Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar harcamayı göze alacak kadar nasıl bir özelliği var o evin merak ettim?1000 tl fazla vermemiz gereken bir eve tasinmali miyiz? Fakat ayda fazladan 1000 tl miz yok bunun için altın bozdurmayi düşünüyorum. 2 seneyi karşılayacak bileziğin var. Sonrasi için bi plan yok.
Artı eksi karşılaştırması yapmanız lazım.Öylesine bir sebep değil. Bulunduğum evin sorunları var. Taşınacağım ev konforlu
Malesef.. kesin çözümsüzSorunlar çözülemiyor mu ?
Konumu. Sosyal çevre. Daha yeni bir ev. Konfor. Komşu. Isı.
hazira dag dayanmaz diyorum1000 tl fazla vermemiz gereken bir eve tasinmali miyiz? Fakat ayda fazladan 1000 tl miz yok bunun için altın bozdurmayi düşünüyorum. 2 seneyi karşılayacak bileziğin var. Sonrasi için bi plan yok.
Kesinlikle mantıklı değil. Kira için altın bozdurulmaz diyorum.2 yıl sonrası için ne olan yapabilirim hiç bilmiyorum. Isim Allah a kalmış. 2 yıl sonraya mucize bekliyorum![]()
Sırf konforlu diye bilezikmi bozurcaksınız gerçekten hiç akıl yok sizdeÖylesine bir sebep değil. Bulunduğum evin sorunları var. Taşınacağım ev konforlu
Hepsine hayli hayli değer, taşının.Konumu. Sosyal çevre. Daha yeni bir ev. Konfor. Komşu. Isı.
Yaşadığım sıkıntıları yasamazsınız umarım.Sırf konforlu diye bilezikmi bozurcaksınız gerçekten hiç akıl yok sizdeŞuan oturduğunuz evin kirası kadar bi eve çıkın madem ödeyemeyeceğiniz eve çıkmak niye ya. O zaman bizde kredi çekelimde yalıya çıkalım yıllarca kredi ile kira öderiz neden çünkü konforlu yalı. Saçmalık.
Hepsine hayli hayli değer, taşının.
Ne sıkıntı yaşarsam yaşayım şuan oturduğum evden bin lira fazla kirası olan bir eve asla çıkmam altınlarıma güvenip. 2yıl sonra ne yapacam bilmiyorum diyorsun aç ellerini dua et belki para yağar üstüne şaka gibi. Allah akıl fikir versin. Hazır altınların bitince napacaksın? Ama ev konforlu der kredi çekersin o zamanda.Yaşadığım sıkıntıları yasamazsınız umarım.
Yani sizi üzmek istemem ama hayat diye bir gerçek var.Gönül ferahlatan.. teşekkür ederim