Tartısız diyetime hoşgeldiniz herkesi bekliyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi cekk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
122
0
46
İstanbul
Geçen yıl bu zamanlarda gayet zayıftım 52-53 kiloydum yazdan sonra yedimde yedim yedimde yedim. Ve en son 62'yi görünce çanlar çalmaya başladı benim için. KK 'nü uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim. Buradaki insanların birbirine ne kadar destek olduğunu görünce bende olmalıyım dedim:) İnşallah hepimiz istediğimiz kilolarla olup istediğimiz kıyafetleri giyebileceğiz. Neyse bugün diyetimin 8. günü herşey iyi gidiyor kendimi aç bırakmıyorum.. Belimde ve kalçamda 4 cm incelme var net . Ve göbeğimde gözle görülür bir küçülme. Tartının olmaması ilk benim seçimim değildi. Tartım bozulmuştu ama sonradan fark ettim ilk dönemde en iyisi. Çünkü biz kadınlar diyet için bu kadar emek verince günden güne sonuç bekliyoruz ve bir ertesi gün bir - olmadığı zaman sinirlerimiz bozuluyor. (Daha doğrusu bende öyle oluyor) Ama herşeyin iyi gittiğini hissediyorum , inceldiğimi hissediyorum. Benim sırlarım : 6dan sonra yemek yok , bol yeşilçay , bol pulbiber. Ve kendimi aç bırakıyorum hiç zaten midem küçüldü resmen. geç uyanıyorum 12 gibi uyandıktan anca 1 saat sonra yiyorum çünkü uyanınca deli bir açlık çekmiyorum. Bu öğünde yediğim : 2 veya 3 haşlanmış yumurta beyazı(tabi bunu bir güzel tatlandırıyorum nane , pul biber , kara biber ,limon , azıcık zeytinyağ) vede 1-2 dilim ekmek. Arkadaşlar bu çok önemli eğer ekmeği tamamen keserseniz vücut karbonhidrat ihtiyacını tatlıyla gidermek ister. Tatlı delisi ben 8 gündür tek tatlı yemedim. neyse veya tonbalığı yiyorum. akşamda 5-6 gibi balık , tavuk veya kırmızı et yiyorum. Yanında bol , biberli salatamla (ondada zeytinyağnı kısmıyorum) Neyse benim serüvenim bu şekilde ve en erken 22 Mart Perşembe tartılmayı düşünüyorum yani 1 hafta sonra çünkü geçen hafta perşembe başladım.. :)

O kadar kişi okumuş cevap vermemiş ama 9. günümde belim 6 cm , kalçamda 5 cm incelmiş :)) dahaa ne olsun..

Öncelikle tebrik ederim seni azminden dolayı canım.
Bayağı incelmişsin.9 gündür uyguluyormuşsun ve 9 günde o kadar inceldin yani.
Yavrum sen başka bir şeyler de yapıyor musun? Nedir bu kadar incelmenin sırrıı

Son düzenleme:

Çoookk teşekkür ederim:) öncelikle tartı yok kafam kiloda değil bedenimin görüntüsünde inceliğinde yani :) ikincisi 9 gündür hiç bozmadan diyetteyim ama herhangi bir listeye göre yapmıyorum kafama göre sağlıklı ve bol proteinli şeyler yiyorum.. günde 1 saat yürümeye çalışıyorum ama malum havalar kötü olduğunda bi gün yürüyemezsem diğer gün iki katı yürüyorum :) belim içinde 100-200 kere falan ayakta dururken bir sağa bi sola öyle yere değdirmeyede çalışmıyorum. bu hareket müthiş.. kısaca böyle işte herkese yardımcı olmak için elimden geleni yaparımm canımm=)

