zemin katta mı.. :/ yaaa neden kiii .(RUHUN SIKILIR
eh işte. yani salonu ön cephe diğer odalar arka tarafta kalıyor. ama salonda oluruz genelde.Ayak altımı? ön cephe ise gürültüsü eksik olmaz.
Bir de herkesin pisliğini siz çekersiniz..
şuanda ev parası biriktiriyoruz zaten bi ev alınacak. ama o evin alınması 3 4 seneyi bulur bende o arada en üst kattaki minicik evde idare etmek yerine zemin kattaki evde idare edeyim diyorum. geniş olsun diye ama işte pişman olmaktan korkuyorumalt katlar zor olur ya ne biliyim sokağın gürültüsü bire bir evin içinde. o evleri bırakıp başka yerlere baksanız?
Aklınızda kalacak orası belli. Deneyimleyip görün o z aman. Ama 2+1 olması avantaj.1+1 e tercih ederim.çocuk için özelikle.eh işte. yani salonu ön cephe diğer odalar arka tarafta kalıyor. ama salonda oluruz genelde.
yaaaaaaaa işşşşşte :):)kv nin açıklaması gerekmez mi neymiş bu dairenin sorunu?
akıyor mu kokuyor mu nedir?
gürültü olacaktır o kesin de.
balkonu filan olmaması büyük sıkıntı mı yaşatmış kv ne?
bence başka bir sebepten inmenizi istemiyor gibi ama bilemedim de:))
ya ev alacağız en fazla 3 sene daha otururuz orada. mahalle görüyor salonu sadece. diğer odalar arkada. yani 3 sene zemin kat çekeceğine ufak eve dayan daha iyi mi diyorsun :/Giriş oldukça sıkıntı. Rahat rahat çamaşır bile kurutamıyorsunuz kaldı ki zevk için balkona çıkmak,haba almak söz konusu bile değil. Ev ışık alıyor mu? Çocuk için önemli olur bu durum. Gürültüsü ve pisliğinden, sürekli perdelerin kapalı kalması durumundan söz etmek bile istemiyorum.- yol görüyorsa tabi- 6sene giriş katta yaşamış bir insan olarak sayabileceğim daha birçok sıkıntısı var.. Bir zaman sonra daralıyorsunuz.
Mevzu sadece balkon mu? Akarı kokarı bir sıkıntısı yoksa e inin o zaman..yaaaaaaaa işşşşşte :):)
onun açıklamaları balkon yok bunalırsın vs vs .
yani o bizim ondan uzaklaşmamızı istemiyor gibi geliyor bana ama eminde olamıyorum sonuçta alt tarafı 3 kat girecek aramıza yani... o yüzden güvenemiyorum neden pişman olayım ki anlamıyorum işte
alt kat daha geniş. güneş salonu alıyor ama diğer odalar pek almıyor . evet 1+1 evde çok zorlanıyorum en zoruda arkadaşlarım kocaları ile oturmaya gelince nizim kız kıza geçeceğimiz hiçbir alan yok :/arkadaşlar bir sürü sebep saymış ve hepside çok doğru.ama bir taraftan bakınca da 1+1 evde yaşamak zor.bir de çocuk varmış.
orada iki daire dururken başka eve de çıkmanız olanaksız gibi.
alt katın artıları neler mesala.
güneş alıyor mu?çok mu yol üzeri?rutubet var mı?tuvalet banya mutfak ne durumda?
