Taşınmalı mı

Heptek

Farklı
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
934
2.560
113
1000 tl fazla vermemiz gereken bir eve tasinmali miyiz? Fakat ayda fazladan 1000 tl miz yok bunun için altın bozdurmayi düşünüyorum. 2 seneyi karşılayacak bileziğin var. Sonrasi için bi plan yok.

1000 tl fazla vermemiz gereken bir eve tasinmali miyiz? Fakat ayda fazladan 1000 tl miz yok bunun için altın bozdurmayi düşünüyorum. 2 seneyi karşılayacak bileziğin var. Sonrasi için bi plan yok.
bu kadar harcamayı göze alacak kadar nasıl bir özelliği var o evin merak ettim?

Öylesine bir sebep değil. Bulunduğum evin sorunları var. Taşınacağım ev konforlu

Öylesine bir sebep değil. Bulunduğum evin sorunları var. Taşınacağım ev konforlu
Artı eksi karşılaştırması yapmanız lazım.
O bin tl farkın karşılığı size nedir?
Konumu, iş sosyal çevre arasında süre kısalımı, güvenlik, site, daha yeni bir ev, daha konforlu bir alan vs.

hazira dag dayanmaz diyorum

2 yıl sonrası için ne olan yapabilirim hiç bilmiyorum. Isim Allah a kalmış. 2 yıl sonraya mucize bekliyorum :KK64::silah:

Sırf konforlu diye bilezikmi bozurcaksınız gerçekten hiç akıl yok sizde 🤦🏻‍♀️ Şuan oturduğunuz evin kirası kadar bi eve çıkın madem ödeyemeyeceğiniz eve çıkmak niye ya. O zaman bizde kredi çekelimde yalıya çıkalım yıllarca kredi ile kira öderiz neden çünkü konforlu yalı. Saçmalık.

Sırf konforlu diye bilezikmi bozurcaksınız gerçekten hiç akıl yok sizde 🤦🏻‍♀️ Şuan oturduğunuz evin kirası kadar bi eve çıkın madem ödeyemeyeceğiniz eve çıkmak niye ya. O zaman bizde kredi çekelimde yalıya çıkalım yıllarca kredi ile kira öderiz neden çünkü konforlu yalı. Saçmalık.
Yaşadığım sıkıntıları yasamazsınız umarım.

Yaşadığım sıkıntıları yasamazsınız umarım.
Ne sıkıntı yaşarsam yaşayım şuan oturduğum evden bin lira fazla kirası olan bir eve asla çıkmam altınlarıma güvenip. 2yıl sonra ne yapacam bilmiyorum diyorsun aç ellerini dua et belki para yağar üstüne şaka gibi. Allah akıl fikir versin. Hazır altınların bitince napacaksın? Ama ev konforlu der kredi çekersin o zamanda.

Gönül ferahlatan.. teşekkür ederim
Yani sizi üzmek istemem ama hayat diye bir gerçek var.
Birikimler yapıyoruz ne uğruna, hayat bir andan ibaret sadece.
Doğumla ölüm arasındaki anlar.
Varsa imkan, aç kalmayacaksanız taşının gitsin yahu, sürün sefasını.
Canınıza değsin, güzel yaşadık deyin😍

Back
X