Sevginiz BÜYÜK olsun yeterli....
Bence çok şık. Çok beğendim. Yüzüğünle de uyumlu. Hep minik taşlıları daha zarif ve abartısız bulmuşumdur. Mükemmel bir seçim yapmışsın. Sakın pişman olma. Ben de böyle bir yüzük bakıyorum. Tebrikler, mutluluklar:81:
şimdilik zaten çok gösterişli takılarda hoşlanmıyorum cnm olabildiğince küçük az küçük taşlı almaya çalışıyorum0,18-0,20 ct arasında bir taşı varmış gibi görünüyor? gayet hoş canım, takıntı yapmana gerek yok. sonuçta bu ilk yüzük. zamanla büyüyecek. şimdiden en büyüğüne gerek yok, sonuçta gençsin tazesin parmakların en güzel çağlarında, ne taksan yakışır. ama zaman geçtkçe, eller pörsüdükçe artık elin halini örtmek için daha gösterişli yüzük gerekiyor. işte o zaman büyük taşlı aldırırsın :))
bunu göremiyecek olanlar da varben gibi
bnmkisinin yanında mercek hediye ediyorlarmış öyle diyor
ama olsun bunun daha bir iki sene sonra baş eti yemesi var dır dırı var. evlilik yıldönmleri var. o vakitlerde bir gün elbet büyük taşlısı da alınır
güzelim bence çok şık olmuş, güle güle kullan. ama alyansla beraber takma bence, ayrı ayrı tak. eşim de bana doğum hediyeis olarak dile benden ne dilersen dedi, ben de kallavi taşlı bi 3 taş beğendimzannediyodu ki ben ufak bişi beğencem şimdi yan çiziyo, onun yerine sana araba alayım diyo. napsam kararsız kaldım, sizce napıyım. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?