bende aynen böyle olacağımı düşünüyorum aslında yorumun içimi rahatlattı :) ama kv daha dün akşam pişman olacaksın bence kızım inme falan dedi hep kafamı karıştırıyor o yüzden fikirlerinizi almak istedim. bahçe dediğin öyle çok aman aman bir şey değil hatta şuan hiçbirşey değil bildiğin apartman boşluğu ama eşime oraya tente alırız yeşil çim halısı yada güzel bi bahçe parkesi yaparız orayı bahçeye benzetiriz dedim o yüzden bahçe diyorum yani .) mutfaktan direk çıkış olacak öyle olursa bahçeyeben bahçe katında oruruyorum,aynen sizin gibi en üst kat daireden geldim,aynı sorularla beraber :):)
evimden çok memnunum ben. penceremi açıyorum bahçeye yeşilliğe bakıyorum,terasıma çıkıyorum mis gibi.oğlum istediği gibi bahçeye girip çıkıyor.benim camlar tüm duvar yani pencere değil kapı aslında..bu yüzden çok ferah,hiç daralmam tam tersi hep aydınlık..ısınma sorunum hiç olmadı .hatta üst katlardan daha iyiymiş ısınması.
tek sıkıntı duvarlarda hafif nem olabiliyor. biz taşınmadan nem koruyucu küf önleyici gibi şeylerle boyattık.sorun olmadı çok şükür.
biraz evin durumuna bağlı bunlar ama bence çocuğun odası olacak olması bile öncelikli tercihtir.bu arada çocuk sizin odada mı yatıyor? taşınmak bir zorunluluk aslında bence sizin için,ne zamana kadar yatacak sizinle veya oturma odasında??
inersek bizim ev kiraya verilecek inmezsek oorası kiraya verilecek. o konuda onların bir kaybı yok. eşimin kardeşi var ve evlenince boş olan evlerden birine o geçecek. ama şuan elti olmadığı için ben seçim hakkımı rahat kullanabiliyorum :)kv niz inmenizi istemediği için bahane sunuyor gibi geldi.
evden bir gelirleri var en önemlisi ev onlara ait izinlerini bile almadan nasıl oraya yerleşebileceğinize karar veriyorsunuz?
yok mu eşinizin başka kardeşi
şuan önceliğim evin içi zaten ../ yüksek girişmi senin nasıl balkonu var. benimkisi direk giriş kat yerle bir o yüzden balkonu yokBen giris katta oturuyorum yani 1.kat.ancak iki balkonum var.disardan gurultu patirti sesi olmuyor benim evde.sadece bahcede agaclar epey buyuk oldugu icin biraz oturdugum oda ve cocuk odasi az bi koyu golge oluyor. ancak limon mandalina elimi uzatsam kopariyorum goruntusu de hos.evin icinin iyi olmasi onceligin olsun.
aynen aklımda kalacak inmezsem. :/Aklınızda kalacak orası belli. Deneyimleyip görün o z aman. Ama 2+1 olması avantaj.1+1 e tercih ederim.çocuk için özelikle.
öyle sorunları yok. eşim ve kp tesisatçı zaten onlar hallediyor sorunlarını evin .)şimdi inmeseniz bile çocuk biraz büyüyünce ister istemez bir odaya daha ihtiyaç duyacaksınız.ısınma problemi nefi küfü vs yoksa düşünmeyin inin derim..
kv ye göre balkon.Mevzu sadece balkon mu? Akarı kokarı bir sıkıntısı yoksa e inin o zaman..
ya ev alacağız en fazla 3 sene daha otururuz orada. mahalle görüyor salonu sadece. diğer odalar arkada. yani 3 sene zemin kat çekeceğine ufak eve dayan daha iyi mi diyorsun :/
ne kadar güzel işte..istediğiniz gibi yaparsınız o boşluk kısmını da. çok da keyifli olur düzenlemesi.hayal ettim bile ben:)bende aynen böyle olacağımı düşünüyorum aslında yorumun içimi rahatlattı :) ama kv daha dün akşam pişman olacaksın bence kızım inme falan dedi hep kafamı karıştırıyor o yüzden fikirlerinizi almak istedim. bahçe dediğin öyle çok aman aman bir şey değil hatta şuan hiçbirşey değil bildiğin apartman boşluğu ama eşime oraya tente alırız yeşil çim halısı yada güzel bi bahçe parkesi yaparız orayı bahçeye benzetiriz dedim o yüzden bahçe diyorum yani .) mutfaktan direk çıkış olacak öyle olursa bahçeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?