"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

Akkatten bi canı sıkkın imla hayranı daha çıktı.

Konuşma dili ile yazı dili arasındaki fark değil de bu samimiyetten gelen bir davranış olsa gerek, yinede hevesin kırılmasın bi kaç yeri daha düzelt (mesela şu bir önceki "bi" ) hoşuna gider sanırsam :)

psikolojik durum deyince şöyle bi profiline baktım, bidaa da bakmam herhalde (düzelt düzelt) akkatten beterin beteri var

Kazen nerelerde acep:44:

Gelir birazdan, kaçırmaz pek böyle durumları favorisidir ceza vermeye can attığı zamanlar. Hoş üşenebilir de tam bilemedim şimdi

hadi yine iyisin bu arada

an itibariyle 34 kullanıcı okuyor konunu
popüler çocuk seni

Şurda popüler olmuşun olmamışın bi ödülü yada zararı yok o bi yana da, ne çok boş beleş insan var onu anlıyorum şu an.

Bu konunun en sonuna bir kaç delil ile birlikte "ANKET YAPIYOR İDİM BAKIN NE KADAR BOŞSUNUZ NE KADAR GÜZEL CEVAPLAR VERMİŞİNİZ" şeklinde birşeyler eklersem sen o zaman gör kişi sayısını, abow!

İcabına bakarlar falan, harbi güzel kafa yaşıyon sen ablam hangi derenin mafya kafası bu allah aşkına, bu hemcinsim bi harika dostum!

bu iş için kaç para aldın ?

Sen kaç para aldıydın, kıskandın demi zoruna gitti

kendini de görmezlikten gelme lütfen

evet o konuda haklısın
bu saatte dalga geçilecek bi sen varsın burda

sütünü içmeyi unutma sabaha bişeyin kalmaz

boş beleş sensin aslında böyle bi konu açtığın için o kadar boş beleşsin ki üşenmeden üyelik alıp taşıyıcı annelik falan diye aklınca dalga geçiyorsun cevap yazınca biz boş beleş oluyoruz

kendini de görmezlikten gelme lütfen

Baştan kabullenerek geldim, bu yaradılış formlarının forma girememiş beyinlerine ortak olabilecek seviyede bir konuyla geldim gördüm ve gidiyorum. Çok baydım. iyi geceler, listenin başındasın :)

Arkandan geliyorum zoruna gitmesin!

Bak rahim nakli ile artık erkekler de hamile kalabiliyor...
Rahim nakli yapana beyin nakli bedavaymış hem...
Akkaten bak

aslında çok güzel bir şekilde yolcu ederdim seni de ban yemek istemiyorum. sen anladın...

''İmla hayranı'' kelime dağcığın pek geniş.Darısı hepimizin başına

Hangi samimiyet anlayamadım.
Hoşsun cidden profillerimizin seni tatmin etmesi gibi bir kriteri olduğunu bilmiyorduk kk'da. Kusura bakma artık
Enteresan olan şu ki; arkadaşımız olmayan üyeler profilimizin kısıtlı alanını görebilirler.
Sana katıldığım tek konu şu ki; Hakikatten beterin beteri var...

evet o konuda haklısın
bu saatte dalga geçilecek bi sen varsın burda

sütünü içmeyi unutma sabaha bişeyin kalmaz

Sen katılmayacaksın da kim katılcak, doğru söze ne denir.. Açıklama için teşekkürler bi tek son cümleyi okudum

heeyyy

arasıra uğra da eğlendir bizi tekrar..

boş beleş diyene bak konuyla ilgili ne yazıyım ki ne problemin var ki kendin taşımıyorsun da taşıyııcı anne arıyorsun konu da içerik yok saçma sapan sen de aklı başında yorum istiyosun

aslında çok güzel bir şekilde yolcu ederdim seni de ban yemek istemiyorum. sen anladın...

Ooooy oy hala ne derdinde, sen kasap mısın kuzu mu bilemedim ama şizofreni başlangıcı var sende, bence en yakın zamanda bi doktora uğra.

Bölümü bir derdim var kısmında konu olarak açıp sorarsan arkadaşlar cevap verirler desemde pek konuyla alakalı cevap alamayacağın için tavsiye edesim gelmiyor. Yolcula beni balım :/

tamam uğrarım. hadi .... güle güle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…