Tartışma sonrası kendinizi çok yıpratırmısınız?

genelde tartışma sonrası krize gireer ağlarımm saatlerce hele doğum yaptığımdan beri sabahlara kadar ağlıyorumm nefret ettim yaşantımdan zatenn nerden evlendim bilmiyorum ...

çok eskiden ağlardım ama düşündüm şimdide ağlarım demeki bu benim yapımda varrr
eşime bilmiyorumkismileacırım acıtırım ama ben hala ağlarımmm ayyysenağlama

Sabah sabah bu konu güldürdü beni. Olayı anlatayım kısaca. İşyerinde bir erkek arkadaşım bir sabah müthiş morali bozuk geldi. Ne oldu diye soruyoruz cevap vermiyor. Erkek arkadaşlara "siz sorun belki bana anlatamıyordur" dedim. Ne kadar zorladılarsada söylememiş. Ben insan sarrafıyımdır. Bir müddet sonra olayı muhakeme ettim ve hemen sonuca ulaştım. Bu arkadaşımla eşi birbirlerini çok severler ve arkadaşım çok kibar birisidir. Eşine ve kızına müthiş düşkündür. Sakin yapılı biridir. Arkadaşlara "bu mutlaka eşiyle kavga etti ki bu kavgalarıda ilk kavgadir onun için böyledir" dedim. Millet bana güldü. Sonunda zorla söylettik. Hazretleri eşiyle tartışmışlar (kavga bile değil yani) onun için morali bozukmuş hatta ağlayabilirim dedi. Demesine gerek yoktu çünkü gözleri dolmuştu bile. Ben kahkahalarla yerlere yattım. Yahu arkadaş bir tartışmada böyle olursanız siz erken göçersiniz dedim.
Evlilikte tartışmada, kavgada olur. Çok çok önemli olmadıkça (aldatma, şiddet gibi) kafaya takmayın. Amiyane bir atasözü vardır "karı koca ipek araya giren köpek" diye. Tartışırsınız, kavga edersiniz bir müddet sonra olay biter. Eğer kafanıza takıp dertlenirseniz yalnızca kendinize edersiniz.
Ben tecrübeli bir evli olarak yaptığım tartışmaların kavgaların sayısını bile hatırlamam. Hatta bazen akşamları eşime "yahu biz seninle sabah kavga ettik mi? Sanki ettik gibime geliyor. Söylede ona göre tavır takınayım" diyorum. Eşimde "hatırlamıyorum, neyse bundan sonra kayıt ederiz bir tarafa" diye dalga geçiyor.
Olur böyle vakalar, takmayın kafanıza. Kavgasız gürültüsüz evlilik tuzsuz yemeğe benzer.

ne kadar güzel anlatmışsın yaboshayallersmileboshayallersmile

başta bende çok ağlardım krizlere girerdim ama ne olduysa artık hissetmiyorum hiç bişey olmamış gibi davranıyorum küsmüyorum bile

merhab kizlar yeni katildim araniza kaydirigubbakcemile5 yaa bende cok dertliyim bu konudaa :çok üzgünüm: cok tartisiyoruzz ve ben haklida olsam hep haksiz durumuna düsüyorumm ya susmaya calisiyorum onuda yapamiyorum cünkü hakliyim ve kabul etmiyo cokk üzgünüm yaa simdide küsüz ve hic özür dilemeyi düsünmüyo bende öyle ve bide 2 gün sonra italyaya gidiyo ama hic umrunda bile degil mafoldumben

merhab kizlar yeni katildim aranizakaydirigubbakcemile5 yaa bende cok dertliyim bu konudaa :çok üzgünüm: cok tartisiyoruzz ve ben haklida olsam hep haksiz durumuna düsüyorumm ya susmaya calisiyorum onuda yapamiyorum cünkü hakliyim ve kabul etmiyo cokk üzgünüm yaa simdide küsüz ve hic özür dilemeyi düsünmüyo bende öyle ve bide 2 gün sonra italyaya gidiyo ama hic umrunda bile degill senağlama

Bizde sürekli tartışan çiftlerdeniz..Ve bugün d.günüm oldugu halde yinede üzmeyi başardı beni..

iki dk. ağladım..Baktım msnini açık bırakmış..

İş için kullandıgı msn in iletisine ''eşimi üzdüğüm için aptalın tekiyim'' yazdım..Rahatladım..Hem y.içi hem yurt dışı müşterilerine rezil olsun da aklı başına gelsin..

ağladığımı bilmem ama önceleri takardım kafaya şimdi pek takmıyorumsengözlerimebaksanab
şükür çok tartışmamızda olmazboshayallersmile

ılk zamanlar ağlardım ve küserdim. Sinirlendiğim zaman ağlarım, yoksa vay eşimin halinekaydirigubbakcemile3

Şimdi çok şükür, kavga etsek bile birbirimizi daha iyi anlıyoruz ve mümkün olduğunca atıyorum arkaya, zaten sonra geçiveriyor.

Şöyle düşünürsek sanırım biraz daha kolay olacak. Eğer ortada ciddi bir sorun yok ise, çok uzatıpta kendimizi yıpatmanında anlamı olmuyor, nasıl olsa ne kadar uzatırsak uzatalım, sonunda barışmıyor muyuz, olan kendimize oluyor.

doğum günün kutlu olsun feryalcim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

süper yapmışsın ya msn işini tebrik ediyorum seniii vereliniortak:içelim::içelim:

en güzeli aslında ben de böyle yapmak istiyordum..
ilk başlarda çok uğraştım böyle olması için ama olmadı.. ben de bıraktım artık hep o bağırır çağırır ben de susarım onun tabiriyle zırlarımsenağlama çok can sıkıcı bi durum artık susmaktan dolarım dolarım en sonunda saatlerce kendikendime ağlarım.. bigün sinir hastası olcam biliyorum ama kimseye de anlatmam ne anneme ne başkasına. zaten herkes de pek neşeli bilir beni.. neyse çok uzattım..
tebrik ederim sizi arkadaşım en güzelini yapıyosunuz mirmirmirmir

biz henüz evli değiliz nişanlıyız çok sık olmasada tartıştığmızdaki durum bizde de aynı
nasıl oluo ediyo hep kendi haklı bi şekilde ben haksız oluyorum
asla kabul etmiyo bende bu duruma sinir oldukça üstüne gidiyorum olayın uzuyoda uzuyo
şükür ne öle büyük kavgalarımız yok konularda öle saçm sapan şeylerden
ama ben yinede çok hassas olduğumdan malesef içim içimi yer üzülür ağlarım hep
kendimi mahfederim sanki çok büyük bişi olmuş gibi sonrada kızarım kendime
geçiyo gidiyo sonra ama ben üzüldüğümle kalıyorum o oluyo
ama inşşş değicem bende yaa umursamaz olmak istiyorum biraz yaaa

ilk zamanlar bende çok ağlardım zaten sulu gözün tekiyim ama şimdilerde söylüyorum lafımı başla odaya geçiyorum zaten hemen gelip gönlümü almayı biliyo ama çok kırdırsa yatak odasına giriş yasak hehehe

cok moralimi bozan bisey olmadikca kendimi uzmuyorum..en iyisi de buymus..benimki hemen unutur bende ondan ogrendimm:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…