"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

Ahanda osun işte ve ardına bakmadan kaçıyorsun.
Kendini çok zeki zannedip aklınca alay etmek istedin ama enselendin iştee.

Taş çatlasa 15 yaşında.
Arkadaş grubunda pek popüler değil.
Anası-babası müthiş gazlıyor pc başında vakit geçirdiği için zeki sayılan çocuklardan.
Cinsel kimlik karmaşası yaşıyor.
Kızlar asla pes vermiyor çünkü şu anda feci çirkin ergenlik vs yüzünden.
Bir kaç kelime öğrenmiş arkadaş ortamında duymuş ,bunları kullanırsam zeki olurum diyor çünkü muhtemelen örnek aldığı insan bu kelimeleri sıkça kullanıyor.
Okulda derslerde iyi öğretmenlerin sevdiği pohpohladığı bir tip ama asla zeki değil köpek gibi ders çalışıyor.
ve annesini asla sevmiyor.. anneye büyük bir öfke var..

bilin bakalım katil kim?

wwooouuuww:119::119::119::119:

iyi eğlendik ama kızlar..

Bu arkadaşın derdi sadece can sıkıntısı...ortaya ne atsam bunlar dellenir topiğim coşar bana da malzeme çıkar diye oturmuş 10 dakika düşünmüş.

bugün 00.18 archery00 kullanıcısından alıntı
Bi işsizlik yapın da keyfimiz yerine gelsin bu saatte sıkılmaya başlarsam sabahı zor ederim ya hadi bişiler yapın hadiiii valla cok sıkılıyorun sizden başka kimseden ümidim yok

ahanda 00.28 de de bu konuyu açmış:)10 dakika içinde bu konuyu bulduğun ve bu kadar insanı topiğe toplayıp aynı anda sinir ettiğin için başarılı buldum bu girişimini..
Ama konu seçimi yanlış insanların yaralarına tuz basmadan daha makul bi konu secebilirdin!!Ama bunların altında da sevgilinden ayrılmanın falan olduğunu düşünüyorum.şimdi erkeklerden nefret etmen normal ama bi zaman sonra geçer merak etme,yine sevgiline sürprizler yapmak için akıl almaya gelirsin buralara:)))

Bence 15 yaşında değil.
Kurduğu cümlelere , cümlelerdeki söz dizilişine, nüktelere,
tumturaklara bakarsanız bunu çok rahatlıkla görürsünüz.

Yaptığı yanlış mı ?
Evet yanlış!

bazılarının canını yakan mevzular bazılarının can sıkıntısını geçirmek için meze ne diyelim bol eğlenceler

Çok şey kaçırdın derin'ciğim.

yaaaa

Artık üyeliklere bir sınırlandırma getirilmeli.
Ne bileyim üye olup bir ay yazamamalısın mesela ya da bir hafta.
Ne bu böyle ipini koparan geliyor.

o zaman tezgahı nereye açacaklarına daha iyi karar verirler.
o bölüme kimler çok takılıyor, fizibilite çalışması yaparlar.
inandırmaları kolay olur diye düşünüyorum.

kknın zeki hatunları pabuç bırakmaz ama inanan çıkacaktır mutlaka..

ama bu gece eğlendiğimizi düşünüyorum.
ciddiye alıp da düüzgün cevap veren üye arkadaşlarımız da var ama bazen kokusu hemen geliyor kızlar yaa..

Bence 30'lu yaşların başında,ailesi ile yaşayan,
ortalama bir zeka ile x üniversitesinin kıytırık bir bölümünden mezun,
ergenlik dönemi sorunlarını aşamamış,üniversite ortamında da doğru düzgün bir çevre edinememiş,
insanlarla konuşurken sürekli bakışlarını kaçıran,
işsiz bir genç adam...
varoluş amacını sorgulamaktan,kariyer sitelerine cv bırakmaya fırsatı olmayan.
''sürekli takip edersem,hasbel kader bir kızla tanıştığımda yazar olduğumu söylerim,havam olur''
mantığıyla sözlük takip ederken,güzide sitemizin varlığını keşfetmiş,
son derece vasat bir anlatım ve konuyla makara tukara yapmaya çalışan boş adam...
Korkarım ki sabah kuşağı programları saatine kadar da site de dolanır :)
Evet var mı farklı fikirleri olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…