- Konu Sahibi minikmavikus
Dışarıdan konuşmak ne kadar kolay.. Ne kadar mükemmel bir kadınsınız.
Yani şu forumda kadının kadına yazdığı toplumun aynası niteliğinde..
Ben neden 20 aylık bebekle en çok haftasonu yoruluyorum acaba?
Acaba hiç yorulmak ne bilmeyen, sürekli dağıtan, tırmanan, gündüz uykusunu en fazla 20-25 dakika uyuyan bir bebeğim olduğu için olabilir mi?
Keşke bir yatışta 2 saat uyuyan bir bebek olsaydı hem işimi görüp hem de dinlenseydim..
Ama durum öyle mi? Kendime kahve bile yapsam içerken uyanır..
Ev hanımı değilim ama haftasonu evet gün bana yetmiyor.. Allah'a şükür eşim sizin gibi acımasız değil..
Konu sahibi kadın çocuk bu ara huysuz demiş zaten. Onun bana göre tek yanlışı bu ara adamla aynı odada yatma çabası. Böyle durumlarda eşim kendisi teklif eder salonda yatmayı tamam derim. 2-3 gün ayrı yatınca evliliğimiz bitmez..
mübarek sen de çalışıyorsun kime atar yapıyorsun? bunun vicdansızlıkla ne alakası var? ben mükemmel olduğumu iddia etmedim. gebere gebere kahvaltı hazırladığım için mükemmel kadın oluyorsam ah ne mutlu bana. hayat müşterekse herkese müşterek kadınlara tek taraflı değil. konu sahibi ev hanımı çalışanın halinden anlaması gereken siz kocasının akşama kadar yorulmuş olabileceğini ve bir uykuya ihtiyaç duyabileceğini, sabah çıkarken midesine iki sıcak lokma girse güzel olabileceğini biliyor olmanız lazım. zira ben kahvaltı yapmadan çıkarsam aşırı gergin oluyorum gün boyu ve bu sebeple gibirsem de yorgunluktan kahvaltımı hazırlıyorum. parantez içinde yazdım fark ettiysen kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum sağlıklı bir hayat sürebilmek için ne gerekli ise onu yapmaya çalışıyorum.
konu sahibi hem çocuğum aynı odada kalsın, hem kocam da bu şekilde uyumaya çalışsın, hem ben yorulmayım kafasında. bir adım geri atmıyor oh ne güzel dünya vala.
kadının kadına ettiği lafı da aşırı klişe artık. duymak istemediklerinizi birileri yazınca bunu kullanmaktan vazgeçin artık.