taşınma sorunumuz

1+1 çocukla mümkün değil mecbur 2+1 olana gecerdim.. bunalirsam kV nin balkonunda otururum :)
Kurutma makinesi alırım çamaşır sorun olmaz.. giriş kat sevimli gelir bana.. böcek olur deniyor bi o sorun bence..

yok yok doğru düşünmüşsünüz öyle çok büyük değil. 3-4m2 kadar bir alan kullanacağız . o açılıp kapanabilenlerden istiyorum ama dün akşam eşim bi ara ikea ya koçtaş a falan gidip bakarız dedi vardır inşallah oralarda. o masaları gördüm evet çok hoş .) ama benim masam var zaten o yüzden tente gibi bir şey alsak diye düşündüm.

şimdilik çok küçük olduğu için bizim odada kalıyor gece sürekli emmeye uyanıyor. ama ilerisi için işte tamda dediğiniz bu sorunları yaşayacağım . odaları ayırmamıza az kaldı çocuğu salona yatırmak istemiyorum ,

öyle bi imkan var ama ben o sorun için kurutma mak. almayı düşünüyorum . o temizliğin biraz daha kolaylaşması için tente yaptırmak istiyorum oraya bakalım işe yarar inşallah. fare yok ama bözek sorunu var mı bilmiyorum inşallah yoktur benim ciddi böcek fobim var cunku :/
anladım teşekkürler hayırlısı artık geçeceğiz dedik bakalım ./

eşim ve kp tesisatçı . o konuları onlar hallettiler .)

bahçe ile ilgili çok böcek sorunu yaşıyor musunuz peki

1+1 i kiralamak zordur aile istemez bekar kapı komşusu da kV istemiyor olabilir:)
yok bekara vermezler zaten bizden öncede aile oturuyordu. şuanda daha biz içindeyken tutuldu bile :)... eşimin bi arkadaşı eşi işe tutmak istemiş bakalım :) hem bana da arkadaş gelir...

Böcek korkusu bende de abartı şekilde var bu yüzden bu konuya girmedi bile.
Düzenli ilaçlatırsanız olmaz diye düşünüyorum

Ben olsam inmem giriş katta oturdum yıllarca 1.kat diyede geçerdi tüm pisliği giriş kat çekiyor.Yukarıda kaç daire var bilmiyorum ama yukarı katlardan silkeleme,aşağı çöp atma,yiyecek artığı vs atma varsa hiç çekilmez hele üst kattaki komşu çok gürültü yaparsa.Cam vs çabuk kirlenir doğru demiş yolun pisliği,tozu anında senin evinde olacak.Yukarı katlara çıkmak için gelen giden daha kolay diye senin zilini çalacak tecrübeli sabit :) eğer sokakta gece geç saatlere kadar oturma gibi şeyler varsa o sesler olduğu gibi sizin evin için de olur top oynama vs varsa o toplar duvarınıza vurur pat pat diye,eğer soğuk bir şehirde yaşıyor iseniz kışın buz gibi olur.Balkon benim için sorun olabilirdi sanırım şuan oturduğunuz evde balkon var ama ileride çocuğunuz için o balkonu kapatıp camla yada pimamen ile çocuğunuz için küçük bir oda yaparsınız.Merdiven her hafta yıkanıp siliniyorsa yukarı katlar pislikleri sizin kapınızın önünde bırakabilir nasıl yıkıyorsunuz bilmiyorum ama aksi birine denk gelince böyle oluyor.

Mahalle arasinda giris katta oturulmasi zor,site olsa dusunme gec derim ama bence ustte kalin zaten 3-4 yila ev alacakmissiniz

ya bizim apartman aile apartmanı hepimiz akrabayız bu tarz sorunlar olmaz pek gibi geliyor ama şu ses olayından emin değilim mahallede ses olduğu zaman üst kata da geliyor o sesler.şuanki evimin balkonu çok minik öyle oda yapılacak yada kapattırmaya değecek kadar yok ki,

evet üst katlarada gelir ama giriş kat daha çok çeker oturduk mecburiyetten sonra taşındık.Hele yaz mevsimi insan cam-kapı açmak ister ama gürültüden-tozdan açılmıyor.Yolda yürüyenler hep evin içini görüyor.Banyo ve tuvaletimiz taştı mesela yukarı katlardan gelen borular tıkanmış bizlik birşey yok yukarı katlarda oturanlar ne kadar yakında olsa yaptırıncaya kadar akla karayı seçtik desem yeridir .Fare değil ama böcek olayımız çok oluyordu özellikle hamam böceği hadi diğer yürüyen böceklere ilaç çare de bir de uçan kanatlı hamam böcekleri vardı.

Rutubet olabilir
Bocek karinca fare sikintisi olabilir
Isinma sorunu olabilir
Isik alma sorunu olabilir
Birde her giren cikanin sesi sikintisi olabilir
Bu gune kadar karismamis kdin ayni apartmanda bir kac kat asagiya tasinmaya kotu niyetle karismaz diye dusunuyorum

rutubet ısınma ve ışık alma sorunu yok. böcek konusunu bilmiyorum malsef :/ ... kötü niyetle karışmıyor zaten ama hem ondan bi adım bile olsa uzaklaşmamızı istemiyor hem torunu her sn elinin altında olsun istiyor torun aşığı bir babaanne olduğu için...:)

Msj tekrari

Son düzenleme:
bahçe ile ilgili çok böcek sorunu yaşıyor musunuz peki

Hic yasamiyoruz, bi kere tatile gitmeden grissini falan yedik ciktik 1 hafta gelmedik. Kiriklar yere dokulmus sanirim. Karinca problemi vardi sadece o yedigimiz odada. Bunun disinda hic bocek gormedik cok sukur. Karinca da hangi kat olursa olsun gelebiliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…