- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
hiç tatlı dilli değil mağazadakiler bile bu senin görümcen mi çok ters konuşuyor diyolar arkasındanO yüzden bu alışveriş mevzularında sadece nişanlıyla gidilmesinden yanayım.
Ayrıca anneniz büyük sayılır damatın ablası biraz kibar ve daha ılımlı konuşmalıydı.
Sonucta senin annen canım resmen saygısızlık.
Heleki ramiz köfteden kaldırıp baska yere götürmesi falan bilmiyorum ama benm anneme biri öyle bişey yapıcak sinirimden oracıkta ağlardım.
Makyaj malzemesi meselesinede gelnce paşa paşa almak zorundalar artık kusura bakmasınlar kız almak kolay değil.
Görümcen haklı bile olsa uslubu cok yanlıs insan biraz tatlı dilli olur.
çoık haklısın bundan sonra k,mseyi karıştırmadan ikimiz halledeceğiz hiç gerek yok zatenBugüne kadar şu nişan alışverişine bohçaya işlerine girip de gerilmeden, kavga etmeden dönen yok. Baştan gitmekle hata etmişsiniz. Bu saçma sapan adetler bitmedikçe genç çiftlere rahat huzur yok.
Eskiden köylük yerde pazen don giyidği için kızlar evlenirken dantelli don sutyen almak büyük olaymış e kayınaile böyle bir jest yaparmış da artık herkes gdip sitediğini alabiliyor çok gereksiz bir adet bu.
Tüm bu gerilimleri unutup kinlenmeden devam etmenizi öneririm size. Çünkü mantıken düşündüğünüz zaman evlilik zaten stresli bir süreç, pahalı bir süreç ve üstüne hiç giyilmeyen ropdöşambra, üç kere gyilip çürüyen saten geceliklere, bin çeşit renk olan ama iki renkten başkası kullanılmayan far paletlerine yüzlerce lira dökmek sizce de mantıklı mı?
Benim annemler teyzemler ve kaynvalide illa nişan alışverişi ve bohça dediler ben iç çamaşırımı kayınvalidemle seçmem utanırım dedim. Çıkmadım her arkadaşım ay bedavaya gittin de almadın bir şey de diye konuştular ama sonuçta kimseyle yüzgöz olmadan maddi kavgalar etmeden sinirlenmeden atlattım.
Gelnliğimizi bile gittik uğursuzluk deseler de sevgilimle aldık. Mis gibi kavgasız stressiz geçti
Bu da ders olsun bundan sonra maddi bir şey isteme illa istiyorsan kendin al. Yoksa işte böyle gerilirsin üç kuruş için. Bence gelinlik damatlık almaya da böyle sürü sepet çıkmayın.
sayıyım :Canım yani kusura bakma da dedeni ne ilgilendirir nişanlının takacağı yüzük? annenin orda yaptığı şey yanlış olmuş. nişan alışverişi diye abartarak bişeyleri aldırmakta bana doğru gelmiyo. ben alışverişte hiç bir şeyin ikincisini aldırmayıp daha sonra kendim gidip aldım asla da lafını sözünü etmedim.
kıyafet denerken neden mağaza çalışanı yardım etmiyo??
ve ciddi anlamda 500 tl lik makyaj malzemesi ne aldırmış olabilirsin?
sizce fazla mı 400 tlAilelerle alisverisin problem oldugunu defaalrca soyluyoruz burda.. Anneniz sehir disindan gelmis bir de.. Uzuldum ablasina takilmadim da annesinin yok efendim 500 tlye makyaj malz olur lafina ben olsam kesin cevap verirdim
hiç tatlı dilli değil mağazadakiler bile bu senin görümcen mi çok ters konuşuyor diyolar arkasından
sayıyım :
valla kendim almaıdm ordakiler nişanda bunlar konulur dediler bizde aldık
fondöten puda allık kalem ruj oje pamuk bakım kremleri tarak cımbız törpü el kremi fırça seti aseton ve başka şeylerde olabilir şuanda hatırlayamadım
yok kinlenmedimkeşke kullanmayacağın şeyler varsa onları koydurmasaydın da bu tür laf söz olmasaydı. ama şimdi bunları düşünüp onlara karşı kinlendirme kendini
loreal max factor falanBu arada makyaj malzemelerini markalımı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?