bu normalde takacağım alyans degil canım ama böyle modelleri seviyorum gnele olmamış diosun yani :18:
canım aynı hissi bende yaşadım merak etmebi arkadaşım nişanlandı altın bi tektaş almışlar kocaman taşı var benimki ondan 3 kat pahalı ama gösterişli degil ben zaten büyük taşlı sevmediğim için aldırmıştım bunu ama şimdiki aklım olsa altın alır geçrim yani
çok teşekkürler canım çok severek takıyorum bende ama etrafımda sahte ama kafam kadar tek taş takanları görünce benmki çok küçük gelmişti dogrusu
Aman canım boşwersene sahteleriSeninkinin gerçek olduğu belli, gerçeğinin de illa kaşıkçı elması gibi büyük olması gerekmiyor ki.. Gayet kibar canım güle güle kullan..
canim niye takiliyorsunki boyle seylere soylemesi ayip benim pirlanta yuzuk bilezik kolyem var ustune esim hediye bebek hediyesi pirlanta tasli saat aldi...bi allahin kuluda sormuyor valla bunlar pirlantami diye...bende bisey diyemem ya bunlar pirlanta varyaaa falan diye..yani eger uyus arkadaslarin akrabalarin yoksa kimse takilmaz boyle seylere...
Aman canım boşwersene sahteleriSeninkinin gerçek olduğu belli, gerçeğinin de illa kaşıkçı elması gibi büyük olması gerekmiyor ki.. Gayet kibar canım güle güle kullan..
aynen canım ya altın tek taşları gördükçe bunalıma giriyorum walla
normalde bi sorun yok. benimki de böle aşağı yukarı. sadece alyansın geniş olduğu için yanında sönük kalmış. tek resimdekinde gayet güzel duruyor. bir arkadaşın dediği gibi tamturla takarsan tamturu da cok genıs alma aynı gıbı olsunlar o zaman sıklıgı gor sen :) ayrıca o kocaman zırkon tasla senın taktıgın pırlanta kıyaslanamaz bıle ama ne demısler altının degerını sarraf anlar. yanı bu ısten anlamayana kocaman zırkon tas yeterli zatencok buyugune bosuna para vermenıze de gerek yok. ılerde satarsanız hıc para etmıyor. ınsallah ole bi durum olmaz tabı de ama yıne de maddı acıdan da düşünmek lazım.
alyansın da tek taşın da çok zarif canım. sade ve şık hiç boşuna kafana takma çok güzeller emin ol çok zevkli seçimler. güle güle kullanın ömür boyu sol elinizden hiç çıkmasın :)))
kaç cm ki hem sonradan değiştirme oluyor büyütebilirsin içine sinmezse ama bence alyansla aynı parmakda kullanma ben oyle yapıyorum daha hoş duruyor atom tek taş kullanan bıle aynı parmaga takıyor bı farkı olmalı pırlantanın
bilmiyorum ki ben hep beraber takarım düşüncesiyle tektaşı ince zarif bişey aldım :26:gerçi şu an tek takıyorum zaten olmazsa alyansı sola tektaşı saga takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?