Sen katılmayacaksın da kim katılcak, doğru söze ne denir.. Açıklama için teşekkürler bi tek son cümleyi okudum![]()
Tabi yukarıda yazanların birer açıklama niteliği taşıdığı içine doğdu zaten

Algıda seçicilik son sevide Allah'ım darısı başımıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen katılmayacaksın da kim katılcak, doğru söze ne denir.. Açıklama için teşekkürler bi tek son cümleyi okudum![]()
boş beleş diyene bak konuyla ilgili ne yazıyım ki ne problemin var ki kendin taşımıyorsun da taşıyııcı anne arıyorsun konu da içerik yok saçma sapan sen de aklı başında yorum istiyosun
sen gitmiyor muydun ? sözünün eri ol ya biraz. hadi ....
Tavsiye için çok teşekkür ederim belki bir gün lazım olur şimdilik dinç kendileri ama yıpranırsa bedava nakil kim istemez.
bu arada doktorunun adresini falan verirsen bende aynı kişiye gideyim, tavsiye için tekrar teşekkür ederim! :) Bu arada beyin uyum sağlayamamış galiba baya içten konuşmuşsun, sen bi nakil için daha uğra bence bi sonrakine umit bağlayalım![]()
senin gözüne girmek gibi bi derdim yok ki sadece soru sordum konuyla ilgili cevap bekledimŞu an gözüme girdin seni listeden çıkarttım hadi sen gidebilirsin, ben de birazdan çıkcam zaten liste çok kabardı, baştaki arkadaşı çıkartabilsek sorun olmucak ama onun da çıkası yok gibi. Ne denesek olmuyor, kurtaramıyoruz zavallıyı
-.- sözünün eri dedi ya.. Çok zeki birine benzetilesi bir hamle gibi görünsede, neyse buraya kadarını anlayamadıgın için devamına gerek yok zaten. Hadi bi git bende gidicem söz![]()
heeyyy
arasıra uğra da eğlendir bizi tekrar..
![]()
Tabi yukarıda yazanların birer açıklama niteliği taşıdığı içine doğdu zaten
Algıda seçicilik son sevide Allah'ım darısı başımıza![]()
söylemiyor kendi taşısa daha iyi ama taşıyıcı anne arıyor ssebebi belirsizKonu sahibi harbiden derdin ne şimdi paylaşmaya ne dersin![]()
Bir anlayan çıktı, harbi tek hücreli olmayan bir kişi buldum! ARKADAŞ OLALIM!![]()
bi gidemedin..yatta ovundugun bılmem kac hanelı beynın yerıne gelsın su kaynatmışş
:120::120::120:
Kabul et kötüydü....
Buraya geliyorsanız az çalışıp ta gelin...
Ya da espiri kabiliyeti olanlar gelsin yahu, bu ne![]()
Konu sahibi harbiden derdin ne şimdi paylaşmaya ne dersin![]()
senin gözüne girmek gibi bi derdim yok ki sadece soru sordum konuyla ilgili cevap bekledim
bi gidemedin..yatta ovundugun bılmem kac hanelı beynın yerıne gelsın su kaynatmışş
anam bu nee...bi deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış....boş verin cevap verdiğimize bile deymez bu konu....
Bir anlayan çıktı, harbi tek hücreli olmayan bir kişi buldum! ARKADAŞ OLALIM!
Ne sandın zoruna mı gitti? Gelen geçen herkes birbirinin android klonu gibi sürekli açıklama yapınca insanın bi süre sonra okuyası gelmiyor okumasa da anlayabiliyor ama
senin için zor bir durum, sonra birileri öğretir boşver takma kafana, takarsan bir derdim var kısmına yaz arkadaşlar ilgilenirler :/
malesef canım arkadaş olmaya durumumuz uygun değil.
sen eğlendiren güldüren konumdasın
soytarılar gelir şenlendirir ve giderler..
ara sıra şenlendir bizi![]()
beyni mi varmış ? ben bulgur pilavı sanıyordum
Bugün banlanan kişinin 2.üyeliği misin?
Yoksa erkek arkadaşı mı?
Sömestr tatilinden hep.
Bu yavrucakları jimlastiğe falan gönderseler meşgale olacak,azıcık oksijen gidecek beyinlerine ama..
anam bu nee...bi deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış....boş verin cevap verdiğimize bile deymez bu konu....