Öncelikle tebrik ederim seni azminden dolayı canım.
Bayağı incelmişsin.9 gündür uyguluyormuşsun ve 9 günde o kadar inceldin yani.
Yavrum sen başka bir şeyler de yapıyor musun? Nedir bu kadar incelmenin sırrıı
Çoookk teşekkür ederim:) öncelikle tartı yok kafam kiloda değil bedenimin görüntüsünde inceliğinde yani :) ikincisi 9 gündür hiç bozmadan diyetteyim ama herhangi bir listeye göre yapmıyorum kafama göre sağlıklı ve bol proteinli şeyler yiyorum.. günde 1 saat yürümeye çalışıyorum ama malum havalar kötü olduğunda bi gün yürüyemezsem diğer gün iki katı yürüyorum :) belim içinde 100-200 kere falan ayakta dururken bir sağa bi sola öyle yere değdirmeyede çalışmıyorum. bu hareket müthiş.. kısaca böyle işte herkese yardımcı olmak için elimden geleni yaparımm canımm=)
ayy tam benlikben spora gidiyorum ve ordan yasak geldi tartılamıyorum. 2 ayda 1.5 kilo verdim toplamda 30 cm inceldim. gören zayıflamışsın diyor ama tartı zayıflamıyorsunnnnnn diye bağırdıkça moralim bozuluyo diyet falan gidiyor. bende takip ediyorum seni. arada paylaşımda bulunabilir miyim izninizle :44:
Tartıya göre zayıflamak değil de görüntüye göre zayıflamak incelmek daha iyi ve benim içinde en uygunu bu.Kalça sorunu var bende de o yuzden tartıya göre hareket ettiğimde 48i bile gördüm şu anda 52yim işte hiç incelme olmamıştı görüntü de.Bir heves egzersizlere başlıyorum ama bir müddet sonra onları yapmakta zor geliyor :) Fazla yemekte yemiyorum, bol bol yeşil çay içerim hatta şimdi de içiyorum :) Seni çok çok tebrik ediyorum bayağı incelmişsin darısı benim başımaAma yediklerin sadece bunlarla mı sınırlı başka bir şeyler yemiyor musun ?
Tabiii tabiii çok mutlu olurummm :) bu arada 30 cmm? Sende neler yaparak nerelerini incelttiğini paylaşırmısın canım.. ben kaç cm inceldiğimi yazdım şimdi eczaneye gittim kilo olarakta bu sürede 3.7 kg vermişimmm :)
2 aydır spora gidiyorum canım ev falan taşıdım diyet falan hak getire, bozuldu gittitüm vücudun ölçüleri alınıyo salonda, ayda bir ölçüm var.toplamda 1.5 kilo verdim ama ilk ay 19 cm,ikinci ay 11 cm inceldi bedenim ayrıca iç yağ oranım da düştü bu ay biraz dikkat edip kilo vermek istiyorum, sen spor yapıyor musun
cekk arkadasim seni tebrik eder azminde devamlilik dilerim..bi arkadasda yazilarini okudum ne kadar özveriyle yazmisin bi tanede bana lazim hayat kocu :)) benimde kocum olurmusun?? :) benim tartimda yok :) bende ayni sen metodla ciktim yola herseyden az az yiyorum günde 1 saat yürüyüs yapiom..10 kilo bi fazlam var
Ziyarete geldimmmmm :)
yrn tartı gününmüş heycanla bekliyorum sonucunu fıstık, güzel sonuçlar al biz de motive olalım sayende :)
Kaç kilo verdiğini yazmamışsın fıstık ya haber bekliorum ben de senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?