bence de tartışmada bir taraf bağırınca diğer taraf susmalı ve ortamı terk etmeli..ben de susuyrm ve sonra tabi ki hatasını anlıyor..ha bu arada ben dırdır yapınca da o susuyor öylece geçinip gidiyrz işte..
ışte leylecım hatayı anlamak önemli olan.
eşiminki gibi suyun üzerine çıkılmamalı.:tomato:
o zaman bende naniknanikuzattıkça uzatıyom
sen uzatırsın o uzatır uzar gider, sen lafını ortaya koy, beyenen alsın gitsin beyenmeyen bırakıp kaçsınkaydirigubbakcemile3
valla ben lafımı söylerim, o istediği kadar konuşsun sonra, benim lafım onu acıttımı acıttı, anladımı anladı, merak etme, kabul etmesede anlıyodur o seni,
kabul etmemesi, senin golunu saymak istememesindendirkaydirigubbakcemile3
Süper bi tabir canımsempatiksalakcinni
evliliğimin ilk zamanları çok yıpratıyordum kendimi.bir kavgadan sonra sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyordu.odama geçip saatlerce ağlıyordum,kafamda hep yaptığım kavgada oluyordu başka bir şey düşünemiyordum.haata bir kere işe giderken tabi aklım kavgada yanlış yerde inmişim düşünün artık her gün gittiğim yolu karıştırmışım.
ama artık hiç takmıyorum dünyanın sonu mu sanki nasılsa yine barışacağız diyorum,barışmasak ne olur sanki hayat yine devam edecek sonuçta.
uzun zamandır hiç sallamıyorum.hatta en son tatilde yemek saatinde tartıştık hem de baya ciddiydi.eşim küstü odaya çıktı.ben peşinden gitmedim.hatta onun porsiyonunudaki yemekleri de yedimsempatiksalakcinni sigaramı içtim keyfim yetince yanına çıktım ve 5 dakikada sakinleştirdim.ben onun peşinden gitsem ne olacaktı açlık bir yandan sinir bir yandan kavga iyice büyüyecekti.
senin de evleneli 4.5 yıl olmuş artık takma o kadar canına yazık.nasılsa barışacaksınız sen kendini yıprattığınla kalırsın sonra erken çökersin ha söyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?