Tartışma sonrası kendinizi çok yıpratırmısınız?

Cok ender tartisiriz ama gercekten tartismissak eger zamanla unuturuz, cünkü oda bende cok calistigimiz icin vakit bulamiyoruz devam edemiyoruz tartismamizi, yani o dakika konustun konustun. Yoksa unutulup gidiyor bizde. Onun icin otomatif tüfek gibi argümanlari sayarim o an.
Ama esimin özünü cok iyi bildigim icin, bir mantik ararim yada oda benim karsi cikmamda arar ve sonunda dogru karari uygulariz fark etmeden aslinda.

doğum günün kutlu olsun feryalcim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

süper yapmışsın ya msn işini tebrik ediyorum seniii vereliniortak:içelim::içelim:

Çok teşekkür ederm cnm..
Akşam telafi etti aslında ama ben yazmış oldum bi kere..O gelmeden önce sildim..Rezil oldugundan haber yok yani kaydirigubbakcemile3

Ohoooo... bu konuda uzmanım desem yerıdır.

Kafama takarım, kurgularım, o kurgular dogruymus gıbı kendımı kahrederım, esıme sıtem dolu mesaj ya da e-maıl gonderırım.

Allah tan esım konuların uzerınde durmaz. Mesajı ya da e-maılı okur, hıc okumamıs gıbı devam eder benımle konusmaya. Sorunları buyutmeyı ve sureklı gundeme getırmeyı sevmez. Benden de bunu bekler ama, 30 yıllık ben! Kolay degısebılecegımı sanmıyorum ne yazık kı! ):

Evliliğimin ilk aylarında çok takardım kafama ..
O arkasını döner horul horul uyurdu..
Oturup ağladığım yetmezmiş gibi bi de kendi kendime konuşurdum onuda uyandırırdım..
Uyutmazdım..
Ama şimdi ben dönüp horul horul uyuyorum..
Tartıştık mesela ve akşamm uyucaz ben ondna önce gidip sarılıp yorganıma uyuyorum..
Ve eski günlerime gülüyorum meğer kendimi ne çok yıpratıyormuşum bu adam için..
Akıllandım..

evet ya ilk zamanlar oben uyumuyosam o da uyumasın diye horul horul
uyuyan adamı uyandırırdım.
tabi sonra onun uykusunu kaçırınca bütün sinirim gider pambık gibi olurum .mışıl mışıl uyurum.
zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ona acı vermek hoşuma gidiyordu sanırım kötümüyüz nekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…