bu akşam soracağım çekinmezsem inşallah .)Kiracınızla oturup konuşsanız daha iyi olur sanki sizin için.Sonuçta burada yazanların hepsi farklı şartlarda ki giriş katlar.EN iyi orda yaşayan bilir .
görüntüsü hoşuma gidiyor ama dediğin gibiyse uzak dururum böcek fobim var benim. ama bu paneli kesim alırım :)rica ederim:) sarmaşık istiyorsanız bu duvar paneline sarabiliyorsunuz,büyüdükçe buna dolanıyor.ama acizane tavsiyem ,samaşık biraz böcek yapıyor,minik sinek böcek gibi..
ses derdi üst katta da olabileicek birşey.bahçeye mi bakıyor odalar veya salon? ya da sokağa mı?
ya birde biz evde çok duran bir çift değiliz. işten gelir biryerlere çay içmeye gideriz . dolaşmaya çıkarız haftasonlarımız full doludur falan . çocuk olunca da bu değişmedi. hani öyle çok kapı pencere açma ihtiyacım olacağını sanmıyorum ... normalde şuanki evimizdede balkonu sadece eşim sigara içerken kullanıyor öyle sık sık balkona pencere kullanmıyoruz yani. evi havalandırmak hariç. havalandırmayı da arka camlarda yaparım aşağı inince diyorum ./
merhaba arkadaşlar. benim bir kafa karışıklığım var konu hakkında da sizlerden fikir almak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim. Aile apartmanında oturuyoruz. oturduğumuz binada en üst kattaki iki karşılıklı daire ve giriş kattaki daire eşimin ailesinin. ben şuanda en üst katta kv ile karşılıklı oturuyorum. evim 1+1 ve yatak odam L şeklinde. yatak odamı hiç kullanamıyorum 2 yıldır daha çeyizlerimi bile açmadım bırak nevresim sermeyi çarşaf zor seriyorum yatağıma o kadar dar yatak odam. ama mutfağım ve salonum geniş. hemde şuan bir çocuğum var evin 1+1 olması beni zorlamaya başladı.
giriş kattaki daire ise hem 2+1 ve yatak odası da normal bir oda L falan değil. üstelik mutfağından binanın arka boşluğuna çıkılıyor orayı da kendimce bahçe gibi dekore edebiliriz diyorum.
sorun ise şu ki giriş katta kiracı vardı onlar bu hafta çıkıyorlar ev almışlar bende ev daha geniş olduğu için oradaki eve geçmek istiyorum dedim eşim ille istersen geçeriz ama ben pek istemem diyor. kv ise daha önce en üst kat yapılmadan önce girişte oturmuş bana inme hiç memnun kalmazsın pişman olursun vs vs deyip duruyor. ( şunu da belirteyim evlendiğimden beri ilk defa kvm birşeyime karışıyor bu arada :) ) yani karışmakta değil ama sürekli ben olsam inmem aşağıda rahat edemezsin pişman olursun deyip duruyor. benimde kafam karışıyor. daha önce hiç giriş katta yaşamadım ama ne kötülüğü olabilir ki diyorum. kv de de camları çabuk kirleniyor ,balkonu yok daralırsın ,ne bileyim ben istemem gitme deyip duruyor...
ben yine de kv inme dedikçe ineceğim deyip durdum eşim de onayladı tamam madem dedi ama kafamda soru işaretleri var. ya kv min dediği gibi pişman olursam diye ...
sizce aşağı inmemde ne gibi olumsuzluklar olabilir ki. yada giriş katta oturanlar varsa zor mu oluyor giriş katta oturmak. fikirleriniz neler :/
onun evi 2+1 ama o azladan bir odası çok minik ardiye gibi daha çok. yine giriş kat onun evindende geniş. başka yere kiraya çıkma şimdilik olmaz çalışıyorum kv çocuğuma bakıyor sağolsun aynı binada olmak kızım için daha mantıklı.1+1 evde artık size uymaz.Çocuğunuz var.Ayrı bir odası olmalı.
Ya oranın kirasını alıp başka yere kiraya çıkın yada ya da satılmasına izin vermezler mi?
Kayınvalidenin evidemi 1+1 ? Daha genişse değiş tokuş yapın.
işte bana da avantajı daha fazla geliyorEv daha çabuk kirlenebilir ama camlara sineklik taktırırsanız bunu önlersiniz.
