eşdeğer görmeyen.
çok modern,entellektüel,aydın bir erkek.
demişsiniz.
bumu modern entel,aydın.
karıştırmışsınız galiba.
bu herif yobaz,bağnaz,karaktersiz,şerefsiz,bir yaratık.insan demeye dilim varmıyor.
ay birde o 3 kızdan tiksiniyormuş.
yaratık,aynaya bak ,tiksinilecek kişi karşında .
aynen.
Kadın bile kadına 'mal' etiketi yapıştırıp fiyat biçerken, erkeğin bunu yapmamasına şaşmamak lazım.
Öyle bakire insanlar görüyorum ki, inanın o aşağılanan biçarelere söylenen 'hakaretlerden' çok daha fazlasını üstünde barındırıyor.
Bu erkekleri gökyüzüne çıkaran kadın profillerinden de iğrenesim geliyor...Hala 21. yy dayken kadının bacak arasından namus kavramını arayanlardan da...
Mahremiyetin anahtarı nikahtır.
isteyen evlenmeden önce,evlendikten sonra istediğini yapar.benim buna müdahale hakkım yok.
3 tane kızla beraberim.hiçbirinin birbirinden haberi yok.hepsiyle birlikte oluyorum.
Ben de sen çok düzgün müsün ki namuslu bir kızla evlenebilesin dedim.o da haklısın dedi.
birlikte olduğu kadına,"uğruna ölebilecek kadın,Senin için dağları deler,yol açarım diyen,gök kubbeyi yerlere sererim diyen,denizleri kuruturum diyen bir erkeğe hiç rastlamadım".
size açılmamış sandık,kutu,mektup mu,söylenmemiş bir sır mı daha cazip gelir yoksa,
sevgiler hepinize...
Mahremiyetin anahtarı nikahtır.
sevgiler hepinize...
hayır kenimi asla ona mecbur hissetmiorum ama bilirsiniz kadınların en önemli anlarıdır o yıllardır sakladığınız şeyui birine armağan ediyorsunuz!
o bana defalarca sen bnle birlikte oldun diyemi duruyorsun seviyorsun demi beni, derdi.
kaç kez ayrılmayı teklif ettim.
dün gecede aradı, ilk açmadım iki kez diğer hattı iki kez bunu aradı, açtım 4.dü ztn.
bu gece açmıcam ama akıl verin nolur ya açmimmi nasıl uzak durim mesela.
ama o benm tellerime asla bakmamazlık etmez,ve gün içi ne olursa olsun bi kez arar.akşam yani aramadan yatmazama kısacık
genç kızlarım malesef hep yapıyor bunu.
erkek psikolojisinden hiç anlamıyor.
sen ona herşeyini teslim etmişsin.
,
onlara ulaşılamayacağı kızlar cazip geliyor.ulaşınca da bıkıyor.
başka kızlar cazip geliyor.
bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.
teslim olmakla en büyük hatayı yapmışsın.
sana ulaşamasaydı,o senin peşinden koşardı.
ne diyebilirim ki,
hakkında hayırlısı olsun.
o erkekle yatan kızlara acırım. çünkü işte erkeğin motoruda bu adam.kaşarın önde gideni. erkeğin kaşarı.
kadını sandık ,kutu mektup yerine koyan,bir pislik bu.3 kızla oluyormuş. aferin ona. çok matah.
kendi yapar yatar kalkar ,3 kadını aynı anda kandırır. duygularıyla oynar,ve bu pislik ,sonra kalkar bakire kız arar.
işteböyle iğrenç yaratıklarda var bu dünyada.
sen her haltı yiyebiliyorsun. neden.
sadece birazcık fazlalığıın var diye mi. onun sayesinde sen yücemisin. sen3 kızıidare edebilirsin,ama bir kız sevdiğiyle beraber olursa çöplük olur.
iğrenç pislik. acaip sinirlendim.
bizde akrabalarımızda ailemizde çok şükür buna bakarek evlenen erkekler olmadı.adam gibi adamlar var çünkü benim ailemde ve çevremde.
kadını bir sandık la eşdeğer görmeyen.
çok modern,entellektüel,aydın bir erkek.
demişsiniz.
bumu modern entel,aydın.
karıştırmışsınız galiba.
bu herif yobaz,bağnaz,karaktersiz,şerefsiz,bir yaratık.insan demeye dilim varmıyor.
ay birde o 3 kızdan tiksiniyormuş.
yaratık,aynaya bak ,tiksinilecek kişi karşında .
aynen bizde beş dk fln konuşuyoruz cnm,ama bnmki istediği zaman gün içi aradığı zamanlarda oluyordu hem biri nsan isterse, tuvalette bile aramazmı
Bence sizin ilişkinizde heyecan yok. Biraz heyecan getir arasada açma çok yorgundum yada günüm yoğun geçti dersinoda sana aynı şeyi yapmıyo mu biraz yüreği ağzına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?