genelde tartışma sonrası krize gireer ağlarımm saatlerce hele doğum yaptığımdan beri sabahlara kadar ağlıyorumm nefret ettim yaşantımdan zatenn nerden evlendim bilmiyorum ...
desene ayni gemide yol aliyoruzzolumunekankayizsmile
desene ayni gemide yol aliyoruzzolumunekankayizsmile
Sabah sabah bu konu güldürdü beni. Olayı anlatayım kısaca. İşyerinde bir erkek arkadaşım bir sabah müthiş morali bozuk geldi. Ne oldu diye soruyoruz cevap vermiyor. Erkek arkadaşlara "siz sorun belki bana anlatamıyordur" dedim. Ne kadar zorladılarsada söylememiş. Ben insan sarrafıyımdır. Bir müddet sonra olayı muhakeme ettim ve hemen sonuca ulaştım. Bu arkadaşımla eşi birbirlerini çok severler ve arkadaşım çok kibar birisidir. Eşine ve kızına müthiş düşkündür. Sakin yapılı biridir. Arkadaşlara "bu mutlaka eşiyle kavga etti ki bu kavgalarıda ilk kavgadir onun için böyledir" dedim. Millet bana güldü. Sonunda zorla söylettik. Hazretleri eşiyle tartışmışlar (kavga bile değil yani) onun için morali bozukmuş hatta ağlayabilirim dedi. Demesine gerek yoktu çünkü gözleri dolmuştu bile. Ben kahkahalarla yerlere yattım. Yahu arkadaş bir tartışmada böyle olursanız siz erken göçersiniz dedim.
Evlilikte tartışmada, kavgada olur. Çok çok önemli olmadıkça (aldatma, şiddet gibi) kafaya takmayın. Amiyane bir atasözü vardır "karı koca ipek araya giren köpek" diye. Tartışırsınız, kavga edersiniz bir müddet sonra olay biter. Eğer kafanıza takıp dertlenirseniz yalnızca kendinize edersiniz.
Ben tecrübeli bir evli olarak yaptığım tartışmaların kavgaların sayısını bile hatırlamam. Hatta bazen akşamları eşime "yahu biz seninle sabah kavga ettik mi? Sanki ettik gibime geliyor. Söylede ona göre tavır takınayım" diyorum. Eşimde "hatırlamıyorum, neyse bundan sonra kayıt ederiz bir tarafa" diye dalga geçiyor.
Olur böyle vakalar, takmayın kafanıza. Kavgasız gürültüsüz evlilik tuzsuz yemeğe benzer.
sanırım bu gemide maalesef bende varım
ahh arkadaşım gel kafa kafaya verelim ...:1hug:
Bizde sürekli tartışan çiftlerdeniz..Ve bugün d.günüm oldugu halde yinede üzmeyi başardı beni..
iki dk. ağladım..Baktım msnini açık bırakmış..
İş için kullandıgı msn in iletisine ''eşimi üzdüğüm için aptalın tekiyim'' yazdım..Rahatladım..Hem y.içi hem yurt dışı müşterilerine rezil olsun da aklı başına gelsin..
bence de tartışmada bir taraf bağırınca diğer taraf susmalı ve ortamı terk etmeli..ben de susuyrm ve sonra tabi ki hatasını anlıyor..ha bu arada ben dırdır yapınca da o susuyor öylece geçinip gidiyrz işte..
merhab kizlar yeni katildim araniza kaydirigubbakcemile5 yaa bende cok dertliyim bu konudaa :çok üzgünüm: cok tartisiyoruzz ve ben haklida olsam hep haksiz durumuna düsüyorumm ya susmaya calisiyorum onuda yapamiyorum cünkü hakliyim ve kabul etmiyo cokk üzgünüm yaa simdide küsüz ve hic özür dilemeyi düsünmüyo bende öyle ve bide 2 gün sonra italyaya gidiyo ama hic umrunda bile degil mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?