taşı çok mu küçük sizce??

sewil087

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
471
14
118

çok begenerek aldım ama sonadan taşı küçükmüş gibi geldi pırlanta fazla da pahalıya kçmasın istedim ama size çok mu küçük?

Güle güle kullan canım, gayet zarif. Zaten önemli olan da anlamı.
Sonra daha büyüğünü de alırsın istersen.

bunu göremiyecek olanlar da var ben gibi
bnmkisinin yanında mercek hediye ediyorlarmış öyle diyor
ama olsun bunun daha bir iki sene sonra baş eti yemesi var dır dırı var. evlilik yıldönmleri var. o vakitlerde bir gün elbet büyük taşlısı da alınır

Haklısın canım

Canım çok zarif duruyor taşının boyutu mühim değil bence.. Oldukça güzel, güle güle kullan. :)

Canım çok zarif duruyor taşının boyutu mühim değil bence.. Oldukça güzel, güle güle kullan. :)

çok teşekkürler canım çok severek takıyorum bende ama etrafımda sahte ama kafam kadar tek taş takanları görünce benmki çok küçük gelmişti dogrusu

canım benim pırlantamın taşı daha büyük alınalı 2 sene oldu ama sor şimdiki aklım olsa küçük taşlı daha uygun bi tek taş aldırırdım. geri kalan parayla bir bilezik ve altın tek taş alırdım o derece içime oturdu yani :)

bnce alyans çok kalın olduğu için alyansla uygun bi görüntü sergilememiş..şahsi fikrim

canım aynı hissi bende yaşadım merak etme bi arkadaşım nişanlandı altın bi tektaş almışlar kocaman taşı var benimki ondan 3 kat pahalı ama gösterişli degil ben zaten büyük taşlı sevmediğim için aldırmıştım bunu ama şimdiki aklım olsa altın alır geçrim yani

Alyansınla pek uyum sağlamamış bence canım.. onun yerine tek sıra tam turla çok hoş olabilir.. birde alyansın sarı tek taş beyaz pek olmamış.. resimdekiler gibi alyans tercih edebilirsin.. bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…