Bence bu denli üstün zekanı bu forumda harcamamalısın..
bır zeka esıntısı geldı banada nerden dıyodum???
Akkatten yazılmaz dedi ya la.. Dikkatine hayran kaldım arkadaş olalım mı? Burada bi trakya şivesi kullanayım dedim imla kılavuzu cıktı karşıma hiç böyle arkadaşım olmamıştı!
ÇOK HEYECANLANDIM!
Attractive sen çok haklısın ben ona bir şey demedim ki dediklerinde yanlış değilsin benim içime dert oldu başlığı görünce insanlar neler düşünüyor diye bir derdim vara koptum
seninde ilgini çekmedi miydi?
Troller sarmış sitenin dört bir yanını..
Amaç ne anlamadım gerçi şuan ama, insanların -en azından benim- o başlığa şok olmalarının nedeni, herhangi bir sağlık problemi vs. yokken, dini/toplumsal nedenlerle kendi doğurmayı uygun görmeyip taşıyıcı anne araması, bi de etrafına evlatlık olarak kabullendirmeyi düşünmesiydi.
Parlak fikrine gelirsek tek ebeveynle büyüyen çocuk mutsuz olur gibi geliyor şahsen bana, ama lezbiyen filan olsam kesin sperm bankasını kullanırdım ben. Mis gibi de büyürdü çocuk ataerkil baskılar olmadan.
eeee baskası açmıssa senı ılglendıren kısmı ne?
o konu sahıbının derdi senımı gerdi?
amaç nedir ki, hiçbir şey anlamadım.
Üff "akkatten".
Amacı boşver dediklerine harfiyen katılmasam da baya büyük bi kısmına katıldım, parlak fikirde sayılır hani böyle destekçiler olduktan sonra pırıl pırıl güzel bi fikir olarak kalacak! :)
Beni değil, toplumu ilgilendiriyor bu konu. Ayrıca senin burda olmana da sevinmedim değilKop gel günahlarından çıkart içindeki fantayı!
Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika!
3 haneli IQ diyorum zaten boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?