Tartışma sonrası kendinizi çok yıpratırmısınız?

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Arkadaşlar gayet açık oldu heralde.

konuya ilk önce ben cevap veriyim müsadenizle.
oturur sabaha kadar ağlarım.:asigim:bazen göğsümün ağrıdığını bile hissederim valla.
çok yıpratırım kendimi. konu eşimle olan tartışma ise gözüm ağlamaktan şişmiş bi şekilde işe giderim.
amann salla gitsin diyemiyorum:1ninca:.
siz neler yapıyorsunuz.

ya ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum büyüktü küçüktü demiyordum veriyordum göze yumruğu :))şişmiş kızarmış gözlerle gidyordum okula çocuklar bile dalga geçiyordu..amaaan sonraları pek takmamaya başladım şimdi tartışınca karşısından bağırmıyorumda pc mi çayımı sigaramı alıyorum geçiyorum yatak odasına açıyorum bi film arada ağlıyorum ama kafamı dağıtıyorum yarım saat sonra kuzu gibi geliyor özürler öpücükler yalvarmalar ben de affediyorum..eskiden ben de karşılık verirdim hem bağırır hem ağlardım sonra bunun daha etkili olduğunu farkettim..ben ona bağırmayınca suçluluk duyuyor maahcup oluyor ben haksız olsam bile o haksız duruma düşüyor..

tartışmadan sonra ortamı terkedip diğer odaya gitmek iyi bir yöntem benim için..
genellikle elime kitabımı alırım..
böylelikle ikimizin de sinirleri yatışır ve salim kafayla konuşma imkanı buluruzkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

en büyük kurtarıcımız diğer oda desenizekaydirigubbakcemile3
evliliğin ilk yılları ağlıyo zırlıyo insanda sonra takmıyo valla, ağlamakla eline bişey geçmiyo çünkü
bizim öyle sık tartışmamız olmaz, ama oluncada gider yatak odasına uyurum, uyanınca dünya değişmiş olur, hatta unutmuş olurum
kaydirigubbakcemile3

valla 4.5 senelik evliyim hep ağlarım hep zirlarım.
kıyamet kopmuş gibi sanki.

bence de tartışmada bir taraf bağırınca diğer taraf susmalı ve ortamı terk etmeli..ben de susuyrm ve sonra tabi ki hatasını anlıyor..ha bu arada ben dırdır yapınca da o susuyor öylece geçinip gidiyrz işte..

İşte leylecım hatayı anlamak önemli olan.
eşiminki gibi suyun üzerine çıkılmamalı.
:tomato:
o zaman bende naniknanikuzattıkça uzatıyom

ışte leylecım hatayı anlamak önemli olan.
eşiminki gibi suyun üzerine çıkılmamalı.
:tomato:
o zaman bende naniknanikuzattıkça uzatıyom

sen uzatırsın o uzatır uzar gider, sen lafını ortaya koy, beyenen alsın gitsin beyenmeyen bırakıp kaçsınkaydirigubbakcemile3
valla ben lafımı söylerim, o istediği kadar konuşsun sonra, benim lafım onu acıttımı acıttı, anladımı anladı, merak etme, kabul etmesede anlıyodur o seni,
kabul etmemesi, senin golunu saymak istememesindendir
kaydirigubbakcemile3

Süper bi tabir canımsempatiksalakcinni

maalesef bende bağıran ağlayan grubuna giriyorum.son yaşadıklarımdan sonra yanında ağlamadım.ama mutsuz,neşesiz,ilgisiz,az konuşan biinsan oldum.o bişey yok gibi devam ediyor hayatına ama ben biraz fazla uzattım.napıyım beni çok kırdı.bakalım nereye kadar gidecek?

bende evliligimin ilk yillarinda bana ters bile baksa aglaya aglaya canim cikardi. kendimi cok yiprattimm. daha sonralari cocuklarim oldu.baska baska konulara dagiliyo cok cabuk .duymamazliga getiriyom.baska islerle mesgul oluyomm.sonra bir sey olmamis gibi davraniyoz..hayat bu her gün günlük güneslik olmuyacak .elbette yagmurlar yagacak firtinalar kopacakk.en önemlisi gemiyi yürütmekk. gecinip gidiyozzz ..

evliliğimin ilk zamanları çok yıpratıyordum kendimi.bir kavgadan sonra sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyordu.odama geçip saatlerce ağlıyordum,kafamda hep yaptığım kavgada oluyordu başka bir şey düşünemiyordum.haata bir kere işe giderken tabi aklım kavgada yanlış yerde inmişim düşünün artık her gün gittiğim yolu karıştırmışım.
ama artık hiç takmıyorum dünyanın sonu mu sanki nasılsa yine barışacağız diyorum,barışmasak ne olur sanki hayat yine devam edecek sonuçta.
uzun zamandır hiç sallamıyorum.hatta en son tatilde yemek saatinde tartıştık hem de baya ciddiydi.eşim küstü odaya çıktı.ben peşinden gitmedim.hatta onun porsiyonunudaki yemekleri de yedimsempatiksalakcinni sigaramı içtim keyfim yetince yanına çıktım ve 5 dakikada sakinleştirdim.ben onun peşinden gitsem ne olacaktı açlık bir yandan sinir bir yandan kavga iyice büyüyecekti.
senin de evleneli 4.5 yıl olmuş artık takma o kadar canına yazık.nasılsa barışacaksınız sen kendini yıprattığınla kalırsın sonra erken çökersin ha söyleyim.

haklısın canım yaa.bu kadar çok yıpratmamın sebebi onun tepkilerinden korkmam.:ecrin_bebek:
o hep adımı önce atar.alsanaalsanasmileben o zaman sinirli olurum hala.
sonra ben sakinleşirim adım atmaya çalışırım.
bu seferde o yüz vermez.:hulya:
bölee devam edip gider işte..

Ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı olur. . .Bide sinirlendiğimde gözüm hiçbişeyi görmez fırlatırım herşeyi oraya buraya :))
Onun ben sinirlenince holde duruorum .orda kırılacak pek fazla bişey yok

kolay kolay tartışmayız

hap alır uyurum sinirlendiğimde, kendimi yıpratmam

kesınlıkle çok kafama takardım ağlamam ama yuzum hep asıktır yani.
barısana kaarda oyle giderdi..
şimdi bişeye sınırlenıp uzulduysem elime kalem alıp bir kagıda yazıyorum sonra o kagıdı yırtıp cöpe atıyorum böylece sankı gun ıcerısınde hiç kavga etmemıs gibi oluyor ben dusunmuyorum yanı tartısmamızı.o gun benım için sıradan bir gun oluyor

Önceden yıpratıyordum ceza veriyordum kendime açsusuz yaşıyordum zayıflayıf gidiyordum böylece.
Artık yılların getirdiği bir evliliğim var 23 sene oldu şimdi çok ta tınlamıyorum açıkcası sonuçta kendime yapıyorum bu eziyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…