"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

.....Ve y'ler-r'ler kullanılmaz. Ortam iyice ''ediyom,gidiyom,yapıyom,ediyom'' lu, yazı dili ile konuşma dili arasındaki farkı bilmeyen, her kelimeyi söylediği gibi yazmaya çalışan mahallede ki teyzelerimizin sohbetlerine dönüşür...:ssz::ssz:Zaten kendini tüketmek üzere olan seviye şuan yerlerdedir...
Ahh ahhh...

Ey arkadaşlar; bugün ben saçımı düzleştirirken elimi düzleştiricime sıkıştırdım.:3:Gelin bir konu filan açayım, onla ilgili konuşalım zira her şuan her konu bu konudan daha mantıklı, her konu sahibinin de psikolojik durumu bu arkadaşımızdan daha iyi durumdadır:31:

Bir an önce toparlanıp,iyileşmeniz dileğiyle...

Akkatten bi canı sıkkın imla hayranı daha çıktı.

Konuşma dili ile yazı dili arasındaki fark değil de bu samimiyetten gelen bir davranış olsa gerek, yinede hevesin kırılmasın bi kaç yeri daha düzelt (mesela şu bir önceki "bi" ) hoşuna gider sanırsam :)

psikolojik durum deyince şöyle bi profiline baktım, bidaa da bakmam herhalde (düzelt düzelt) akkatten beterin beteri var :(

Kazen nerelerde acep:44:

Gelir birazdan, kaçırmaz pek böyle durumları favorisidir ceza vermeye can attığı zamanlar. Hoş üşenebilir de tam bilemedim şimdi :(

hadi yine iyisin bu arada:23::23:

an itibariyle 34 kullanıcı okuyor konunu:40::40::40:
popüler çocuk seni

Şurda popüler olmuşun olmamışın bi ödülü yada zararı yok o bi yana da, ne çok boş beleş insan var onu anlıyorum şu an.

Bu konunun en sonuna bir kaç delil ile birlikte "ANKET YAPIYOR İDİM BAKIN NE KADAR BOŞSUNUZ NE KADAR GÜZEL CEVAPLAR VERMİŞİNİZ" şeklinde birşeyler eklersem sen o zaman gör kişi sayısını, abow! :D

yanında getirdiğin izleyicilerını az buldum fazla çevre edınemedınmı bu konuyu açarak kendını ıspatlmaya çalışıyorsun herhalde neyse icabına bakarlar senın hem burda alay ettiiğin konular senın cevrendeki kadınlarında sorunları istedin kadar kibleyebılırsın o kiblerın içeriği okunuyor

İcabına bakarlar falan, harbi güzel kafa yaşıyon sen ablam hangi derenin mafya kafası bu allah aşkına, bu hemcinsim bi harika dostum! o_O

bu iş için kaç para aldın ?

Sen kaç para aldıydın, kıskandın demi zoruna gitti :(

Şurda popüler olmuşun olmamışın bi ödülü yada zararı yok o bi yana da, ne çok boş beleş insan var onu anlıyorum şu an.

Bu konunun en sonuna bir kaç delil ile birlikte "ANKET YAPIYOR İDİM BAKIN NE KADAR BOŞSUNUZ NE KADAR GÜZEL CEVAPLAR VERMİŞİNİZ" şeklinde birşeyler eklersem sen o zaman gör kişi sayısını, abow! :D

kendini de görmezlikten gelme lütfen :20:

evet o konuda haklısın
bu saatte dalga geçilecek bi sen varsın burda:52::52:

sütünü içmeyi unutma sabaha bişeyin kalmaz:1:

boş beleş sensin aslında böyle bi konu açtığın için o kadar boş beleşsin ki üşenmeden üyelik alıp taşıyıcı annelik falan diye aklınca dalga geçiyorsun cevap yazınca biz boş beleş oluyoruz

kendini de görmezlikten gelme lütfen :20:

Baştan kabullenerek geldim, bu yaradılış formlarının forma girememiş beyinlerine ortak olabilecek seviyede bir konuyla geldim gördüm ve gidiyorum. Çok baydım. iyi geceler, listenin başındasın :)

Arkandan geliyorum zoruna gitmesin! :D

Bak rahim nakli ile artık erkekler de hamile kalabiliyor...
Rahim nakli yapana beyin nakli bedavaymış hem...
Akkaten bak:ssz:

Baştan kabullenerek geldim, bu yaradılış formlarının forma girememiş beyinlerine ortak olabilecek seviyede bir konuyla geldim gördüm ve gidiyorum. Çok baydım. iyi geceler, listenin başındasın :)

Arkandan geliyorum zoruna gitmesin! :D

aslında çok güzel bir şekilde yolcu ederdim seni de ban yemek istemiyorum. sen anladın...

Akkatten bi canı sıkkın imla hayranı daha çıktı.