Tartıya göre zayıflamak değil de görüntüye göre zayıflamak incelmek daha iyi ve benim içinde en uygunu bu.Kalça sorunu var bende de o yuzden tartıya göre hareket ettiğimde 48i bile gördüm şu anda 52yim işte hiç incelme olmamıştı görüntü de.Bir heves egzersizlere başlıyorum ama bir müddet sonra onları yapmakta zor geliyor :) Fazla yemekte yemiyorum, bol bol yeşil çay içerim hatta şimdi de içiyorum :) Seni çok çok tebrik ediyorum bayağı incelmişsin darısı benim başıma Ama yediklerin sadece bunlarla mı sınırlı başka bir şeyler yemiyor musun ?

ayy tam benlik ben spora gidiyorum ve ordan yasak geldi tartılamıyorum. 2 ayda 1.5 kilo verdim toplamda 30 cm inceldim. gören zayıflamışsın diyor ama tartı zayıflamıyorsunnnnnn diye bağırdıkça moralim bozuluyo diyet falan gidiyor. bende takip ediyorum seni. arada paylaşımda bulunabilir miyim izninizle :44:

Tabiii tabiii çok mutlu olurummm :) bu arada 30 cmm? Sende neler yaparak nerelerini incelttiğini paylaşırmısın canım.. ben kaç cm inceldiğimi yazdım şimdi eczaneye gittim kilo olarakta bu sürede 3.7 kg vermişimmm :)

Canım yediklerimi söyliyim sana yumurta , ton balığı , jambon , kırmızı et , balık. Tabiki sadece proteinle olmaz yanında ekmeğimide yiyorum.. Yediklerimi güzelleştiriyorum. Eğer bi düzene sokarsanız hiç bişeyden kısmazsınız. Ben yumurtama azcık zeytiyağda döküyorum mesela , limon.. Kıscağmız şeyler başka şeyler genelde diyet yapılırken salataın dahi zeytinyağ kısılır ben öyle yapmıyorum. Öyle yaparsam yediğimden zevk alamam ve bunu devam ettiremem aslında yaptığım diyet değil tamamen sağlıklı beslenme.. şimdi eczaneye gittim baktım 3.7 kg vermişim demekki doğru yoldayım:) Hepimiz istediğimiz gibi zayıflıcaz inşallah...

cekk arkadasim seni tebrik eder azminde devamlilik dilerim..bi arkadasda yazilarini okudum ne kadar özveriyle yazmisin bi tanede bana lazim hayat kocu :)) benimde kocum olurmusun?? :) benim tartimda yok :) bende ayni sen metodla ciktim yola herseyden az az yiyorum günde 1 saat yürüyüs yapiom..10 kilo bi fazlam var

2 aydır spora gidiyorum canım ev falan taşıdım diyet falan hak getire, bozuldu gitti tüm vücudun ölçüleri alınıyo salonda, ayda bir ölçüm var.toplamda 1.5 kilo verdim ama ilk ay 19 cm,ikinci ay 11 cm inceldi bedenim ayrıca iç yağ oranım da düştü bu ay biraz dikkat edip kilo vermek istiyorum, sen spor yapıyor musun

Evet canım bende günde 1-2 saat tempolu yürüyorum.:)

Canımmm benim çok mutlu oldum ne demek olmazmıyımm :) ben kendi kendimede zayıflıyabiliyorum zaten ama amacım burda kendimde gördüğüm püf noktaları başkalarıyla paylaşmak.. :) benimde bir 8 kilom falan var beraber zayıflarızz:)

Kimse yookk mu amaaa ( 2 gün sonra yeniden tartılıyorum 2 hafta olmuş olacak çok heyecanlıyımm:)

Ziyarete geldimmmmm :)
yrn tartı gününmüş heycanla bekliyorum sonucunu fıstık, güzel sonuçlar al biz de motive olalım sayende :)

Son düzenleme:
Ziyarete geldimmmmm :)
yrn tartı gününmüş heycanla bekliyorum sonucunu fıstık, güzel sonuçlar al biz de motive olalım sayende :)

İnşallah canım hep beraber motive olucaz:)) bu haftada en az 1 veya 2 kilo verdiğimi umuyorummm inşallah inşallahhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…