Tartıda günah aşkından ağır basınca, unutturdu Tanrıyı

benim sevdiğim adam olmayacak yerlerden bana msj atardı arayamasa bile ama 1 sene yi geçtiğinde nedense artık cepte oluyorsun hiç üzülmeye değmez belkide artık seni kendinden bir parça olarak görüyor sevdiğinden o kadar eminki senin varlığını kontrol etme gereği duymuyordur duygularını anlamasını bekleme neticede o bir erkek sevmese çoktan giderdi bir bahane bulup gereksiz yere kendine eziyet ediyosun bence aynı senin yaşadıklarını yaşadım ama şimdi kendime ne eziyet etmişim diyorum erkekler düz mantığı sever kurcalamaz dediğim gibi sevmese çoktan bir bahane bulur ayrılırdı rahat ol üzme kendini

cnm ztn şuan aramızgayet iyi,hediyeler fln alıyor sürekli her akşam buluşyoruz nerdeyse.
iş çıkışı. ve en çok hoşuma gidende artıkgözümün içine bakıyor olması

senbenım ne demek ıstedıgımı anlıyosun ama işine gelmıyo elbet gerçekler su yuzune cıkacak enınde sonunda hıcbıseyın saklı kalacagını zannetme bu sana son sozum ne halın varsa gor mesajlarımıda okumussun cunku iletileri geldı herkesi kendın gıbı saf zannetme bız herseyı bılıyoruz bosunada kendını zorlama yok msj okumadım falan yemem bu numaraları ben neyse ya kendı kendını yaktın bu arada sadece herseyı burdan degıl baska yerlerdende ogrendım ogrenecegımı hıc aklına gelmıcek ınsandan

bak arkadasım bu adam bu saatten sonra senın gozunun ıcıne baksa ne yazar yapmıs yapacagını yok aldatmak yok sureklı yalan soylemeleri bıkere aldatan hep aldatır bu bır gercek ben anlamıyorum neden bekar ınsanlar aldatıldıgında hala affedıyo anlamıs degılım vurun kıcına tekmeyı gıtsın

sen hatları karıştırdın galiba arkadaşım kızın sevgilim beni aldattı dediğini hiç hatırlamıyorum ben sadece biraz ilgisizliğinden yakındı şimdi oda düzelmiş ne mutlu ona sen neden burda terör estiriyosun anlamadımfisfisfis

arkadasım sız heralde bu kısının dıger konularını okumadınız oyuzden hıcbıseyden haberınız yok arama butonun aratın o zaman butun konuları cıkar yanı bu ılk konusu degıl bız butun konularını bılıyoduk aylardır

tamam anladımda siz neden bukadar sinirleniyosunuz onu anlamadım hayat onun hayatı ne isterse onu yapar bizene biz söylicemizi söyleriz gerisi ona kalmış bişey

msj sayım yeterlı hem banada aldıgınıza daır bı ıletım gelmedı neyse suan musaıt degılım bı ara msj atarım yıne

ya bnm içinçok güzel gelişmeler oldu arkadaşlar
sevgilileri ile kavgalı olanlar yada kötü olanlar kesinlikle tatil yapsın lar
(
ayrı odalarda)
uludağa gttk yedi günlüğüne arkadaşlar
gerçekten çok güzel geçti,
yalnız ayağımda biraz sakatlıklar oluştu
yani morarma vs.
resimlerimi koyucam eğer ayarlayabilirsem.

canımm benn anladımm sevgilininn senii aramadığınıı satenn senn onunn sendenn istediğii şeyii vermişsinn adam aldıı alacağınıı niyee arasınkii
erkeklerr istediğinii alanaa kadar kadınınn peşinden koşarr unutmayınn sonraa unuturlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…