Konuşma dili ile yazı dili arasındaki fark değil de bu samimiyetten gelen bir davranış olsa gerek, yinede hevesin kırılmasın bi kaç yeri daha düzelt (mesela şu bir önceki "bi" ) hoşuna gider sanırsam :)

psikolojik durum deyince şöyle bi profiline baktım, bidaa da bakmam herhalde (düzelt düzelt) akkatten beterin beteri var :(

''İmla hayranı'':ssz: kelime dağcığın pek geniş.Darısı hepimizin başına:31:

Hangi samimiyet anlayamadım.
Hoşsun cidden profillerimizin seni tatmin etmesi gibi bir kriteri olduğunu bilmiyorduk kk'da. Kusura bakma artık:6:
Enteresan olan şu ki; arkadaşımız olmayan üyeler profilimizin kısıtlı alanını görebilirler.:5::5:
Sana katıldığım tek konu şu ki; Hakikatten beterin beteri var...:31:

evet o konuda haklısın
bu saatte dalga geçilecek bi sen varsın burda:52::52:

sütünü içmeyi unutma sabaha bişeyin kalmaz:1:

İcabına bakarlar falan, harbi güzel kafa yaşıyon sen ablam hangi derenin mafya kafası bu allah aşkına, bu hemcinsim bi harika dostum! o_O

birazdan kan gurubundan göz rengıne kadar paylaşılsında sen ozaman gör mafyayı :27::27:

İnternetin nimetlerinden yararlanmayı bilememiş iki ucuz cümleyle gözü korkutulmuş güzide hemcinsim, seninle gurur duyuyorum türünün tek örneğisin :/

boş beleş sensin aslında böyle bi konu açtığın için o kadar boş beleşsin ki üşenmeden üyelik alıp taşıyıcı annelik falan diye aklınca dalga geçiyorsun cevap yazınca biz boş beleş oluyoruz

Evet, konuyla alakalı bir tek cevap yazabilseydin belki boş beleş eğlence arayan insanlardan sıyrılırdın da sende tutup laf atma kısmına geçtiğin için ki şu an hala daha bunu

anlayabildiğini sanmıyorum bir kaç kez daha oku bence, boş beleşsin :)

Sen o taşıyıcı anne arayan arkadaşsın zannımca:ssz:

IQ 5 hanelerde ama hücre sayısı yine bir...

Bak rahim nakli ile artık erkekler de hamile kalabiliyor...
Rahim nakli yapana beyin nakli bedavaymış hem...
Akkaten bak:ssz:

Tavsiye için çok teşekkür ederim belki bir gün lazım olur şimdilik dinç kendileri ama yıpranırsa bedava nakil kim istemez.

bu arada doktorunun adresini falan verirsen bende aynı kişiye gideyim, tavsiye için tekrar teşekkür ederim! :) Bu arada beyin uyum sağlayamamış galiba baya içten konuşmuşsun, sen bi nakil için daha uğra bence bi sonrakine umit bağlayalım :(

''İmla hayranı'':ssz: kelime dağcığın pek geniş.Darısı hepimizin başına:31:

Hangi samimiyet anlayamadım.
Hoşsun cidden profillerimizin seni tatmin etmesi gibi bir kriteri olduğunu bilmiyorduk kk'da. Kusura bakma artık:6:
Enteresan olan şu ki; arkadaşımız olmayan üyeler profilimizin kısıtlı alanını görebilirler.:5::5:
Sana katıldığım tek konu şu ki; Hakikatten beterin beteri var...:31:

Sen katılmayacaksın da kim katılcak, doğru söze ne denir.. Açıklama için teşekkürler bi tek son cümleyi okudum :(

boş beleş diyene bak konuyla ilgili ne yazıyım ki ne problemin var ki kendin taşımıyorsun da taşıyııcı anne arıyorsun konu da içerik yok saçma sapan sen de aklı başında yorum istiyosun

aslında çok güzel bir şekilde yolcu ederdim seni de ban yemek istemiyorum. sen anladın...

Ooooy oy hala ne derdinde, sen kasap mısın kuzu mu bilemedim ama şizofreni başlangıcı var sende, bence en yakın zamanda bi doktora uğra.

Bölümü bir derdim var kısmında konu olarak açıp sorarsan arkadaşlar cevap verirler desemde pek konuyla alakalı cevap alamayacağın için tavsiye edesim gelmiyor. Yolcula beni balım :/

Ooooy oy hala ne derdinde, sen kasap mısın kuzu mu bilemedim ama şizofreni başlangıcı var sende, bence en yakın zamanda bi doktora uğra.

Bölümü bir derdim var kısmında konu olarak açıp sorarsan arkadaşlar cevap verirler desemde pek konuyla alakalı cevap alamayacağın için tavsiye edesim gelmiyor. Yolcula beni balım :/

tamam uğrarım. hadi .... güle güle...

Back
X