Kızlar ben düğünümün tasavvuflu da olabileceğini düşünüyorum.önceleri pek sıcak bakmazdım bu konuya ama şimdi düşünür oldum.yemekli,tasavvuf müzikli,semazenli.kapalı bir gelin olucam kısmetse.tanıdıklarınızdan akrabalarınızdan var mı böyle bir düğün yapan sizce nasıl olur.? sizin düşünceleriniz nelerdir?
Tasavvuflu dügün nedir ya :) Dua okunan yerde dügün mü olur Allah aşkına ya ya dügün yapma dua okuttur yada dügün yap adam akıllı yani çok saçma ikisi bir arada :)
evet canım olabilir
bizim bi tanıdıklarımız semazen getirtmişti mesela
dualar falan oluyor eğer güzel bir organizasyon yapılırsa çok güzel olur
mevlütlü düğünler oluyordu onu mu kast ediyorsunuz
bu arada mutluluklar dilerim
Semazenli düğüne hiç gitmedim,ama güzel organizasyon yapılırsa çokta güzel olur.
Şimdiden mutluluklar...
Kızlar ben düğünümün tasavvuflu da olabileceğini düşünüyorum.önceleri pek sıcak bakmazdım bu konuya ama şimdi düşünür oldum.yemekli,tasavvuf müzikli,semazenli.kapalı bir gelin olucam kısmetse.tanıdıklarınızdan akrabalarınızdan var mı böyle bir düğün yapan sizce nasıl olur.? sizin düşünceleriniz nelerdir?
hem dua hem müzik demişsiniz..dinimizde zaten müziğin yeri yok hem de ikisi bi arada..
dinimizde müziğin yeri yok derken isyan içeren sözler sakıncalı ayrıca peygamber efendimiz (s.a.v) kadınların kendi aralarında erkeklerinde kendi aralarında eylenmelerine müsade etmiştir müzikli oyunlu bir şekilde ilahilerde müzikli olmuyormu zaten. yanlış anlama öğretmeye çalışmak değil amacım bildiğimi yazdım sadece.
zaten onu kastettim müzikli ilahi dinlemek uygun değil..[ /QUOTE]
bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)
zaten onu kastettim müzikli ilahi dinlemek uygun değil..[ /QUOTE]
bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)
Benimde aynen öyle oldu.. Kuran okundu, ara ara ilahi okundu.. Çokta güzeldi.. Dualarla oldu..
Sözümde, nişanımda, nikahımda dualarla oldu..
Tercih meselesi ama sessiz sakin daha iyi oluyor.. Kapalıysanız kesinlikle oynamalı yapmayın derim.. Mutluluklar
[ /QUOTE]bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)
Benimde aynen öyle oldu.. Kuran okundu, ara ara ilahi okundu.. Çokta güzeldi.. Dualarla oldu..
Sözümde, nişanımda, nikahımda dualarla oldu..
Tercih meselesi ama sessiz sakin daha iyi oluyor.. Kapalıysanız kesinlikle oynamalı yapmayın derim.. Mutluluklar
ne kadar güzel benimde kınam dualarla ilahilerle oldu evde düğün yapmadı kzaten nikah yaptık kaçtımda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?