Balkon yokmuş bahçe var koyarsın masanı sandalyeni oturursun.
1 oda fazla oda çocuğun olur.
Daha soğuk olur ama avantajı daha fazla
ben ikeadan baktım biraz ama bulamadım. tenteler hakkında bildiğin bir site var mı bulabileceğim acaba ? :=)tabii ki kızınıza yapın odayı..sizinle aynı odada kalması uygun değil ki.kendi odası yatağı olsun..:)
niiş de güel fikir,içine aydınlatmasıyla beraber. bir de tavan spot çok güzel duruyor.karanlık olma ihtimali varsa da uygun bir seçenek..ayrıca o bahçe için ikeada çok güzel fikirler var.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ksesuarlari/90234226/runnen-yer-dosemesi.aspx bu yer için süper
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...sesuarlari/80204927/applaro-duvar-paneli.aspx
buna da saksı asıyorsun harika oluyor..
onun evi 2+1 ama o azladan bir odası çok minik ardiye gibi daha çok. yine giriş kat onun evindende geniş. başka yere kiraya çıkma şimdilik olmaz çalışıyorum kv çocuğuma bakıyor sağolsun aynı binada olmak kızım için daha mantıklı.
işte bana da avantajı daha fazla geliyor
nasıl bir tente istiyorsunuz? bizim teras epe uzun olunca çok pahalıya geldi istediğimiz tente.otomatik olanlardan,hani cafelerde falan oluyor ya içinde minik ampuller olan....siz ne kadar bir alandan bahsediyorsunuz ben sanki küçük bir balkon gibi düşündüm ama yanlış sanırımben ikeadan baktım biraz ama bulamadım. tenteler hakkında bildiğin bir site var mı bulabileceğim acaba ? :=)
O zamanlar özel hayat algısı, yetiştirme tarzı şimdiki gibi değil tabi. :) bence kesinlikle taşının.benim kv 1+1 evde 2 çocuk büyütmüş :O
Bahçe gibi olan kısımda çamaşırlarınızı kışın kurutma imkanınız var mı??merhaba arkadaşlar. benim bir kafa karışıklığım var konu hakkında da sizlerden fikir almak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim. Aile apartmanında oturuyoruz. oturduğumuz binada en üst kattaki iki karşılıklı daire ve giriş kattaki daire eşimin ailesinin. ben şuanda en üst katta kv ile karşılıklı oturuyorum. evim 1+1 ve yatak odam L şeklinde. yatak odamı hiç kullanamıyorum 2 yıldır daha çeyizlerimi bile açmadım bırak nevresim sermeyi çarşaf zor seriyorum yatağıma o kadar dar yatak odam. ama mutfağım ve salonum geniş. hemde şuan bir çocuğum var evin 1+1 olması beni zorlamaya başladı.
giriş kattaki daire ise hem 2+1 ve yatak odası da normal bir oda L falan değil. üstelik mutfağından binanın arka boşluğuna çıkılıyor orayı da kendimce bahçe gibi dekore edebiliriz diyorum.
sorun ise şu ki giriş katta kiracı vardı onlar bu hafta çıkıyorlar ev almışlar bende ev daha geniş olduğu için oradaki eve geçmek istiyorum dedim eşim ille istersen geçeriz ama ben pek istemem diyor. kv ise daha önce en üst kat yapılmadan önce girişte oturmuş bana inme hiç memnun kalmazsın pişman olursun vs vs deyip duruyor. ( şunu da belirteyim evlendiğimden beri ilk defa kvm birşeyime karışıyor bu arada :) ) yani karışmakta değil ama sürekli ben olsam inmem aşağıda rahat edemezsin pişman olursun deyip duruyor. benimde kafam karışıyor. daha önce hiç giriş katta yaşamadım ama ne kötülüğü olabilir ki diyorum. kv de de camları çabuk kirleniyor ,balkonu yok daralırsın ,ne bileyim ben istemem gitme deyip duruyor...
ben yine de kv inme dedikçe ineceğim deyip durdum eşim de onayladı tamam madem dedi ama kafamda soru işaretleri var. ya kv min dediği gibi pişman olursam diye ...
sizce aşağı inmemde ne gibi olumsuzluklar olabilir ki. yada giriş katta oturanlar varsa zor mu oluyor giriş katta oturmak. fikirleriniz neler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?